fromagreatheight 21.04.05, 03:30 Plecak już wiem jaki, ale z resztą życia sobie nie radzę. Dajcie jakieś wskazówki. Pracuję od rana do wieczora, nie wiem jak mam żyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozio Ale sliczne plecaczki... 23.04.05, 17:48 ...szkoda tylko ze nie w galerii nie ma plecakow takich firm jak Alpinus, Natalex, Karrimor, Campus....które moim skromnym zdanie calkiem niezle znaja sie na projektowaniu i pordukcji plecakow po rownie atrakcyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
martakrzych dla szukajacego rady 30.07.05, 22:21 Mialem znajomego, ktory jak go o cos pytano zawsze odpowiadal: ja ci dobrze radze - zrob jak uwazasz. A powazanie, jak Ci tak ciezko to rzuc w cholere prace, ktora - jak zrozumialem - meczy Cie okrutnie, kup plecaczek i rusz sie Brachu/Siostro. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Wszystko na twoich barkach 30.07.05, 22:43 Dlaczego ta praca cie tak pochlania ? Dla pieniedzy ? Dla prestizu ? A moze jej nie czujesz, jest ponad twoje kwalifikacje i dlatego zajmuje ci tyle czasu i wysilku ? Szkoda zdrowia i zycia dla czegos co cie nieuchronnie zaprowadzi do slepego zaulka. Zostaw to w diably. Ja kiedys zaryzykowalam i sie oplacilo ! Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
testigo Na twoich barkach/CZYTAJCIE DATY POSTÓW: TO PROMO! 31.07.05, 00:19 Moi drodzy Czytelnicy Portalu GW! Gadacie do komputera- czytajcież DATY POSTÓW: ten o "plecaku i życiu" jest z KWIETNIA... GOŚĆ albo już padl z przemęczenia albo ... awansował - i już całkeim nie wie jak sie z tego wyplątać... A TXT O PLECAKCH TO JEST PROMO GAZETY/ SEZON OGÓRKOWY - KIEDY NIE MA O CZYM PISAĆ NIE-NABIERAJCIE-SIE!!! Odejdzcie od komputerow, idzcie na randke, albo na piwo z Przyjaciolmi, albo na rower/ kajaki/ gory// oddychajcie prawdziwym życiem -> byle nie nabierac sie na "virtual life"! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Szlagier na rynku brytyjskim: PRZEZROCZYSTE 31.07.05, 02:43 plecaki i torby podrozne. I to wcale nie jest dowcip: jedna z firm juz rozpoczela produkcje i kampanie reklamowa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 zmiana gustu, tak wysmiewali sie, ze plecak nie 31.07.05, 13:19 pasuje do gajeru, a teraz beda pisac, ze z takim plecakiem to pewnie, ze tak. Bo po co komu laptop na wycieczke gorska, hehe Odpowiedz Link Zgłoś