Dodaj do ulubionych

chcę złapać faceta na dziecko

12.02.05, 11:16

Mama kilka takich koleżanek, zaszły w ciążę i wzięły ślub. Zanim zaszły w
ciąże to zwiezrzały mi się jak chcą złapać swojego faceta na dziecko a on nic
o tym nie wie :)) A ja mam 23 lata i im
zazdroszcze, one maja juz dzieci i męża a ja :( Jestem z facetem półtora roku,
bardzo się kochamy i dobrze nam razem ale on nie chce słyszeć o ślubie ale
wiem, że gdybym zaszła w ciążę z nim to odrazu zgodziłby sie na ślub. Chcę
złapać go na dziecko. Co o tym myślicie? Czy takie małżeństwo może być udane?
Mój zegar biologiczny tyka a faceta nic to nie obchodzi i nawet nie chce
słyszeć o dziecku i ślubie :(((((((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: aola Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:47
      Lap Madziu lap! Twoj zegar biologiczny tyka i za chwile nikt cie nie zechce!A
      czy ten twoj facet bedzie zachwycony? To juz calkiem inna bajka
      • Gość: *** Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 15.02.05, 21:55
        moim zdaniem to powinnaś kopac swojego faceta w dupe i znalesc sobie
        nowego ,chyba Cie nie kocha skoro nie chce nawet słyszeć o ślubie ,jak sie
        kogoś kocha to chce sie z nim spedzic reszte życia czyż nie prawda??
    • Gość: Izabella Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:57
      Wiesz wychodzę z przyjaciółką i jej dziećmi do sklepu, ale odpowiem.

Związek dwojga ludzi to rozmowa to dialog, a nie uciekanie się do podstępów,
      jakiś gier i Bóg wie czego.
      Poza tym, aby sobie coś przysięgać musi to istnieć. Na ślubie przysięgamy
      sobie: miłość, wierność i UCZCIWOŚĆ. Zatem się zastanów.
      Luzie są ze sobą, bo coś do siebie czują, kochają się, są sobie bliscy, a nie
      dlatego, że mają 1000 dzieci, dom czy wspólny majątek. Jak ktoś nie kocha to
      napewno odejdzie i nawet 1000 dzieci i 200 domów nie pomoże. Wiem to od ludzi,
      którzy już taki błąd popełnili. Miłość egoistyczna to nie miłość. Dziecko w
      momencie odcięcia pępowiny należy do świata a nie jest własnością matki. Dzieci
      chowamy dla drugich ludzi, drugiego człowieka.

Porozmawiaj ze swoim chłopakiem, a nie knuj nic ot tak.
      Jak będzie na Nie, to idź do Domu Małego Dziecka tam jest tyle fajnych
      bobasów:)) Nic tylko kochać i przytulać. Mam to samo na widok malutkich piesków
      i kotków. I mam to samo do Jednego Urwiska* :))
      Ja w wieku 23 lat też zamiast uczyć się na egzamin czytałam o ciąży i
      dzieciach:)) Jednym słowem wiele kobiet wtym wieku czyta na ten temat. I im
      przechodzi. A dziecko to nie zabawka, a tym bardziej klej do sklejania związków
      czy cementowania go na całe życie.
    • coitus_a_tergo [...] 12.02.05, 12:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • diastema Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 13:16
      byl tu juz taki watek o podobnej tematyce, zreszta byl bardzo dlugi, wiec
      poszukaj w archiwum i mysle ze tam sie dowiesz co myslimy na ten temat ;)
    • Gość: iza Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:35
      Chłopak będzie miał żal do Ciebie, że oszukujesz go, straci zaufanie do
      Ciebie może i znienawidzi że próbujesz nim manipulować. Na braku zaufania nie
      zbudujesz szczęśliwego związku. Wiele dziewczyn stosuje ten sposob na złapanie
      męża i stąt tak dużo panien z dzieckiem. Jeśli chlopak nie jest gotowy do
      małżeństa powinnaś poczekać lub poszukać innego chłopaka
    • Gość: magda-magda123 Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:30
      No i co sie tak obużacie, świętoszki! Przecież większość młodych małżeństw
      zawiera się bo para wpadła. Facet naiwnie mysli, że poprostu wpadli a nie wie,
      że to dziewczyna zaplanowała tą wpadkę.
      • diastema Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 14:34
        jezu dziewczyno kto ci takich glupot naopowiadal, albo na jakiej zapadlej wsi
        ty mieszkasz??
      • pewien_student Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 15:30
        co najwyzej oznacza ze wiekszosc tych malzenstw jest wysoce zagrozona rozpadem.
        a kobiety zrobily sobie zabawki i z dzieci i ze swoich partnerow.
    • Gość: marekz Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.biol.uni.wroc.pl 12.02.05, 15:21
      na tak "interesujacy" watek tylko kobiety odpowiadaja...

powiem ci tak-ja pewnie tez bym sie ozenil, i pewnie nadal robilbym swoje, a z
      glowy mialbym przynajmniej zrzedzenie, bo bys sie zajela spioszkami,
      firaneczkami i popier**nymi serwetkami.

Panowie, wokol was tez tykaja...takie bomby zegarowe;
      • pauli7 Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 15:37
        ja tez roze rzeczy chce
        ale po to mam do dyspozycji mozg, zeby realizowac zachcianki w sposob
        przemyslany - zwlaszcza, jesli dotycza rowniez kogos poza mna; w twoim
        przypadku bedzie to nawet wiecej osob, bo i facet i dziecko/dzieci

Pauli
        • Gość: aola Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:07
          Uwaga! Ona ten sam watek pozakladala na roznych Forach. Podpucha?
          • Gość: magda-magda123 Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:30
            to nie żadna podpucha, pozakładałam ten sam wątek na różnych forach bo naprawdę
            nie wiem co robić, czy zajść w ciąże czy nie i mój temat jest na różnych forach
            bo chcę aby jak najwięcej osób mi poradziło. Czy warto łapać faceta na
            dziecko??? Większość moich koleżanek tak zrobiło gdyby nie dziecko ci faceci
            zostawiliby je prawdopodobnie, a tak dzięki ciąży maja ukochanego faceta przy
            sobie :)
            • pewien_student Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 20:42
              to slowko "ukochanego" mi jakos nie pasuje, reszta pewnie sie zgadza... ja
              rozumiem ze zegar i w ogole, ale zmuszanie facetra (czy kogokolwiek) do
              sztucznego uznania jakiegos stanu rzeczy jest co najmniej dziwnym pomyslem.
              zwlaszcza kiedy on ma byc tym "jedynym". czarno to widze jednym slowem...
              • Gość: magda-magda123 Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:46
                Faceci nie chcą sie żenić, siedzą sobie u mamusi do trzydziestki bo im dobrze i
                mają w nosie, że dziewczynie lata lecą!!!
                • pewien_student Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 21:22
                  a jak dorwiesz faceta na dzieciaka, zwlaszcza ze wiesz ze nie ma ochoty na slub,
                  myslisz ze jak dlugo wysiedzi z toba spokojnie?
    • bez_mapy Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 17:13
      Albo jesteś strasznie głupia albo jaja sobie robisz. Poza tym musisz być
      strasznie brzydka skoro musisz łapać faceta na dziecko. Prawdziwe kobiety znają
      inne sposoby.
      • nikosik Re: chcę złapać faceta na dziecko 13.02.05, 13:53
        Albo bardzo zdesperowana: wiesz może ona czuje, że on jest daleko uczuciami od
        niej. Może ze swoją ex myślał o rodzinie, dziecku i ona o tym wie. A ponieważ
        jej również zależy na nim to wie, że musi działać, bo inaczej on wróci do byłej
        i będzie z nią miał dziecko. Może właśnie to oto chodzi.
        Jedno jest pewne to, co robi jest wielkim świństem.
    • Gość: kobitka Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:17
      Lepiej nie lap faceta w taki sposob, jeslinie chcesz zostac sama z brzuchem!
    • martitka18 Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 18:07
      Jakos takie dziwne to....przeciez bedziesz musiala oszukiwac osobe,ktora
      kochasz i to w takiej waznej dla was obojga sprawie jaka jest malzenstwo i
      dziecko....bedziesz Go klamala,ze dziecko jest nieplanowane itd przez cale
      zycie????
    • Gość: tomek [...] IP: *.arcor-ip.net 12.02.05, 18:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: c.kapturek Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:14
        hehehe ;-))))
    • Gość: c.kapturek Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:26
      <olaboga> takie pomysły sie ciebie imają. wątpię, w życiu różnie sie układą.
      moim zdaniem dziecko jest owocem miłości dwojga ludzi, żywą istotką, która
      winna być wydana na świat świadomie. wszak zdarzają się tzw. "wpadki" ludzie
      sie pobierają i jakoś żyją sobie szczęśliwie przez lata :)
      ponadto, uważam, ze to co planujesz jest nie uczciwe wobec twojego partnera,
      jak również i w pewien spoób dziecka. to równiez zauważyli pozostali
      forumowicze. i to nie ma nic wspólnego z jak to określiłaś "No i co sie tak
      obużacie, świętoszki!".
      rozumiem zegar biologiczny, itp. ale dziecko jest już na zawsze, trzeba się nim
      opiekować, zajmować, wychowywać, uczyć pewnych rzeczy itp. żeby z niego wyrósł
      dobry człowieczek.
      • Gość: e Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.cac.psu.edu 12.02.05, 19:39
        Po co on ma sie z Toba zenic? Ma wszystko co chce, bez zobowiazan i
        odpowiedzialnosci za Ciebie.
    • diabel.tasmanski Ojoj 12.02.05, 20:19
      Ale z ciebie zła kobieta
    • tony82 Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 20:29
      Z taką pindą to się nie dziwię.
    • Gość: blue Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:58
      magda -
      < Daj sobie spokój :)
      < Pozdrawiam <B>
    • Gość: dino22 wytłumaczenie IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:10
      nie chce żeby ktos sobie pomyslał że jest pedofilem, to ostatnio takie modne w
      polsce :-) Ja tez bym nie chiał bachora, bo jeszcze mi powiedzą że podfil jestem
      • yvona73pol Re: wytłumaczenie 13.02.05, 00:54
        no wiec, sa wpadki i wpadki...
        czesc jest powodem zenujacego poziomu wiedzy i tzw. niemyslenia o
        konsekwencjach ;)))
        sa tez i te planowane...
        (odrebna sprawa, to te, gdy ktoras ze stron/obie czasami podswiadomie chca
        dziecka, wtedy "wpadka" jest prawie pewna)
        prawda jest, ze wtedy chlopak zazwyczaj sie zeni, prawda jest, ze wiele z tych
        malzenstw trwa, nie bedziemy wnikac jak i co sie dzieje za zamknietymi
        drzwiami, nie nasza rzecz;
        pytanie brzmi - czy TY chcesz do tej grupy dolaczyc?.... i na ile jestes
        uczciwa, na ile masz poczucie bycia fair wobec drugiego czlowieka, jak sie
        bedziesz czula z, badz co badz, podwojna moralnoscia?.....
        byc moze to nie bedzie dla ciebie problemem, byc moze sprawy potocza sie
        dobrze, ale.... wlasnie, ale,
        nie zawsze cel uswieca srodki
    • Gość: error Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:50
      no uważaj masz 23 lata i zegar biologiczny zaraz wybuchnie śpiesz się...:/
    • chooligan Re: chcę złapać faceta na dziecko 13.02.05, 18:31
      Jeżeli masz w sobie tyle siły aby pracować na siebie i dziecko to możesz go
      łapać. Inaczej będą problemy.
    • diastema Re: chcę złapać faceta na dziecko 13.02.05, 18:50
      ty sie mzoe wez za jakies studiowanie,uprawiaj jakis sport,znajdz sobie hobby
      bo chyba ci sie nudzi,to nie sredniowiecze i kobieta w wieku 23 lat nie jest
      stara panna i jaki znowu zegar ci bije ;/ nie masz czego zazdroscic kolezankom
      ciesz sie wolnoscia poki mozesz, jeszcze sie nagotujesz, napierzesz,
      nasprzatasz i narodzisz dzieci dla tego jedynego:)
      • Gość: c.kapturek Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:03
        absolutnie zgadzam się z tymi słowami :))
        myśli, że z dzieckiem to tak lekko ;-))))))
    • Gość: monalisa Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:56
      Lap, lap. Mojego faceta byla zona tez tak zrobila. Ozenil sie z nia a po
      poltora roku rozwiodl bo brak milosci i poczucie usidlenia byly silniejsze od
      poczucia odpowiedzialnosci. Teraz babka jest sama, z dwojka dzieci i ciezko jej
      znalezc frajera co bedzie chcial te dzieci z nia chowac. Pogratulowac decyzji
      ktora rowniez podjela sama, bez porozumienia. Jedyna zaleta to ta, ze nie musi
      pracowac tylko zyje z alimentow ktore placi facet, ale co to za zycie.
    • Gość: marian Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: 207.44.180.* 13.02.05, 19:21
      Twoj zegar biologiczny poki co nie wytykal Ci jeszcze wystarczajaco rozumu wiec
      chyba masz jeszcze troche czasu
      • Gość: Catarina Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:02
        Jamam 32 lata a nie 23 i takie rzeczy nie przychodzą mi do głowy. Owszem bardzo
        chciałbym mieć dziecko ale i szczęsłiwy związek oparty na zaufaniu i
        uczciwości. A jeślbdę z jakimś facetetm to dlatego, że będziemy tego oboje b.
        chcieli i będe swiadoma, że on naprawdę mnie kocha, a nie żeni się bo jestem w
        ciąży. A gdybym nawet w tę ciążę zaszła, to wcale do ślubu bym go nie
        namawiała, bo nie chciałbym żyć ze świadomością, że jest ze mną tylko dla
        dziecka.
    • Gość: Rozsądny Nie wierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:23
      EEE to zwykła prowokacja nigdy nie uwierze że rodzą się takie głupie kobiety.
      • magda-magda123 Re: Nie wierze 14.02.05, 11:03
        to uwierz, już kilka moich koleżanek specjalnie zaszło w ciążę, bo facet nie
        chciał się żenić a on naiwnie myśli, że to wpadka
    • sagis Re: chcę złapać faceta na dziecko 14.02.05, 11:22
      Masz dopiero 23 lata, a już Ci zegar biologiczny tyka?:-)))Ja mam 32 i jeszcze
      jego tykania nie słyszę. Podobno instynkt macierzyński rodzi się dopiero, jak
      kobieta dziecko urodzi, aby zapewnić opiekę dziecku. U Ciebie to jedynie strach
      przed samotnością. A, po co sobie tak młodo życie psuć? Dzieci zdążysz urodzić,
      ale wolności i możliwości własnego rozwoju szkoda tracić. Po urodzeniu dzieci
      będziesz żałować, że straciłaś wszystko. Kobieta lubią w innych budzić
      zazdrość, że mają dzieci, męża i niby są szczęśliwe. Gdyby były, to nie
      mówiłyby o swoim poświęceniu dla tego. Ciekawe dlaczego te kobiety zazdroszczą
      wolności i swobody wolnym pannom?:-)Polak jest mądry po szkodzie.
      Chyba, że nie widzisz dla siebie innych perspektyw, jak tylko wyjście za mąż i
      urodzenie dzieci. Tak robią kobiety w regionach, gdzie jest duże bezrobocie i
      nie ma innych perspektyw dla nich.
      • Gość: magda-magda123 Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:31
        Masz rację, może te młode mężatki-mamusie, które obnoszą się ze swoim
        szczęściem, tak naprawde wcale nie są takie szczęśliwe tylko chcą wzbudzić
        zazdrość koleżanek. W dzisiejszych czasach dziecko to pewien rodzaj dobra na
        które nie wszystkich stać, ja osobiście wolę mieć gorszy samochód i dziecko niż
        piękny samochód i nie mieć dziecka, bo ono kosztuje.
    • Gość: Paula Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: 212.244.29.* 14.02.05, 11:51
      23 lata i zegar Ci tyka?
      Zastanów się co piszesz...
      • Gość: magda-magda123 Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:33
        Każdy lekarz Ci to powie, że najlepiej urodzić dziecko do 25 roku życia.
        Poprostu myślę o swoim zdrowiu i zdrowiu dziecka, nie chcę żeby moje dziecko
        miało starych rodziców, chcę dożyć wnuków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka