Dodaj do ulubionych

Chciałbym nosić rajstopy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:51
Mam 15 lat. Któregoś razu jak było trochę zimniej na dworze nałożyłem pod
spodnie rajstopy mamy (bez jej wiedzy) i tak poszedłem do szkoły. Przyznam
się, że kiedyś jak rodzice kazali mi nosić pod spód jakieś spodnie dresowe lub
kalesony to strasznie się buntowałem i nie chciałem ale teraz jak widzę jak
pada śnieg za oknem, to chciałbym założyć rajstopy pod spodnie, aby mi było
cieplej. Tylko wstydzę się powiedzieć o tym rodzicom, bo albo może być tak że
będą się śmiać ( mówiąc że zmądrzałem aby w ogóle nosić coś pod spodnie) albo
z tego, że pod spodnie chcę nosić akurat damskie rajstopy. Nie chciałbym też
aby wydało się to przed kolegami. Doradźcie mi, co mam powiedzieć powiedzieć
rodzicom, aby nie zorientowali się, że chcę chodzić w rajstopach, tylko żeby
to wyszło tak, jak gdyby oni zmusili mnie do tego? Coś w stylu: "Masz chodzić
bo jak nie to..." Macie jakiś sposób?
Obserwuj wątek
    • Gość: laurka Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 25.01.05, 08:15
      synku kochany masz 20 zł i idz kup sobie kalesonki, po co będziesz podbierał
      mamusi rajstopki?? co?? może i koronkową koszyuleczkę ci pożyczyć?? he?
      • Gość: wstydliwy Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:18
        A mógłbym jednak rajstopy, bo kalesonki są strasznie niewygodne proszę pani :-)
        • Gość: laurka Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 25.01.05, 11:57
          podchodzi mi tu pod jakieś zboczenie , moze się mylę?
          • Gość: wstydliwy Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:01
            Dlaczego zaraz zboczenie? :-( Próbowała kiedyś pani chodzić w kalesonach? Na
            pewno nie. Kalesony ściągają się pod spodniami i jest niewygodnie. Poza tym
            jeszcze nie jest aż tak zimno, a kalesony mają tylko jedną grubość. Rajstopy to
            mógłbym kupić sobie jakieś cieńsze. Ot co. I co? To jest zboczenie?
            • Gość: katinka Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.attu.pl 25.01.05, 12:09
              wolnosc panuje i mozna nosic co sie chce.
              :>
          • daimona EEE TAM ZBOCZENIE 26.01.05, 17:29
            to tak jakby nas teraz za zboczone uważano, bo spodnie nosimy ;)

Jak mu wygodnie, to niech nosi, nie widzę przeciwwskazań.
            • Gość: wstydliwy Re: EEE TAM ZBOCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:33
              Jedna z niewielu wyrozumiałych osób na forum :-)
    • pobik Re: Chciałbym nosić rajstopy 25.01.05, 12:18
      a to potrzebujesz pozwolenia od rodzicow ?
      na damskie rajstopy go nie dostaniesz.
    • Gość: c.kapturek Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:18
      weś swoje kieszonkowe, czy jakie inne drobne i kup se rejstopy teraz na zime
      najlepsze to 40, 80 DEN, pod spodnie, kto ci bedzie zagladał, jak juz
      musisz.... :))))))
      a tu czytałes?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=17078718&v=2&s=0
      co to z amania z tyma rajstopami ostatnio echh :/
      • Gość: wstydliwy Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:37
        Z tym, żeby sobie kupić, to nawet pewnie by nie było problemu, tylko może być
        inny problem. Mianowicie: kiedyś te rajstopy trzeba będzie pewnie uprać. A potem
        jakoś pewnie rozwiesić do wyschnięcia. Ale jak to zrobić żeby starzy się nie
        kapnęli, co ? Jakieś pomysły?
        • Gość: c.kapturek Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:40
          no to wypierzesz sobie sam w umywalce w łazience, np mydłem szarym , albo
          płynem do ręcznego prania, potem mozesz w pokoju na grzejnik rozwiesic i
          przykryc ręcznikiem, albo wycisnac je z wody i w recznik włozyc i zawiesic na
          krzesle, przez noc np ci wyschną, albo lekko suszarka podsuszyc, tylko zeby sie
          nie przegrzała.
    • Gość: Laura Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:28
      Kup sobie sam. Ja osobiscie bardzo nie lubie nosic rajstop.Dlatego rzadko w
      spodniczkach chodze(co b.lubie:( )
      pzdr
    • Gość: tom Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:07
      Cześć, mam troche wiecej lat a w zimie chodze w damskich rajstopach.Wie o tym
      moja żona , wczesniej wiedzieli rodzice.Też miałem problemy z kalesonami,ale ty
      takich jak były kiedyś nie pamiętasz, to nie getry co są teraz ale okropna
      ochyda.Powiedziałem mamie że chce nosic rajstopy i tak sie zaczeło to było w 8
      klasie podstawówki.Powiedziałem że rajstopy noszą koledzy i ja też chce.Rodzice
      nie protestowali, czasem po domu chodziłem bez spodni- w rajstopach.Pozdrawiam,
      pogadaj z mama, pewnie sie zgodzi.
      • Gość: wstydliwy Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:26
        Tak, tylko że jest jeszcze taki problem, że ja należę do typu ludzi co im
        "zawsze ciepło". Kurtki właściwie nie noszę i tak trochę ( trochę bardzo )
        głupio byłoby mi się przyznać, że w nogi jest mi zimno. Bo "w górę" nie, tylko w
        nogi. Jestem pewien, że by się ze mnie śmiali (mniej lub bardziej) a poza tym
        naprawdę bałbym się, że to się może wydać i wtedy np. przed kolegami też by mi
        było głupio. Ja wiem pewnie powiecie "to o co Ci chodzi" no ale takie to
        niestety jest skomplikowane :-(
        • Gość: tom Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:04
          Wejdz na Forum - Kobieta - Moda tam jest podjęty temat ,,Rajstopy męskie!".
          Przeczytaj wszystkie posty, tam na czerwono zaznaczone są linki do stronek o
          rajstopach dla panów, może to być argumentem w rozmowie z rodzicami. Powodzenia!
    • tony82 Re: Chciałbym nosić rajstopy 25.01.05, 21:06
      Kpisz czy drwisz? Ile można czytać o tych rajstopach? Jak Cię mróz w jajka
      szczypie to sobie je ubierz. Nikogo to nie obchodzi, nie wzrusza. Czekam teraz
      cierpliwie na reklamę rajstop, która tu się pojawia co jakiś czas.
      ILE JESZCZE TYP SPONSOROWANYCH WĄTKÓW O RAJSTOPACH????????????????????? ????
      • Gość: c.kapturek Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:09
        hehehe tak jak o sedesie.... do bólu, to masochiści ;-))))))))))))))))))))
    • Gość: Max Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.mad.east.verizon.net 25.01.05, 21:14
      To chyba jakas epidemia w Polsce z tymi facetami w rajstopach?
      • Gość: c.kapturek Re: Chciałbym nosić rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:27
        to zapewne przyszło z Anglii, robin hood część enta, iniemamocni ;-))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka