tony82 20.11.04, 22:29 Pytanie - czy problem dziewictwa na tym forum jest związany z szukaniem idealnego partnera? Za główne kryterium uznaję znak zodiaku, bo przecież baran z osłem nie może żyć razem, nie mówiąc już o seksie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Hehe IP: *.dyn.optonline.net 20.11.04, 22:32 Swietne podsumowanie!! Brawo Tony:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:35 <lol> ;-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Pytanie mam 20.11.04, 22:38 Tony nie plosz mi i Kapturkowi klijenteli ;D jeszcze wpadna na to ze zodiak to glupota i nie bedzie wygrzewania tylka pod palma ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Pytanie mam 21.11.04, 09:24 Tony, czy to jednak zranione serce odzywa się u Ciebie? Myślałam, że sam poradziłeś sobie z tym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Pytanie mam 21.11.04, 11:49 Poradziłem sobie:) Co do tematu tego wątku... śmieszy mnie to trochę. To jacy jesteśmy zależy oczywiście od pory naszego urodzenia. Jest to jednak zależność nieduża. Nie można całego swojego życia oprzeć o to, że jestem smokiem w kalendarzu chińskim:)) To taka sama zależność jak między południowcami i ludźmi z północy. Są wspólne cechy, np. temperament, ale nie przesadzajmy. Nie każda Hiszpanka to gorąca i namiętna kochanka:P Ktoś pisze - jestem wredny, bo jestem strzelcem. Mi się wydaje, że wredny jest, bo tak go wychowano, tak go życie doświadczyło itd. Oczywiście argument - stało się tak, bo urodziłem się jako strzelec mnie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Pytanie mam 21.11.04, 14:15 Tony. Jesteś jakiś czepliwy. Ja w ogóle nie zastanawiam się nad tym wszystkim, co tutaj ktoś pisze. Nie zawracam sobie czymś nadmiernie głowy. Po co? Tego też Tobie życzę i innym. Dajcie sobie na luz. Sami problemy stwarzacie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Pytanie mam 21.11.04, 14:19 Ludzie szukają wszędzie przyczyny w czymś, jakimś błędzie. Najlepiej zwalić to na coś innego. A, nie szukać błędu w sobie. Tacy są przeważnie faceci:-) Ciężko przyznaś się im do popełnionego błądu i najlepiej zwalić winę na coś, albo na kogoś innego. I tak samo Ty to interpretujesz. A, jakbyś miał wątpliwości, to nie piszę o znakach zodiaku. Tylko ogólnie:-) Myślałam, że Ty jeden masz więcej dystansu do siebie i innych ludzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Pytanie mam 21.11.04, 15:12 Czepliwy jestem, bo choruję ostatnio, a jak wiadomo facet chory, to facet umierający :))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Pytanie mam 21.11.04, 15:28 W zdrowym ciele, zdrowy duch:-) Dużo zdrowia Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Twoja sygnaturka:-) 21.11.04, 15:38 Dwie kury rozmawiają: -Chodzisz z tym kogutem na poważnie, czy tylko dla jaj. ------------------------ Ja to znam odwrotnie:-) Rozmawiają dwa koguty. -Chodzisz z nią na poważnie, czy dla jaj? Dla każdego odpowiednio:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darden Re: Pytanie mam IP: 221.132.39.* 21.11.04, 15:32 ""Ludzie szukają wszędzie przyczyny w czymś, jakimś błędzie. Najlepiej zwalić to na coś innego. A, nie szukać błędu w sobie. Tacy są przeważnie faceci:-)"" Naprawde? Dlatego wlasnie chyba te glupsze kobiety usprawiedliwiaja to znakiem zodiaku. Skorpion jest wredny, strzelec jest cacy:-) HAHA!:DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Pytanie mam 21.11.04, 09:40 tony82 napisał: > baran z osłem nie może żyć razem, nie mówiąc już o seksie. baran z osłem to jak najbardziej dobrana para-zwłaszcza zodiakalnie, bo....osły chodzą po forum i skubią 100krotki a barany....robią dokładnie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: Pytanie mam 21.11.04, 10:03 mimo wszystko baran i osiol nie maja wielkich szans na udane pozycie - jeszcze sobie krzywde zrobia :P Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Pytanie mam 21.11.04, 10:10 pewien_student napisał: > mimo wszystko baran i osiol nie maja wielkich szans na udane pozycie - jeszcze > sobie krzywde zrobia :P ale ile zabawy mają w próbach wzajemnego dopasowywania...swoich intelektualnych potrzeb i oczekiwań wzajemnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: Pytanie mam 21.11.04, 14:49 tia... a potem znowu jakis poeta napisze ze "ideal siagnal bruku" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: Pytanie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:41 A gdzie tam! Baranowi i osłowi bedzie jak w raju! Przyjmij ich perspektywę:-) Baran ciągle bedzie walczył z osłem, a ten uparcie nie bedzie chciał pozwolić mu zwyciężyc. Ciągła walka z ciągłym patem. Niektórzy potrzebują takiego burzowego życia. Jestem osłem, wiec barana sobie szukam;-) Odpowiedz Link Zgłoś