a-cha 28.01.05, 10:26 Z moich obserwacji wynika, ze 99% kobiet je nosi, bo sa wygodne i 99 % facetow dostaje drgawek na ich widok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 10:28 dlaczego drgawek, podkolanówki są stosunkowo daleko od głównych punktów zainteresowania mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 10:30 ja wymiotuje a-cha nie wiem gdzie mnie zaszufladkowałaś pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 10:40 Ja miałam na myśli drgawki z obrzydzenia :-) a nie z ekstazy na widok podkolanówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 28.01.05, 10:53 wiesz tak naprawde to nic nie wiesz i podkolanówkach, teraz w sklepach są podkolanowki we wzorki, kolorowe , grube chude, już nie nosi się tych obrzydliwych brązowych i czarnych podkolanówek, które samą mnie doprowadzały do drgawek, ja do jasnych spodni ubieram np. kabaretki (oczywiście podkolanówki) które np podniecają mojego męża i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 11:27 jeżeli "reszta" jest apetyczna to drobny szczegół niczego nie zmieni, a zawsze może posłużć jako pratekst " Słoneczko, Twoje podkolanówki powodują lekki dysonans, może byś je zdjęła" a jeżeli chwyci to można pociągnąć za Laskowikiem " ta bluzeczka Ci też nie pasuje............co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 13:18 Nie musisz od razu zakladac antygwaltow do miniowki. Sa inne rozwiazania ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 13:23 Mnie się zdaje, że... hehe, dużo lepiej wygląda się w podkolanówkach, niż... w skarpetkach, za to bez majtek. ;p Kurczę, dzisiaj dostałam głupawki.... Zmykam z tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 14:48 to na luzie to potraktuj i przesiądź się na pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:55 > w skarpetkach, za to bez majtek. ;p --- np w skarpetkach przed kostke hehe :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 20:21 No... w tych skarpetkach stoi oczywiście mężczyzna... Ja nie wiem co wy pomyśleliście sobie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 08:41 my, wzorce cnót wszelakich nie mieliśmy niczego zdrożnego na myśli, natomiast mam dziwne odczucie,że "podkolanówki" niekoniecznie były gwoździem programu, ale taką leciutką próbą " co to będzie jak się uda" zahaczyć jakiegoś "osła" na dyskusję o garderobie i dokąd ona zaprowadzi? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-cha Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 10:42 Gość portalu: taki jeden napisał(a): > my, wzorce cnót wszelakich nie mieliśmy niczego zdrożnego na myśli, natomiast > mam dziwne odczucie,że "podkolanówki" niekoniecznie były gwoździem programu, > ale taką leciutką próbą " co to będzie jak się uda" zahaczyć jakiegoś "osła" na > > dyskusję o garderobie i dokąd ona zaprowadzi? :-)))))) Chdzilo mi o podkolanowki wlasnie :). Bo z wlasnego doswiadczenia wiem, ze moj facet ich nienewidzi. Przerzucilam sie na skarpetki DEN 60 - nawet dadza sie zniesc. Ale podkolanowki tez sie czasem przydaja. I gladkie, bo te chwalone w ktoryms poscie kolorowe i we wzorki to wiocha na calego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś