Dodaj do ulubionych

Podkolanowki damskie :-)

28.01.05, 10:26
Z moich obserwacji wynika, ze 99% kobiet je nosi, bo sa wygodne i 99 %
facetow dostaje drgawek na ich widok.
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 10:28
      dlaczego drgawek, podkolanówki są stosunkowo daleko od głównych punktów
      zainteresowania mężczyzn
    • cynick1 Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 10:30
      ja wymiotuje a-cha
      nie wiem gdzie mnie zaszufladkowałaś

pzdr.
      • a-cha Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 10:40
        Ja miałam na myśli drgawki z obrzydzenia :-) a nie z ekstazy na widok
        podkolanówek.
        • Gość: laurka Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 28.01.05, 10:53
          wiesz tak naprawde to nic nie wiesz i podkolanówkach, teraz w sklepach są
          podkolanowki we wzorki, kolorowe , grube chude, już nie nosi się tych
          obrzydliwych brązowych i czarnych podkolanówek, które samą mnie doprowadzały do
          drgawek,
          ja do jasnych spodni ubieram np. kabaretki (oczywiście podkolanówki) które np
          podniecają mojego męża i takie tam...
        • Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 11:27
          jeżeli "reszta" jest apetyczna to drobny szczegół niczego nie zmieni, a zawsze
          może posłużć jako pratekst " Słoneczko, Twoje podkolanówki powodują lekki
          dysonans, może byś je zdjęła" a jeżeli chwyci to można pociągnąć za Laskowikiem
          " ta bluzeczka Ci też nie pasuje............co o tym myślisz?
    • gomory Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 13:18
      Nie musisz od razu zakladac antygwaltow do miniowki. Sa inne rozwiazania ;).
    • lenka.1 Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 13:23
      Mnie się zdaje, że...
      hehe, dużo lepiej wygląda się w podkolanówkach, niż...
      w skarpetkach, za to bez majtek. ;p

Kurczę, dzisiaj dostałam głupawki....
      Zmykam z tego forum...
      • Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 14:48
        to na luzie to potraktuj i przesiądź się na pogodę
      • Gość: c.kapturek Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:55
        > w skarpetkach, za to bez majtek. ;p
        ---
        np w skarpetkach przed kostke hehe :PPPPPP
        • lenka.1 Re: Podkolanowki damskie :-) 28.01.05, 20:21
          No... w tych skarpetkach stoi oczywiście mężczyzna...
          Ja nie wiem co wy pomyśleliście sobie. ;o)
          • Gość: taki jeden Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 08:41
            my, wzorce cnót wszelakich nie mieliśmy niczego zdrożnego na myśli, natomiast
            mam dziwne odczucie,że "podkolanówki" niekoniecznie były gwoździem programu,
            ale taką leciutką próbą " co to będzie jak się uda" zahaczyć jakiegoś "osła" na
            dyskusję o garderobie i dokąd ona zaprowadzi? :-))))))
            • Gość: a-cha Re: Podkolanowki damskie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 10:42
              Gość portalu: taki jeden napisał(a):

> my, wzorce cnót wszelakich nie mieliśmy niczego zdrożnego na myśli, natomiast
              > mam dziwne odczucie,że "podkolanówki" niekoniecznie były gwoździem programu,
              > ale taką leciutką próbą " co to będzie jak się uda" zahaczyć jakiegoś "osła"
              na
              >
              > dyskusję o garderobie i dokąd ona zaprowadzi? :-))))))

Chdzilo mi o podkolanowki wlasnie :). Bo z wlasnego doswiadczenia wiem, ze moj
              facet ich nienewidzi. Przerzucilam sie na skarpetki DEN 60 - nawet dadza sie
              zniesc. Ale podkolanowki tez sie czasem przydaja.
              I gladkie, bo te chwalone w ktoryms poscie kolorowe i we wzorki to wiocha na
              calego. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka