Dodaj do ulubionych

błagam o pomoc!

IP: 81.222.48.* 15.02.05, 17:27
Może to głupie , ale boję się , że mogą spełnic się sny , które ostatnio miewałam . Dwa razy śniło mi się , że mój chłopak mnie zdradził . Kolezanka powiedziała , że jeśli trzy razy ma się te same sny , to one się spełnią . Rozmawiałam o tym z moim chłopakiem , jemu też się śniło , że mnie zdradził , i to z dziewczyną podobną do tej z moich snów . On mnie uspokaja , zapewnia , że mnie kocha . Ale ja nie mogę uwolnić się od lęku . Napiszcie co o tym wszystkim myślicie .
Obserwuj wątek
    • Gość: MaBiWy Re: błagam o pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:45
      jeśli mu się przyśni to jeszcze raz, to według sennika wybimawackiego oznacza,
      że to Ty będzisz stroną zdradzającą i zrobisz to z jego najlepszym kumplem,
      który na tym forum otworzy wątek "dziewczyna kumpla", a twój chłopak uczyni to
      samo z tym, że tytuł jego wątku będzie brzmiał" zdradzony i co dalej" Rada :
      wysiłek fizyczny, bo o umysłowy nie należy sie martwić - wtedy ze zmęczenia śpi
      się bez snów.Powodzenia.
    • Gość: o_rany Re: błagam o pomoc! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 20:15
      Błagaj mnie dalej a ja posmagam cie pejczem. HEHEH gu_pia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka