Gość: Owsik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 22:10 Ktore jajo (prawe,lewe)jest niżej osadzone w worze,bo mam dylemat,a może powinny być równo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Jaja dwa 24.05.02, 22:13 Gość portalu: Owsik napisał(a): > Ktore jajo (prawe,lewe)jest niżej osadzone w worze,bo mam dylemat,a może > powinny być równo ? Nigdy nie powinny być równo. Z reguły to które jest większe jest niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Jaja dwa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 00:15 Po zbadaniu pacjenta lekarz mówi: "Dziwna sprawa. Jedno pana jądro jest drewniane, a drugie z metalu. Czy ma pan dzieci?". Pacjent: "Tak - Pinokio ma sześć lat, a Terminator cztery". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Albo rowno, albo nie + dowcip IP: 212.33.88.* 25.05.02, 13:08 > > Ktore jajo (prawe,lewe)jest niżej osadzone w worze,bo mam dylemat,a może > > powinny być równo ? > > Nigdy nie powinny być równo. Podobno wiekszosc facetow ma jadra na roznym poziomie, ale jesli sa na tym samym to tez jest to OK i nie wplywa to na np. plodnosc. I a propos, nie moge powstrzymac sie od pewnego prymitywnego dowcipu :-))) Facet mial 3 jaja. Chcial powiedziec o tym koledze, nie wiedzial jak. Pewnego razu zagadal: -Wiesz, my razem mamy 5 jaj. -To ty masz tylko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: Albo rowno, albo nie + dowcip 25.05.02, 20:51 i tu się kolego mylisz, w normalnych warunkach lewe jądr u każdego mężczyzny jest nieznacznie obniżone I TO JEST REGUŁA. Nawet w ostatniej fazie podniecenia kiedy jądra są ściągnięte wysoko jedno w dalszym ciągu jest z reguły zdecydowanie wyżej. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsik Re: Jaja dwa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 10:44 A co na to właściciele tylko jednego jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: Dwa jadra 28.05.02, 18:09 Hmmm...no to przy okazji dowiedzialem sie,ze jadra tez maja swoj "udzial" podczas podniecenia.Czy moglby ktos dokladniej to opisac? Odpowiedz Link Zgłoś