Gość: laska IP: *.teleaudio.com.pl 09.11.04, 16:24 Chłopcy Kobitki ..chcę sobie zrobić tatoo taki napisik po hebrajsku ..czy jest w stanie ktoś mi go napisać po hebrajsku ..? P.S ..jeśli sie ktoś znajdzie podam słowo Pozdrawiam cieplutko.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: TATUAŻ 09.11.04, 19:59 Napisz do Radka Majdana albo Dody. Widzialem ze mogliby Tobie pomoc ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: TATUAŻ IP: *.teleaudio.com.pl 10.11.04, 09:48 A kto to jest ? Bo nic mi te imiona nie mówią ... Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: TATUAŻ 10.11.04, 10:11 Ja znawcą Dody i Radka nie jestem, ale chciałam zauważyć - o czym może nie wszyscy wiedzą - że sprawa z hebrajskimi tatuażami w ich przypadku jest najprościej w świecie pomysłem ŚCIĄGNIĘTYM od kogoś innego. Tym kimś innym jest kolega Adrian (występował zresztą z Dodą w jednym z jej teledysków) - którego tak się złożyło znam osobiście. Adrian kilka lat mieszkał w Izraelu i stąd te tatuaże. A Doda - jak Doda - ściąga co może, od kogo może i z kogo może - efektem czego całkiem niezła z niej mieszanka. Podejżewam że Doda nie ma zielonego pojęcia o hebrajskim - w przeciwieństwie do Adriana, który mówi nim płynnie... No to tyle się chciałam powymądrzać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: TATUAŻ IP: *.stalowa.pilicka.pl 10.11.04, 09:50 Jestes laska, a nie wiesz kto to Doda albo Radek Majdan? Hehehehh. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: TATUAŻ 10.11.04, 09:55 no co ty laska naprawde ich nie znasz to najsłynniejsza para ostatnich miesięcy wszyscy ich znają Odpowiedz Link Zgłoś
agent88 Re: TATUAŻ 10.11.04, 10:16 widac doda slabo sie stara, jednak nie wszyscy ja znaja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: TATUAŻ 10.11.04, 10:17 tamara , może to ty byłas w tym barze z Adrianem ? Odpowiedz Link Zgłoś
hispi_halford Re: TATUAŻ 10.11.04, 11:27 a po co ci jakie napisy? wszystko sie zmienia - calkiem mozliwe, ze po jakims czesie bedziesz mocno zalowac, nie lepiej jakis ogromny wzor na pol ciala sobie strzelic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: TATUAŻ IP: *.teleaudio.com.pl 10.11.04, 12:27 Pół ciała to troszkę przesada ... Kim jest ta Doda bo Majdana juz kojarze ..to bramkarz tak ?? I dlaczego takie zamieszanie wokół tej pary zamieszani sa w jakąś nową Polską afere polityczną ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hispi_halford Re: TATUAŻ 10.11.04, 12:27 nie mam pojecia, ale wyglada na to, ze to podrobka beckhama i victorii Odpowiedz Link Zgłoś