Gość: kobietka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:54 faceta.. Coz, brakuje mi seksu. Najgorsze jest jednak to, ze nie potrafie zdobyc sie na seks bez zobowiazan, a faceta poki co nie mam. Straszne to.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morlok.rap Re: mam ochotę na... 24.02.05, 15:57 i tak cię Onu Pascalu skasuje za chwilę. Ale racja - smutne to i straszne ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: mam ochotę na... 24.02.05, 16:07 O nie skasowału! to może się zaangażuj? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: mam ochotę na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:35 i czego oczekujesz na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: mam ochotę na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:33 ba, straszne, to jak nie możesz sie zdobyć na przygodę (z nieznanym skutkiem zresztą :>) to moze Mr vel Vibratore, że tak powiem hihihi ;-)))))..... na tym forum to cyber seks jest zabroniony :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: mam ochotę na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:59 Buuuu mam taki sam problem, jest mi bardzo ciezko bo tak dawno nie kochalam sie z mezczyzna. Przelotne zwiazki mnie nie interesuja i wole cierpiec niz zdecydowac sie na to. Wiec czekam kiedy sie zakocham i bede juz w zwiazku. Raz bylo juz blisko ale zwiazkek rozpadl sie. I znowu czekam ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: mam ochotę na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:49 skoro wam tak ciężko to należy jednak odwrócić kolejność lub rozpatrzeć poważnie rady morloka i kapturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonsolo Re: mam ochotę na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:10 Skąd jesteś? Ja myślę podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: mam ochotę na... IP: 212.191.74.* 25.02.05, 12:40 Nie rozumię problemu, mam na wyciągnięcie ręki i nie zawsze muszę wyciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: mam ochotę na... IP: 5.5R6D* / *.pg.com 25.02.05, 12:49 Rozumiem cię i współczuję. Głupia rada - staraj się o tym nie myśleć:)może przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś