Gość: Mona Vampire IP: *.uhi.ac.uk / *.uhi.ac.uk 29.11.04, 12:03 Moj chlopak chyba nie wie ze nalezy cos takiego wykonac a ja nie wiem jak mu to powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka-1 Re: gra wstepna 29.11.04, 12:08 wspólczucia, to ile on ma lat? 15? ja bym na twoim miejscu (bo myślę że się wstydzisz mu o tym powiedziec) sama zaczynała grę wstępną i przetrzymywała go jak najdłużej może zakuma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: gra wstepna IP: *.toya.net.pl 29.11.04, 12:08 W tym przypadku proponuję prosto z mostu... Co sobie gó..arz myśli... Skończył gimnazjum i stroi ważniaka... Pokaż mu gdzie raki zimują i nie pozwól mu się rozebrać, dopóki tego nie zrobi, a co!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydziany inżyn Re: gra wstepna IP: 80.53.160.* 29.11.04, 12:46 O jaka ostra tylko uwazaj by cie nie kopną zadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukurydziany inżyn Re: gra wstepna IP: 80.53.160.* 29.11.04, 15:32 Kukurysziany inzynier to tak trudno się domyślic???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnmalkovitch Re: gra wstepna IP: *.toya.net.pl 30.11.04, 07:31 Chciałem to od ciebie usłyszeć... Ludzie w dzisiejszych czasach wymyślają różne dziwne rzeczy i wolę sie spytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: gra wstepna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:42 wyrazy współczucia, sugeruję po frnacusku jako gre wstepną -oczywiście jesli wie co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronblix Re: gra wstepna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:02 a mnie tam gra wstępna nudzi :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: gra wstepna 29.11.04, 13:55 to taką masz kiepską partnerke hehe mój facet to uwielbia i na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronblix Re: gra wstepna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 07:47 laurka - dzieciaku :-))) mam płeć tożsamą z Twoją :-)) kolega(smutny, po jakiś tam perturbacjach miłosnych) - "seks to taka...babranina" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mixin Re: gra wstepna 29.11.04, 14:26 ha, a jak gosc ma 27 lat i wydaje mu sie ze jest zaje...bisty to juz mu chyba krzyz na droge dac, co? ;))) (mam na mysli without W Gra ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: gra wstepna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:32 a może to jego taktyka na grę wstepną, hę :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona vampire Re: gra wstepna IP: *.uhi.ac.uk / *.uhi.ac.uk 30.11.04, 18:21 hehe on ma 33 lata.Czuje sie jak w jakims zamknietym kregu.moze on mysli ze to sie wsadza tylko i to wszystko:] i ze tak wlasnie seks wyglada aaaaaa Na dodatek sama musze sie upominac o seks.Czy to ze on po 30tce to znaczy ze juz nie moze/nie ma ochoty za czesto?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: gra wstepna 30.11.04, 18:34 W tym wieku to chłop może góra dwa razy dziennie smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: gra wstepna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:23 Troche to dziwne ze ma 28 lat i mu sie nie chce :> Odpowiedz Link Zgłoś
meiga Re: gra wstepna 30.11.04, 20:00 A może ma po prostu jakieś kłopoty ze zdrowiem w ogóle...bo w tym wieku to chyba niezdrowe takie "niechcenie" :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: gra wstepna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:53 Hm moze rzeczywiscie.......nie bede dawal rady co w takim wypadku robic :> Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: gra wstepna 30.11.04, 21:58 Po Polsku. Gdy to zawiedzie polecam jakąś formę wycinanek lub teatrzyku kukiełkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzingis Re: gra wstepna IP: 195.215.5.* 01.12.04, 10:24 ale panna nadaje w uk. wiec moze to nie polak? a ang to dopiero sie pewnie uczy, stad takie problemy z komunikacja. tak czy siak, wycinanki to dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: gra wstepna 01.12.04, 11:15 tony82 napisał: > Po Polsku. Gdy to zawiedzie polecam jakąś formę wycinanek lub teatrzyku > kukiełkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: gra wstepna 01.12.04, 11:06 Jak on już ma 33 lata, to szczerze mówiąc wydaje mi się, że jest niereformowalny...przynajmniej w moim przypadku tak było, facet nie kumał, że nie wystarczy trzy razy złapać za pierś i po grze wstępnej... Ale porozmawiaj z nim, powiedz, że tego potrezbujesz, może to coś da...w moim przypadku nic nie dało a facet miał 35 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata A co ci Monisiu zalezy na jakims glupim 01.12.04, 12:16 frazesie jak gra wYstepna. Badz prawdziwa kobieta, zagryz zeby, patrz w sufit, mysl o Victoria Station i ze pozniej sobie i tak odbijesz z nawiazka!!! Odpowiedz Link Zgłoś