Dodaj do ulubionych

chcę złapać faceta na dziecko

• natural7 Re: chcę złapać faceta na dziecko 14.02.05, 19:29
      Był taki teleturniej ...idź na całość idź na całość. Twoje życie twój wybór,
      podobno jesteś dorosła, tak wynika z dowodu. Wyrachowanie to "dobra" cecha
      charakteru na dzisiejsze czasy.
    • Gość: katinka Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.attu.pl 14.02.05, 21:57
      Dia ma racje: odszukaj watek kolezanki Mietki i poczytaj sobie na spokojnie.
      byl to watek bardzo burzliwy, ale i madry w swej wymowie.

a ode mnie: jestes jeszcze bardzo mlodziutka i to, co nazywasz tykaniem zegara
      biologicznego wcale nie musi tego oznaczac. moze to tylko chwilowa chec
      spowodowana widokiem kolezanek z dziecmi. no chyba, ze jestes swiadoma ogromnej
      odpowiedzialnosci, jakie niesie za soba urodzenie dziecka. bo to
      odpowiedzialnosc przez duze O.
      calkiem niedawno przebywalam z maluszkiem, ktorego mamusia sie rozmyslila i po
      rozstaniu ze swoim "mezem" - zostawila chorego dzieciaczka w szpitalu. zastanow
      sie tysiac razy, nim zadecydujesz za Was oboje (Ty i chlopak), ze na swiecie
      pojawi sie ten malenki czlowieczek...
    • Gość: MONIKA Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.ne.client2.attbi.com 15.02.05, 00:39
      Mam 22 lata i nadzieje, ze mi tak nie odpie.. na rok.
      No nie, tego jestem pewna. Zacznij studia, dziewczyno, cos ze soba zrob? 23
      lata i zegar Ci typa, chyba Ci zylka w mozgu poszla od tego tykania.
      Jestem prawie w twoim wieku, po dwoch latach studiow, od pol roku w Stanach,
      zyje, bawie sie, pracuje, ale dzieci... Ty ze wsi zapadlej jestes, czy co?
      Masz z glowa jesli tylko, to co napisalas jest w twojej glowie.
      Panie, strzez biednego faceta!!!!
    • Gość: Szatynka Do magda-magda123!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 02:00
      Jaka ty masz dziewczyno pewnosc ze on sie z Toba ozeni?? Moze powinnas zmienic
      towarzystwo na inne? bo chyba od sluchania opowiesci twoich madrych zameznych
      kolezanek troche ci sie w glowce poprzestawialo! Wiesz wogole co to jest
      biologiczny zegar skoro mowisz ze juz w tym wieku ci tyka?? ha ha Wez tez pod
      uwage inna opcje: zajdziesz w ciaze i zostaniesz sama! co wtedy zrobisz??
      Lepiej zmien podejscie do zycia bo jak na razie to marnie widze Twoja przyszlosc
    • pati.1984 Re: chcę złapać faceta na dziecko 21.02.05, 18:08
      jaki zegar biologiczny skoro masz dopiero 23 lata!!!!!!!!!!!!???zastanow sie
      wogole co ty mowisz,chcialabys zeby tobie zrobil ktos taki numer,dziecko to nie
      jest zabawka,dwoje ludzi musi tego pragnac.to nie jest tylko twoja decyzja wiec
      naprawde przemysl to jeszcze raz.
    • diabel.tasmanski od pisania na forum w ciąże nie zajdziesz 21.02.05, 18:17
      • Gość: Anna Re: od pisania na forum w ciąże nie zajdziesz IP: *.elisa-laajakaista.fi 21.02.05, 20:35
        Moze ten watek da do myslenia panom, ktorzy nie lubia "z gumka"..
        • diabel.tasmanski Re: od pisania na forum w ciąże nie zajdziesz 21.02.05, 22:37
          Z gumką też można wpaść. Tylko że ojcem będzie ktoś inny
          • Gość: trafiony Re: od pisania na forum w ciąże nie zajdziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:14
            Zostalem na zlapany 25 lat temu i jest okej Jesli kochasz swego Romeo to sie
            nie zastanawiaj tylko zachodz Bierz przyklad z kolezanek proste sposoby sa
            najlepsze Tylko czy go stac na to? Jesli tak to WAL i trafiony zatopiony Do
            odwaznych swiat nalezy A w czerwcu slub dobry termin Pozdr
          • Gość: Słonko Re: od pisania na forum w ciąże nie zajdziesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 00:41
            Jest różnica pomiędzy wpadką, a zaplanowaną wpadką tak jak jest różnica między
            śmiercią a śmiercią zaplanowaną. Ktoś sam upadnie, uderzy się o kant stołu i
            zabije się. A inna sytuacja jak ktoś wie, że można zabić się uderzając o kant
            stołu i wiedząc o tym popycha osobę z tyłu. I ta osoba upada niby sama, ale cel
            jest ten sam - zabiła się. To samo z wpadką. Prezerwatywa może pęknąć, ale ktoś
            może ją przedziurawić specjalnie. Ktoś może tabletki nie wziąść, ale wszystkich
            dookoła przekonywać i zapewniać, że wziął i jeszcze łzami zalewać się na znak
            prawdy. Wszystko zależy od okoliczności, nie tylko samego faktu zaplanowanej
            wpadki. Te okoliczności rozciągają się na kilka miesięcy wstecz, chodzi o
            zachowanie tej kobiety, o to co się jej mówiło i co ona mówiła. Na czym jej
            zależało. To wiele wyjaśnia.
            Do takich ekscesów dopuszczają się obie płcie. A w związku liczy się szczerość
            i wierność. Zatem dlaczego ludzie uciekają się do takich czynów.
    • Gość: chicagowiak Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.client.comcast.net 22.02.05, 06:26

Madziu olej frajera! Przestan mu sie oddawac a zobaczysz co sie bedzie dzialo.
      Sprobuj w miedzyczasie Klina Klinem....czyli znalezc innego. Doswiadczony
      mezczyzna. Ojciec dwoch corek. Ten doopek nie jest Ciebie wart.
    • figurka_z_porcelany Re: chcę złapać faceta na dziecko 22.02.05, 09:14
      Magda, gdyby potraktować Twój post serio musiałabym przyjąć, że ty NIE
      PRAGNIESZ wcale dziecka tylko chcesz je mieć - bo tak wypada, bo wszystkie
      mają, bo tak należy, bo taki jest porządek rzeczy. I męża też TRZEBA mieć, bo
      inaczej kobieta jest nic niewarta, a co gorsza palcami będą wytykać i szydzić,
      że stara panna. Pogratulować, poglądy rodem z wiochy zabitej deskami. Tylko
      wiesz, mąż i dziecko, do tego tuż po dwudziestce - to już od dawna WCALE NIE
      JEST OBOWIĄZKOWE.
      Strzeż Boże nieszczęsnego dzieciaka i faceta przed taką mamusią i żoną. A Tobie
      gratuluję pomysłu na ekscytujące życie, hehe. Matkobosko, skąd się biorą takie
      głupiutkie dziewczyny...

Obstawiam jednak, że twój post podpucha. Jeśli tak - to też ci gratuluję, że
      udało ci się mnie nieźle wk*******. A to wcale niełatwe...
    • Gość: an Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:31
      Pewnie Madzia łap, łap bo zegar ci stanie.
      Na pewno ci się uda i będziecie żyli długo i szczęśliwie :)

ps. Za pół roku czekamy na ciebie i twój nowy wątek pt. "Mąż mnie zdradza a
      przecież mamy dziecko!"
      eeeech, ręce opadają
    • Gość: witch-witch Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 23.02.05, 21:24
      I co przeszlo ci po przeczytaniu tylu madrych uwag? Mam znajoma ktora urodzila
      dziecko majac 44 lata. Z tym zegarem we wspolczesnych czasch to duzo przesady.
      To 30 lat temu mowilo sie kobietom i straszylo zeby jak najszybciej wychodzily
      zamaz i rodzily dzieci. Dzis nawet kobiety w wieku 60 lat jak chca rodza. Wolno
      im. Problem jest tego typu, ze ty jestes tak bardzo malo rozwinieta swiadomie i
      intelektualnie, ze ty nie widzisz jak bardzo nieuczciwa jestes wobec zarowno
      swojego chlopaka jak i swojego niedoszlego dziecka. Zmien towarzystwo na ludzi
      bardziej swiadomych i inteligentnych a nie zasciankowych glupich dziewczyn,
      ktorym zabawy sie zachcialo w dorosle zycie. Jestes jeszcze tak mloda, nie psuj
      zycia sobie, temu nieszczesnemu chlopakowi, ani twojemu niedoszlemu dziecku.
      Badz dobra matka, twoje dziecko zasluguje na wszystko co najlepsze, a co ty
      masz mu do dania? Dobra matka potrafi czasami latami czekac na odpowiedni
      moment na urodzenie swojego dziecka. Troche morali i zdrowego rozsadku potrzeba
      tobie.
    • magda-magda123 Re: chcę złapać faceta na dziecko 24.02.05, 22:46
      ten post to była podpucha a raczej przestroga dla facetów. Nie dajcie sie łapać
      na dziecko!!! Chyba, że sami chcecie ;)
    • magda-magda123 Re: chcę złapać faceta na dziecko 24.02.05, 22:52
      moje koleżanki naprawdę złapały faceta na dziecko, mam dwie takie koleżanki cwaniary
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka