Dodaj do ulubionych

NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:41
Zbliżają sie święta, a ja jak co roku nie mam jeszcze prezentów :(. Chce
kupić mojej dziewczynie jakieś ładne perfumy - moze ktos mi doradzi?
Obserwuj wątek
    • honeybeam Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 21.12.04, 10:09
      Jeśli miałabym Ci coś doradzić to tylko to, żebyś nie kupował perfum w ciemno.
      Z tym akurat jest tak, że nie to co jest piękne tylko, co się komu podoba.
      Chyba, że znasz upodobania swojej dziewczyny i wiesz jakich zapachów używa -
      kup wtedy coś w podobnej linii zapachowej. Jeśli znasz jej upodobania, napisz -
      może wtedy coś zaradzimy ;). Pozdrowionka
      • Gość: jarekkk Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:23
        Hej, dziekuje za odpowiedź :). Mysle, ze będe sie rozglądał raczej za lekkimi,
        świeżymi zapachami, owocowymi...coś w tym stylu :). Zadałem to pytanie, bo już
        mało czasu zostało i nie zdąze powąchac wszystkich w perfumerii - poza tym po
        paru "wąchnięciach" człowiek juz nic nie czuje ;))).
        • Gość: linka Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: 217.153.180.* 21.12.04, 10:29
          W takim razie polecam: Dolce&Gabana Light Blue. Swieży, lekki, owocowy i bardzo
          zmysłowy.
          • Gość: zniewolony D&G zdecydowanie dolce&gabana Light Blue !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:54
        • Gość: aga szukasz ECHO davidoff IP: *.chello.pl 24.12.04, 12:09
          lub amor amor cacharel
          • Gość: kamilaka Re: szukasz ECHO davidoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:39
            jestem zainteresowana amorem tylko nie wiem czy dobze zrozumialam chcesz go
            spzedac czy kupis jesli sprzedac napisz do mnie kamilaka@autograf.pl
    • loczek62 Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 21.12.04, 10:45
      Angel !!!!
      • Gość: mixin Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.rivrw7.nsw.optusnet.com.au 21.12.04, 10:51
        Dolce i Angel to dosc kontrowersyjne zapachy, zwlaszcza ten ostatni - i nie
        zgodze sie ze Angel jest lekki....
        Dolce uwielbiam, ale akurat ten niegieski nie podchodzi mi;
        sprobuj biale Bulgari i Pleasures Estee Lauder, ladne a nieinwazyjne jest tez
        Envy Gucciego, coz jeszcze.... moze Ultraviolet Paco Rabanne......
      • honeybeam moje propozycje :) 21.12.04, 11:07
        Angel??? Raczej nie zaliczyłabym go lekkich, owocowych zapachów ;). Sprawdź 5th
        Avenue, Elizabeth Arden - moim zdaniem to właśnie zapach, którego możesz
        szukać :) ale też Manifesto - Izabelli Rossellini (lekko kwiatowy), Green Tea -
        Arden (chyba??). I cenowo też nie zabijają ;), z wyższej półki może jej się
        podobać Jadore - Christiana Diora, 212 - Karoliny Harrery (uwaga drogie). Acha,
        jeśli będziesz kupował coś, czego nie używała Twoja dziewczyna - kupuj
        koniecznie małe pojemności (zazwyczaj to jest 30 ml ale to zależy od marki,
        niektórzy nie mają takich pojemności), jeśli zapach nie bedzie trafiony
        (przynajmniej nie wykosztujesz się i dużo się nie zmarnuje).
        Pozdrowionka
        • Gość: jarekkk Re: moje propozycje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:16
          Dziękuję bardzo za wszystkie propozycje i uwagi - na pewno skorzystam :)
          Lecę....:))) Miłych i Radosnych Świąt!!! :)
          • Gość: pinia Re: moje propozycje :) IP: 213.76.130.* 21.12.04, 12:15
            "Miracle" Lencoma - jak landryki
            "ultraviolet" Paco Rabane -slodko-cukierkowo
            "Baby doll" YSL -pachnie cukierkowo..jak wata cukrowa

Poniuchaj w perfumerii..
            Chyba że twoja dziewczyna woli lżejsze zapachy..takie mniej slodkie..
            • kropelka_no1 Re: moje propozycje :) 21.12.04, 13:15
              ja rowniez uzywam lekkich, delikatnych, kwiatowych zapachów. Moje propozycje to
              Truth CELVINA KLEINA, J'adore DIORA albo cos czego uzywam obecnie ME Gucciego z
              serii ENVY (piekne :-).
              Sorki jak popelnilam jakies bledy w pisowni ale to chyba nie jest tu
              najwazniejsze...
              Udanych zakupów!
    • Gość: kasia Re: moje najlepsze!!!!! IP: *.torun.mm.pl 21.12.04, 14:35
      SUNFLOWERS Elizabeth Arden
      Issey Miyake
      PIURE Jil Sander
      Te tzry sa na przwdę lekkie!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gosc Re: moje najlepsze!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 00:57
        SunFlower - to popieram szczerze.
        • Gość: xy2 Re: moje najlepsze!!!!! IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 24.12.04, 01:23
          podobna nute maja twice iceberg i escape ck a sa ciekawsze bo mniej przeslodzone
    • roxy Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 21.12.04, 23:33
      Nie wiem, co Twoja dziewczyna lubi, ale z doświadczenia własnego wiem, że nic
      tak nie działa na faceta, jak "Not for everybody" - Bruno Bannani...
      Ten zapach jest wyjątkowo zmysłowy, a przy tym lekki...
      P.S. Znajomi twierdzą, że bardzo do mnie pasuje...A jestem brunetką,
      z "ognistego znaku" :-)
    • Gość: marsjanka Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:01
      Polecam Envy od Gucciego - po prostu cudeńko!
    • niobe5 Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 24.12.04, 10:31
      Baaardzo polecam:

Lancome - Touch of Pink
      Dior - J'adore
      Davidoff - Echo
    • Gość: armia5 Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:46
      Allure Chanel
    • tygrysio_misio JEAN PAUL GAULTIER..........CLASIQUE 01.03.05, 21:14

• tygrysio_misio Re: JEAN PAUL GAULTIER..........CLASIQUE 01.03.05, 21:15
        ale sa u nas zadko dostepne........nawet w internecie nie ma ich duzo
        • Gość: MKG CHANEL IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.05, 19:11
          Najlepsza perfuma jest CHANEL COCO

• Gość: lady DKNY IP: *.spray.net.pl 02.03.05, 19:37
      Zdecydowanie najładniejszy zapach, niezwykle trwałe i intensywne!
    • Gość: Anna Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.elisa-laajakaista.fi 02.03.05, 20:28
      Moze sie zdziwisz, ale te same perfumy moga pachniec skrajnie roznie na roznych
      osobach. Nawet na tej samej osobie moga pachniec roznie np przy przyjmowaniu
      pigulek anty zapach maze zaczac "rozwijac sie" inaczej...
      Jak chcesz NAPRAWDE sprawic przyjemnosc swojej ukochanej i ...sobie jednoczesnie
      wybierz sie do perfumerii ze swoja ukochana. I wspolnie "wyprobujcie" zapachy
      jakie sie wam podobaja na JEJ skorze.. Nie musicie zdecydowac sie od razu, bo
      czasem jest to trudne. Zapach powachany na papierku lub z "korka" nigdy nie
      odpowiada temu ostatecznemu. Ten ostateczny zapach jest suma zapachu perfum i
      ciala twojej ukochanej... nie zawsze "koktajl" po zamieszaniu smakuje tak jak
      oczekiwales..
      Poza tym taka wspolna wyprawa moze byc bardzo przyjemna... Jedna rzecz warto
      wziac pod uwage- sprawdz najpierw ceny, bys wiedzial na co cie stac... i tu
      mozesz bez zadnego wstydu przyznac sie dziewczynie, ze "budzet" ma granice w
      wysokosci xx..
    • hypnotic.poison Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY 03.03.05, 18:14
      Hypnotic poison Diora:))
      są zdecydowanie the best (ale dla brunetek)
    • Gość: mili Re: NAJPIĘKNIEJSZE DAMSKIE PERFUMY IP: *.devs.futuro.pl 05.03.05, 15:07
      ANGEL thiery mugler'a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka