Dodaj do ulubionych

WSTYD mi !!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:54
Wstyd mi. Ale po drugim dniu picia sprzedałem samochód i pojechałem na
lotnisko.
Kupiłem tam bilet do Kapsztadu przez Wiedeń. Do samolotu było pięć godzin,
więc
poszedłem na piwo i tam spotkałem Kaśkę i kupiłem jej bilet do Wiednia. Do
samolotu wziąłem butlę bolsa fioletowego. Tam się delektowałem w samotności.
W
Wiedniu okazało się, że samolot będzie dopiero jutro. Sprzedałem buty
jakiemuś
kolesiowi i poszedłem spać na trawnik przed lotniskiem. Tam po jakimś czasie
mnie obudził Facet w wielkiej czapce i zrobił mi pobudkę. Obok była kolejka
do
miasta, więc pojechałem. Na dworcu wypiłem kilka piw i ktoś mi dmuchnął bilet
i
forsę. Zrobiło mi się zimno i poszedłem jak myślałem w stronę Polski do domu.
Po drodze w jakiejś bramie stala stara kanapa więc się położyłem spać. Znowu
zrobili mi pobudkę faceci w wielkich czapkach. Zimno było niemiłosiernie.
Poszedłem do jakiejś knajpy, ale bez forsy i pokazałem jakiemuś gościowi
kwit,
że kupiłem bilet do Kapsztadu i powiedziałem, że mi go ukradli i muszę
zadzwonić, ale nie mam forsy , bo ją też wcięło. Dał mi tyle, że mogłem kupić
10 piw. Poszedłem do innej piwiarni. Tam pożyczyłem kurtkę od pijanego gościa
i
zasnąłem w klopie. Potem już nie pamiętam. Następnego dnia obudziłem się na
klombie w parku. W kurtce był dowód osobisty austryjacki. Jedyną myślą było
to,że muszę się napić. Obok był jakiś targ staroci. Zacząlem łazić i żebrać,
zeby kupili ode mnie mój zegarek. Sprzedałem go za stówkę, to było trochę
forsy. Od razu wypiłem kilka piw i zrobiło mi się wesoło, aż zacząłem na głos
śpiewac góralskie piosenki. Kupiłem yteż sobie plastikowy hełm strażacki i
poszedłem w nim do piwiarni i tam zacząłem sie kręcic od stolika do stolika i
rysowac na serwetkach jakieś głowy. Już nie chcę pisać bo potem było
najgorsze.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 22:56
      dobrze,że laptopa ci nie pierdzielnęli ;DDDD
      • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:01
        no właśnie i bys nam nie opowiedział tej historii, <wow> czekam na ciag dalszy,
        czyje to były głowy, moze badania ci robili, mnie tez próbowali porwac i skarbu
        szukali mi w slipach ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:03
          ooooooo to, to własnie-skarbu ci nei zwineli,albo może przepiłeś? ;DDDDDDD
    • Gość: bezpruderyjny Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:02
      Masz fantazje kolego. Pisz książki albo bloga. Tylko nie na forum...
    • tony82 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:03
      Wigilia się zbliża, karp przemówił ludzkim głosem:))
      • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:04
        ;DDD
        i to nie abstynent....cóż rybka lubi pływać.....
        • tony82 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:05
          To może karpiu wie, gdzie jest Nemo???:D
          • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:08
            ...w Tesco !!!!!!!!!!!
            • tony82 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:08
              Ach biedronka.... :)))))))))))))))
              • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:22
                wiec Nemo porwał Karpia i odlecieli z biedronka..... ;-))))))))))))))))))
                • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:28
                  na biedronce-do nieba....
              • Gość: Karpiu Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:32
                Nagle zrobiło się rano następnego dnia. W kieszeni znalazłem jakieś monety.
                Ręka mi drżała jakby mnie ktoś do prądu podłączył. Wymyśliłem, że największe
                szanse mam na dworcu. Zacząłem pyteć gdzie jest jakiś bahnhof. W głowie mi się
                kłębiło, dopadły mnie myśli, że miałem być kilka dni temu w domu i nikt nie wie
                gdzie jestem. No i to sprzedane auto. Na dworcu był tłum ludzi i piwiarnia. Tam
                wypiłem piwo i zobaczyłem jakichś Polaków. Znowu im pokazałem kwit i zaczęliśmy
                gadać, a do gadania piliśmy piwo na ich koszt. nagle znowu o wszystkim
                zapomniałem i wymyśliłem sobie, że jednak się nie poddam i do Kapsztadu muszę
                dolecieć. Nie wiem po co, bo nikogo tam nie znam i nie mam. W końcu kumple z
                Polski się na mnie wnerwili i chcieli żebym im oddał za piwo, więc dałem nogę i
                zdyszany wpartowałem do jakiegoś baru. Przy bufecie siedział jakiś gość i
                zacząłem z nim gadać po niemiecku. Okazało się, że on się opiekuje wagonami
                sypialnymi i jeździ po całej Europie. To był Niemiec z Hannoweru. W Polsce też
                był. Mówi żebym spróbował jakiś niemiecki likier i zamówił dla mnie. Nie trzeba
                mnie było prosić. Jak w transie, jakbym to nie był ja. No nie, siedziałem tam z
                nim i piliśmy ze trzy godziny a barmanka tylko przynosiła różne fajne sprawy. W
                końcu nie mogłem wstać z miejsca a on musiał wychodzić i powiedziałem, że muszę
                zostać, bo cos tam , ale tak naprawdę nie mogłem wstać. I ten facet dał mi PIĘĆ
                STÓW żebym zapłacił a reszta dla mnie. O rany, to tak jakbym dostał wypłatę za
                tydzień pracy. Więc się pozbierałem po jakimś czasie i poprosiłem aby mi wydali
                w dziesiątkach żeby mnieć dużo banknotów w kieszeni i chciałem wrócić na
                dworzec.
                • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:34
                  do Kapsztadu-rzecz jasna....
                • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:38
                  normalnie świetne, az mi zaschło w gardle z wrazenia, a co ten Niemiec nie
                  zapedzil ciebie do tego wagonu czasem, wiesz rózni to jeżdza, a wtym
                  Kapsztadzie ciekawe, moze jakieś lepsze alkochole co nie?? no a te banknoty ci
                  nie ukradli co??
                  • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:43
                    ten Niemiec pewnie go zapędził i hmmmm .....jakieś babrabara....ale Karp nabrał
                    wody w usta ;DDDD
                    • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:49
                      <hahahaha> i teraz nic nam nie powie dalej, ale moze jutro po barabara ;DDDDDDDD
                  • Gość: Karpiu Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:50
                    Pomyślałem sobie, że jednak nie zginę, bo mi się jakoś układa, a właściwie to
                    juz nie myślałem tylko miałem gonitwę myśli tak jakbym oglądał kilka filmów na
                    raz. Właściwie to dopóki miałem forsę to nic mnie nie interesowało poza
                    bieganiem od knajpy do knajpy po całym Wiedniu. W kieszeni spodni znalazłem
                    książeczkę opłat za mieszkanie i to wyglądało jak ( tak myślałem książeczka
                    czekowa), więc podchodziłem do stolików i wypisywałem ludziom ogromne sumy na
                    blankietach i dawałem im w prezencie i potem stawiałem im piwo pokazując, że
                    mam w kieszeni dużo banknotów. Po prostu idiota.
                    • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 19.12.04, 23:51
                      tak się fajnie zaczęlo,a to Karp specjalnej troski.....
                      • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:58
                        szkoda, Kaska napewno czekała w hotelu, a on z piwem szalał....
                        • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 20.12.04, 00:00
                          ...w fabryce z młotkiem szalał....
                          • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:02
                            bez kagańca to on sobie krzywde w nos mogł zrobic ......;DDDDDDDDDDD
                            • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 20.12.04, 00:04
                              a w kagancu-Kaśce.....
                              • Gość: Karpiu Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:05
                                Dobra, poddaje się, nie piszę więcej bo nie ma o czym.
                                • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 20.12.04, 00:07
                                  szkoda,myślałam,że do tego Kapsztadu jednak dotrzemy...
                                • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:08
                                  jest oki, sensacja i napiecie, mi sie podobało, popracujesz jeszcze nad
                                  emocjami w tekscie, wiesz jej dekolt, rozpinajace sie guziki, kropelki potu
                                  spływajace powoli na skórze, jego klata, wbijane paznokcie i bedzie gut,
                                  opowieść świetna, tak 3maj :)))))))))))))))))))))))))))))))
                                  • wadera3 Re: WSTYD mi !!!!! 20.12.04, 00:09
                                    ;DDDD papa do dzisiaj....idę za polucją się rozejrzeć...
                                  • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:09
                                    moze nastepnym pociagiem do Kapsztadu pojedziemy :))))))))))
                                    • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:10
                                      papa Waderka dobrych połowów :))))))))))))))))))))
                                  • Gość: Karpiu Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:15
                                    żeby była opowieśc to musiałoby tego byc ze sto stron lub więcej. Ale to
                                    wszystko trwalo dwa tygodnie i na więcej nie mam tekstu. To nie ma sensu
                                    dodawać do tego wymyślone historie, bo wystarczy tego szaleństwa, które się
                                    naprawde odbyło.
                                    Do Kapsztadu nie dotarłem, wróciłem do Polski samolotem nie na własny koszt,
                                    ale LOT-u i musiałem to zwrócić na miejscu.
                                    • Gość: c.kapturek Re: WSTYD mi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:25
                                      wiec jakis moral zostal z twojej histori, no własnie szaleństwa jak na razie
                                      tobie starczy, w ten czas nabierz siły po tych ewolucjach, dobranoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka