Gość: riczi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 11:41 piep...ne badziewie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy2 Re: Durex Elite IP: .48.242.* / 80.51.176.* 03.01.05, 11:52 to unimil sobie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riczi Re: Durex Elite IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 13:37 kawalarz :/ , gdyby tobie gumka pęcła też by ci do śmiechu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Durex Elite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:02 A może masz za dużego członka Słonko?? ...to może chcesz mój numer ? :) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riczi Jak wam wszystkim kurcze wesoło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 16:06 tak, a inni jedną zakładają dwa razy. No nic zobaczymy za parę dni, jak wyjdzie test Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Jak wam wszystkim kurcze wesoło 03.01.05, 16:13 test za parę dni nic Ci nie pokaże.....nie śmiejemy się z Ciebie,jeśli partnerka nie miała płodnych dni-to spoko Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Jak wam wszystkim kurcze wesoło 03.01.05, 16:14 Ja tam sklaniam sie ku teorii ze te "padniete" gumy, to wina uzytkownikow. Bylo nie naciagac na maksa, zostawic troszke na koncu. Przeciez musi miec miejsce do pracy ;). Mi walnela raz, wlasnie gdy ja zle zalozylem, od tamtej pory jestem zreczniejszy i nie mam takich problemow. Rocco Siffredi nie jestem ale i nie rozmiar azjatycki, wiec ja nadal bede przychylal sie do tego ze ja pewnie naciagnales za mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riczi Re: Jak wam wszystkim kurcze wesoło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 16:22 no ja pierdykam, za kogo ty mnie masz, za jakiegoś napalonego małolata ? wiem jak się używa gumki, i wiem że to cholerstwo normalnie jest b. wytrzymałe. Pierwszy raz zdażyło mi się coś takiego, i to ku...wra 1.01, po powrocie z sylwestra. Ciekawe jaki będzie ten rok, gdy zaczyna się od pękniętej gumy ? W sumie jakby mi to ktoś opowiedział to sam bym zachichotał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpruderyjny Re: Jak wam wszystkim kurcze wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:48 Gość portalu: riczi napisał(a): > no ja pierdykam, No właśnie. Jakbyś nie pierdykał, to by dziś nie było tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Jak wam wszystkim kurcze wesoło IP: *.attu.pl 03.01.05, 16:53 "Pierwszy raz zdażyło mi się coś takiego, i to ku...wra 1.01, po powrocie z sylwestra", to moze byc dobry (szczesliwy) znak, mowie Tobie~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Felicja Re: Durex Elite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:13 niketórzy zakładają, ze sie uda bez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riczi czy zauważyłaś Siostro..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.05, 16:14 ... , że napisałaś post dokładnie o 13:13, 13 stycznia ?! Przypadek to, czy może spisek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Felicja Re: czy zauważyłaś Siostro..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:31 planowałam to od miesięcy....:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Durex Elite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:25 siostrzyczka ja ci mówie, tak tak, te twoje zrzadzenie losu to znak ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpruderyjny Re: Durex Elite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:42 Gratulujemy szczęśliwemu tatusiowi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Re: Durex Elite IP: *.chello.pl 03.01.05, 16:49 Durex pęka jedynie wtedy, gdy będąc zbytnio napalony/zdenerwowany/pijany *Niepotrzebne skreslić zbyt silnie go naciągniesz. Wtedy nie zostanie mu wolne miejsce na "pracę" i po pierwszym-trzecim ruchu robi się dziura. Parę razy zdarzyło mi się to za młodu. W innym przypadku nie ma prawa pęknąć, chyba , że ćwiczyśz anala. Powodzenia na teście ciążowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Zenon Re: Durex Elite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:39 A ja życzę wszystkiego najlepszego i gratuluję z całego serca przyszłemu tatusiowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Durex Elite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:08 o w morde <wow> to sie wpisz do watku, wasza najprzyjemniejsza przygoda w sylwestra ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDddd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon Re: Durex Elite IP: *.tel167.petrotel.pl 04.01.05, 21:06 Oj to sa chyba te cienkie. Lepsze są classic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riczi UFFF :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 10:28 tym razem się udało ;) alarm odwołany, nie będzie kinderniespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: UFFF :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:33 łeee...a juz tu zbiórke na pampersy się by zorganizowało ;-) wszystko dobre co sie dobrze kończy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: UFFF :) 11.01.05, 12:01 Jasne, nie ma co sie martwic pewnie nieplodny jestes ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riczi Re: UFFF :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 12:26 dziękuję, nikt tak nie potrafi dodać otuchy jak kolega mężczyzna ;) Do następnego razu (wpadki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: UFFF :) IP: *.attu.pl 11.01.05, 16:25 no ja tez sie ciesze, bo w ostatniej kinderniespodziance byl krecik na deskorolce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: UFFF :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:23 krecik na deskorolce......o cholerka przegapiłam ;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikro_ekonomia Re: Snickers i Mars Elite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:13 Kiedys przeczytalem artykul w jednej z tej gazet dla ,,kobiet'' Zamiast prezerwaty uzyli opakowania po batoniku ... Snikersie : ) Jakie glupoty ludzie moga wymyslec .. ech Odpowiedz Link Zgłoś