Dodaj do ulubionych

Seksistowska reklama

22.04.05, 16:03
w nowym magazynie LOGO naszej gazetki wyborczej jest obrzydliwa i uwłaczająca
przedewszystkim redakcji reklama. Mam na myśli reklamę na str.5 sklepów
Reporter. Wstyd dla redakcji! Uwłaczająca kobietom i dziewczynom! Takie coś
przechodzi w kraaju ,który ma być nowoczesny?, mądry? wygląda mi to na
Albanię nie obrażając Albanii, albo BIałoruś.
W żadnym cywilizowanym, podkreślam CYWILIZOWANYM kraju taki numer by nie
przeszedł. HAŃBA!!
Obserwuj wątek
    • kix6 a nie możesz jej opisać? 22.04.05, 16:30
      • ewa9922 Re: a nie możesz jej opisać? 22.04.05, 16:43
        uśmiechnięty dupek z idiotyczną brudką w idiotycznej czapeczce, siedzi przy
        stole w kuchni ma przed sobą szklankę soku na czyś co ma być podkładka na
        stole, a przy ladzie kuchennej stoi tyłem dziewczyna w mini spódnicy i własnie
        z tej spódnicy ma wycietą rzeczoną podkładkę , w związku z czym świeci gołą
        dupą, bo jest bez majtek, za to rękę ma upapraaną chyba w mięsie mielonym.
        Najgłupsza reklama jaką widziałam, a ta mina IDIOTYCZNA, debil poprostu, wstyd
        mi za taką reklamę w piśmie,które ma jakieś (?) ambicje.
        • gomory Re: a nie możesz jej opisać? 23.04.05, 13:58
          Nie widzialem reklamy wiec trudno mi sie wypowiedziec. Ale jako mezczyzna nie
          mam nic przeciwko seksistowskim reklamom, dopoki nie sa zamieszczane w MISIU.
          Moze to cale LOGO nie jest adresowane dla kobiet ;)?
          • kjojik Re: a nie możesz jej opisać? 28.04.05, 10:30
            i owszem, jest to nowy magazyn dla meżczyzn, a co reklamy moge zajac zdanie
            kiedy przyjże sie wizualnie, bo może sam pomysł nie jest zły tylko wzieli
            beznadziejnego modela, który psuje efekt, a może o efekt idioty im chodziło,

coz jesli chodzi o wizje artystyczne, nie zwesze wiadomo o co chodzi twórcom
            reklam, bo to czasmi niespełnioni artysci, a moze po prostu o to chodziło, by o
            reklamie gadano, bo to po prostu reklama, czyli efekt został osiągnięty

Ogólnie, jesli na reklamie kobiety nie sprowadzi sie do roli przedmiotu, jestem
            w stanie wszystko wybaczyc, a tu jak widze wykorzystano jej wdzieki, ale
            przeciez, we wszystkich reklamach sie to robi, wiec nie widze tutaj nic złego w
            tej kwetii.
        • drak62 Re: a nie możesz jej opisać? 25.04.05, 14:35
          ewa9922 napisała:

> uśmiechnięty dupek z idiotyczną brudką w idiotycznej czapeczce, siedzi przy
          > stole w kuchni ma przed sobą szklankę soku na czyś co ma być podkładka na
          > stole, a przy ladzie kuchennej stoi tyłem dziewczyna w mini spódnicy i
          własnie
          > z tej spódnicy ma wycietą rzeczoną podkładkę , w związku z czym świeci gołą
          > dupą, bo jest bez majtek, za to rękę ma upapraaną chyba w mięsie mielonym.
          > Najgłupsza reklama jaką widziałam, a ta mina IDIOTYCZNA, debil poprostu,
          wstyd
          > mi za taką reklamę w piśmie,które ma jakieś (?) ambicje.

Dlaczego uważasz że to pismo ma jakieś ambicje , nie zauważałem żadnych.
          Komercyjny gniot.
        • camel_3d fajne... 25.04.05, 14:48
          reklama przednia:)
    • tony82 Re: Seksistowska reklama 22.04.05, 19:58
      Rozedrzyj koszulę i rzuć się pod jakimiś drzwiami jak taki jeden w naszej
      historii:P
      • pewien_student Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 19:34
        uchowaj Boze... toz to dopiero bylby seksizm w czystej swej postaci :DDDDD
    • fruwam Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 12:44
      1. wyluzuj
      2. jakby Ci delikatnie powiedziec, ze jestes troszke ograniczona... hmm wiesz
      to przytaczanie Albanii czy Bialorusi to jakby na to wskazuje. tylko na mnie od
      razu nie wrzeszcz.
      3. wyluzuj
    • boston5 Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 12:59
      mam wrazenie, ze te pojawiające się co jakiś czas wstawki z artykułami itp.
      nowego magazynu logo, to jakas akcja redaktorów z agory. plecaki, reklamy, kogo
      obchodzą takie g...a zamieszczone w jakims kolorowym (nieopiniotworczym)
      chłamie?
      • pewien_student Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 19:35
        > kolorowym (nieopiniotworczym)chłamie?

powiedzmy otwarcie - kobiecej prasie dla mezczyzn :))
    • john_malkovitch Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 14:39
      Pod tym względem dużo bardziej są szokujące billboard'y, na których jest napisane:
      "Nabiał wzmocni twoje kości i poczucie godności"
      • smok_sielski Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 19:48
        > "Nabiał wzmocni twoje kości i poczucie godności"

No wlasnie, chcialem zaprotestowac w imieniu nabiału :)

smok
    • istna Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 14:42
      Logo To Avanti dla mężczyzn, czego się spodziewałaś?
      • gomory Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 15:01
        > Logo To Avanti dla mężczyzn, czego się spodziewałaś?

Pewnie reklamy wody toaletowej, w ktorej pani klepie w gola pupe golacego sie
        przystojnego mezczyzne ;).
    • marty_mcfly czy to jest temat na to forum? 25.04.05, 20:04
      nie mogłaś pójść z tym na jakieś feministyczne czy inne babskie forum? To chyba
      nie za bardzo miejsce na pietnowanie "paternalizmu", "szowinistycznych męskiech
      świń" itp. pierdół. nie sądze żebyś znalazła duże poparcie wśród facetów. We
      mnie na przykład znajdziesz obrońcę tego co potępiasz hehe! :)))
      • smok_sielski Re: czy to jest temat na to forum? 25.04.05, 20:08
        Wiesz jak to bylo w bibli: "Ja was posyłam jak owce między wilki" :D

smok
    • burrunduk Re: Seksistowska reklama 25.04.05, 23:01
      kazda reklama komus uwłacza ;)
      ostatnia z moich ulubionych to jak "odszedł bo nie miała pomysłu na obiad" ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka