Gość: mężczyzna 33 lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:28 czy ktos odwazy sie przyznać ze ma problemy z hemoroidami? kiedy zwykle pojawiaja się problemy? i co jest przyczyną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: facet i hemoroidy 30.12.04, 00:33 przyczyna-może to być rodzinne,może to być spowodowane przechłodzeniem organizmu/np/ zaparciami/przewlekłymi/ złą dietą itd.it. a przyznać się? komu i po co? hemoroidy to nie temat do konwersacji... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: facet i hemoroidy 30.12.04, 00:45 > przyczyna-może to być rodzinne Moj dziad mial hemoroidy wielkosci sliwek, moj ojciec mial hemoroidy wielkosci jablek, dlatego ja, zamiast poldupkow mam przy wylocie dwa wielkie hemoroidy. ps. Az boje sie pomyslec o moim synu :( Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: facet i hemoroidy 30.12.04, 00:40 aha,odpowiedzi na "kiedy" nie ma...no i mnie jest to obcy problem /tzn-nie miewam;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: facet i hemoroidy 30.12.04, 11:21 Gość portalu: mężczyzna 33 lata napisał(a): > czy ktos odwazy sie przyznać ze ma problemy z hemoroidami? kiedy zwykle > pojawiaja się problemy? i co jest przyczyną? > JAK SIE PRZYZNA TO JA MU POWIEM JAKI JEST NAJLEPSZY SRODEK NA HEMOROIDY Odpowiedz Link Zgłoś
hapiness Re: facet i hemoroidy 30.12.04, 20:49 To z siedzącego trybu życia! Za dużo siedzenia na kompie! Zła dieta, uboga w owoce i warzywa. Jak są należy je leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: facet i hemoroidy 30.12.04, 21:08 Przeziebienie, wysilek fizyczny, alkohol Odpowiedz Link Zgłoś