Gość: jarekkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:41 Zbliżają sie święta, a ja jak co roku nie mam jeszcze prezentów :(. Chce kupić mojej dziewczynie jakieś ładne perfumy - moze ktos mi doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honeybeam Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 21.12.04, 10:09 Jeśli miałabym Ci coś doradzić to tylko to, żebyś nie kupował perfum w ciemno. Z tym akurat jest tak, że nie to co jest piękne tylko, co się komu podoba. Chyba, że znasz upodobania swojej dziewczyny i wiesz jakich zapachów używa - kup wtedy coś w podobnej linii zapachowej. Jeśli znasz jej upodobania, napisz - może wtedy coś zaradzimy ;). Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekkk Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:23 Hej, dziekuje za odpowiedź :). Mysle, ze będe sie rozglądał raczej za lekkimi, świeżymi zapachami, owocowymi...coś w tym stylu :). Zadałem to pytanie, bo już mało czasu zostało i nie zdąze powąchac wszystkich w perfumerii - poza tym po paru "wąchnięciach" człowiek juz nic nie czuje ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: 217.153.180.* 21.12.04, 10:29 W takim razie polecam: Dolce&Gabana Light Blue. Swieży, lekki, owocowy i bardzo zmysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniewolony D&G zdecydowanie dolce&gabana Light Blue !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga szukasz ECHO davidoff IP: *.chello.pl 24.12.04, 12:09 lub amor amor cacharel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilaka Re: szukasz ECHO davidoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:39 jestem zainteresowana amorem tylko nie wiem czy dobze zrozumialam chcesz go spzedac czy kupis jesli sprzedac napisz do mnie kamilaka@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixin Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.rivrw7.nsw.optusnet.com.au 21.12.04, 10:51 Dolce i Angel to dosc kontrowersyjne zapachy, zwlaszcza ten ostatni - i nie zgodze sie ze Angel jest lekki.... Dolce uwielbiam, ale akurat ten niegieski nie podchodzi mi; sprobuj biale Bulgari i Pleasures Estee Lauder, ladne a nieinwazyjne jest tez Envy Gucciego, coz jeszcze.... moze Ultraviolet Paco Rabanne...... Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam moje propozycje :) 21.12.04, 11:07 Angel??? Raczej nie zaliczyłabym go lekkich, owocowych zapachów ;). Sprawdź 5th Avenue, Elizabeth Arden - moim zdaniem to właśnie zapach, którego możesz szukać :) ale też Manifesto - Izabelli Rossellini (lekko kwiatowy), Green Tea - Arden (chyba??). I cenowo też nie zabijają ;), z wyższej półki może jej się podobać Jadore - Christiana Diora, 212 - Karoliny Harrery (uwaga drogie). Acha, jeśli będziesz kupował coś, czego nie używała Twoja dziewczyna - kupuj koniecznie małe pojemności (zazwyczaj to jest 30 ml ale to zależy od marki, niektórzy nie mają takich pojemności), jeśli zapach nie bedzie trafiony (przynajmniej nie wykosztujesz się i dużo się nie zmarnuje). Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekkk Re: moje propozycje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:16 Dziękuję bardzo za wszystkie propozycje i uwagi - na pewno skorzystam :) Lecę....:))) Miłych i Radosnych Świąt!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia Re: moje propozycje :) IP: 213.76.130.* 21.12.04, 12:15 "Miracle" Lencoma - jak landryki "ultraviolet" Paco Rabane -slodko-cukierkowo "Baby doll" YSL -pachnie cukierkowo..jak wata cukrowa Poniuchaj w perfumerii.. Chyba że twoja dziewczyna woli lżejsze zapachy..takie mniej slodkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: moje propozycje :) 21.12.04, 13:15 ja rowniez uzywam lekkich, delikatnych, kwiatowych zapachów. Moje propozycje to Truth CELVINA KLEINA, J'adore DIORA albo cos czego uzywam obecnie ME Gucciego z serii ENVY (piekne :-). Sorki jak popelnilam jakies bledy w pisowni ale to chyba nie jest tu najwazniejsze... Udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: moje najlepsze!!!!! IP: *.torun.mm.pl 21.12.04, 14:35 SUNFLOWERS Elizabeth Arden Issey Miyake PIURE Jil Sander Te tzry sa na przwdę lekkie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: moje najlepsze!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 00:57 SunFlower - to popieram szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: moje najlepsze!!!!! IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 24.12.04, 01:23 podobna nute maja twice iceberg i escape ck a sa ciekawsze bo mniej przeslodzone Odpowiedz Link Zgłoś
roxy Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 21.12.04, 23:33 Nie wiem, co Twoja dziewczyna lubi, ale z doświadczenia własnego wiem, że nic tak nie działa na faceta, jak "Not for everybody" - Bruno Bannani... Ten zapach jest wyjątkowo zmysłowy, a przy tym lekki... P.S. Znajomi twierdzą, że bardzo do mnie pasuje...A jestem brunetką, z "ognistego znaku" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:01 Polecam Envy od Gucciego - po prostu cudeńko! Odpowiedz Link Zgłoś
niobe5 Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 24.12.04, 10:31 Baaardzo polecam: Lancome - Touch of Pink Dior - J'adore Davidoff - Echo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armia5 Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:46 Allure Chanel Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: JEAN PAUL GAULTIER..........CLASIQUE 01.03.05, 21:15 ale sa u nas zadko dostepne........nawet w internecie nie ma ich duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKG CHANEL IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.05, 19:11 Najlepsza perfuma jest CHANEL COCO _________________ Dzien bez rajstop to stracony dzien www.rajstopy.6x.to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady DKNY IP: *.spray.net.pl 02.03.05, 19:37 Zdecydowanie najładniejszy zapach, niezwykle trwałe i intensywne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.elisa-laajakaista.fi 02.03.05, 20:28 Moze sie zdziwisz, ale te same perfumy moga pachniec skrajnie roznie na roznych osobach. Nawet na tej samej osobie moga pachniec roznie np przy przyjmowaniu pigulek anty zapach maze zaczac "rozwijac sie" inaczej... Jak chcesz NAPRAWDE sprawic przyjemnosc swojej ukochanej i ...sobie jednoczesnie wybierz sie do perfumerii ze swoja ukochana. I wspolnie "wyprobujcie" zapachy jakie sie wam podobaja na JEJ skorze.. Nie musicie zdecydowac sie od razu, bo czasem jest to trudne. Zapach powachany na papierku lub z "korka" nigdy nie odpowiada temu ostatecznemu. Ten ostateczny zapach jest suma zapachu perfum i ciala twojej ukochanej... nie zawsze "koktajl" po zamieszaniu smakuje tak jak oczekiwales.. Poza tym taka wspolna wyprawa moze byc bardzo przyjemna... Jedna rzecz warto wziac pod uwage- sprawdz najpierw ceny, bys wiedzial na co cie stac... i tu mozesz bez zadnego wstydu przyznac sie dziewczynie, ze "budzet" ma granice w wysokosci xx.. Odpowiedz Link Zgłoś
hypnotic.poison Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 03.03.05, 18:14 Hypnotic poison Diora:)) są zdecydowanie the best (ale dla brunetek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.devs.futuro.pl 05.03.05, 15:07 ANGEL thiery mugler'a Odpowiedz Link Zgłoś