Dodaj do ulubionych

CO MYSLICIE O BRZYDKICH DZIEWCZYNACH

• tony82 że są brzydkie? 25.02.05, 23:01

• diastema Re: CO MYSLICIE O BRZYDKICH DZIEWCZYNACH 26.02.05, 10:14
      nie ma brzydkich sa tylko zaniedbane.a i tak kazdemu podoba sie cos innego i
      jak to mowia kazda potwora znajdzie sewgo amatora ;)
      • dobrutka Re: CO MYSLICIE O BRZYDKICH DZIEWCZYNACH 27.02.05, 03:39
        przestancie rzucac sloganami. Piekne to te ktore sa pozadane - BARDZO proste!
        Po co komu mydlic oczy? Takie sa fakty i tyle, moze w przyszlym zyciu bedziesz
        piekna.
        • gomory Re: CO MYSLICIE O BRZYDKICH DZIEWCZYNACH 27.02.05, 08:47
          Pozadana moze byc kazda kobieta :)
        • diastema Re: CO MYSLICIE O BRZYDKICH DZIEWCZYNACH 27.02.05, 09:09
          a skad wiesz ze nie jestem piekna ;))))))
          • Gość: brzydula ;) to chyba chodzilo o mnie IP: *.attu.pl / 85.128.90.* 27.02.05, 10:03
            ;)
            • diastema Re: to chyba chodzilo o mnie 27.02.05, 10:04
              a ty tez pewnie sobie wmawiasz ze brzydka jestes ;)
      • Gość: Kaś Re: Ja jestem ładna, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:57
        Wszyscy mi mówią że jestem bardzo ładna(i musze im przyznac racje:))), ale coz
        tego? JESTEM SAMA! A codziennie widuje super kolesi z dziewczynami ktore sa
        naprawde mocno nieciekawe. Uroda niczego nie gwarantuje!
    • Gość: hehehe Re: CO MYSLICIE O BRZYDKICH DZIEWCZYNACH IP: *.attu.pl / 85.128.90.* 27.02.05, 12:42
      hehehe
      • Gość: Perron OTO KANONY PIEKNA! IP: *.chello.pl 27.02.05, 13:16
        Jesli Brzydula nie wie co to znaczy kanon piekna niech sobie tu skoczy:

www.eforu.com/gallery/katemoss/gallery1.html
        www.spacesurfer.com/wceleb/list/Linda_Evangelista_0.html
        I tyle.
        • diastema Re: OTO KANONY PIEKNA! 27.02.05, 13:20
          no i widzisz ale mnie sie one nie podobaja zaden z nich kanon ;) kazdy ma inne
          kanony ;)
        • Gość: Kasia JAKIE KANONY IP: 217.96.125.* 01.03.05, 13:53
          Zaden kanon. Gust nie jest kanonem piekna. Mojemu facetowi Kate Moss wcale sie
          nie podoba. Powiedzial, ze jest za chuda miedzy innymi. Nie mozna klasyfikowac
          brzydoty i pieknosci wobec jakis wyznacznikow. To, ze niektore kobiety uznawane
          sa za piekne to oznacza jedynie, ze pewnej grupie ludzi one sie podobaja, a
          innym wcale nie musza. Moglabym powiedziec, ze np. Collin Farrel jest
          przystojnym mezczyzna, a Wy wcale nie musicie sie z tym zgadzac. Dla Was moze
          byc zupelnie calkiem przecietny. To kwestia gustu.
          Poza tym ja tez wcale nie mam figury modelki, nie jestem oszalamiajaca
          pieknoscia, a jakos mam fajnego faceta, ktory mnie kocha i ktoremu sie podobam.
          Nie mowie tu wcale tylko o wizualnosci, ale i o sferze duchowej, emocjonalnej,
          fizycznej i psychicznej, ktore sa rowniez wazne i wartosciowe w czlowieku. Wiec
          prosze skonczcie gadac o wyznacznikach i kanonach. To naprawde pojecie
          wzgledne! Pozdrawiam.
    • Gość: lalibela Re: CO MYSLICIE O BRZYDKICH DZIEWCZYNACH IP: *.freedom2surf.net 01.03.05, 14:50
      dusza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka