Dodaj do ulubionych

okladka nowego WPROST...

08.07.02, 13:58
ladna ta kobieta i jej atuty, nie?
www.wprost.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: czeko Re: okladka nowego WPROST... IP: *.chello.pl 08.07.02, 14:15
      yasne, no przecież 100% natury!
      • sloggi Re: okladka nowego WPROST... 08.07.02, 14:40
        Lepsza niż ten facet na szpitalnym łóżku.
    • jagna_jagna Re: okladka nowego WPROST... 08.07.02, 14:56
      I co z tego, że ładne skoro sztuczne. Tfu.
      • tuli_pan Re: okladka nowego WPROST... 08.07.02, 15:01
        jagna_jagna napisał(a):

> I co z tego, że ładne skoro sztuczne. Tfu.

sztuczna to chyba ty jestes
        • Gość: Gucwa Re: okladka nowego WPROST... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 08.07.02, 16:03
          bardzo fajna laseczka!!!! nic tam sztucznego nie widzę!!!
      • thesims Re: okladka nowego WPROST... 08.07.02, 17:21
        jagna_jagna napisał(a):

> I co z tego, że ładne skoro sztuczne. Tfu.

fajniejsze jest ladne a sztuczne niz brzydkie, ale prawdziwe.
        z reszta w tym przypadku to i tak nie ma znaczenia czy sztuczne czy nie, wazne ze
        duze tzn. w sam raz! Size matters!!!
        • jagna_jagna Re: okladka nowego WPROST... 08.07.02, 17:37
          Ty chyba dużego biustu dawno niw widziałeś.
          • thesims Re: okladka nowego WPROST... 08.07.02, 18:07
            ten jest w kazdym razie ekstra :-)))
        • Gość: Alan Re: okladka nowego WPROST... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.07.02, 10:13
          Przyjrzalem sie dokladnie okladce. Facet przypomina Tomasza Lisa a dziewczyna
          juz nie pierwszej mlodosci(przypomina Niezabitowska), nieatrakcyjna a piersi
          kiepsko zrobione. Typ: zez rozbiezny.
          • Gość: sombre Re: okladka nowego WPROST... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.07.02, 19:06
            I co, na wiatach przystankowych też reklamują ten numer Wprost?
            Ta okładka jest dla mnie kolejnym potwierdzeniem, że Wprost coraz bardziej się
            zeszmaca. Polityce do pięt nie dorasta.
            • Gość: Gucwa Re: okladka nowego WPROST... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 11.07.02, 09:27
              A to już inna sprawa...wprost zawsze dla mnie bł szmatławcem...
              • Gość: czeko Re: okladka nowego WPROST... IP: *.chello.pl 11.07.02, 11:26
                ale kupię go, bo na okładce goła baba!

I tak Wprost zdobywa nowych czytelników, Lepper-Hitler (czy ktoś pomyślał o
                jego rodzinie???), pośladki i piersi...

Jak chcę się przekwalifikowac na drugiego Catsa to dobra droga...nisko
                padamy,nisko..
                • thesims Re: okladka nowego WPROST... 11.07.02, 11:30
                  Gość portalu: czeko napisał(a):
                  > I tak Wprost zdobywa nowych czytelników, Lepper-Hitler (czy ktoś pomyślał o
                  > jego rodzinie???), pośladki i piersi...
                  >
                  faktycznie, nie pomyslalem o rodzinie Hitlera.
                  • Gość: czeko Re: okladka nowego WPROST... IP: *.chello.pl 11.07.02, 21:43
                    ehhhh :)

Nieważne, jakby zachowywał się mój ojciec, NIE CHCIAŁABYM GO ZOBACZYC NA REKLAMIE
                    NA PRZYSTANKU Z TAKIM WĄSIKIEM W TAKIM KONTEKSCIE. Koniec. Uważam, że to jest
                    ogromna krzywda.

pzdr.
                    czeko
    • Gość: sombre Re: okladka nowego WPROST... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.07.02, 23:01
      Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> A to już inna sprawa...wprost zawsze dla mnie bł szmatławcem...

Otóż to! Popieram :)

A co do krzywdzonej rodziny Leppera... Nie popieram, ale no cóż, w polityce nie
      ma sentymentów. Jego działalność może przynieść szkody nieporównywalnie większe
      i to większej ilości osób. Z innej beczki, można poważnie nabroić i być
      chronionym przez ludzi tatusia czy mamusi. Niech casus pomroczności jasnej
      będzie przykładem... Konkludując, nie płaczę nad dziećmi Leppera, ale gdybym
      był naczelnym Wprost, tobym się mocno zastanowił.
      • Gość: czeko Re: okladka nowego WPROST... IP: *.chello.pl 12.07.02, 19:37
        Sombre myślisz, że okładka ta zniechęci jakiegoś zwolennika? Przecież 90%
        zwolenników Leppera zamieszkuje obszary wiejskie, gdzie niedość, że nie ma reklam
        zachęcających do kupna, to jeszcze Wprost często nie dochodzi. Nie ma
        więc "pożytków" z takiej okładki dla "społeczeństwa".

Pożystki są tylko dla redaktora naczelnego. Sprzedaż wzrośnie, ale wśród
        zaciekawionych "miastowych", którzy zazwyczaj do zwolenników Leppera nie nalezą.

A wyobraż sie sam na miejscu takiego dzieciaka. Wraca ze szkoły z kolegami i
        widzi tatusia...Nie chciałabym nigdy w życiu.

A tam gdzie nie ma sentymentów często rodzi się szeroko rozumiana agresja.

pzdr.
        czeko
    • Gość: PIOTREK Re: okladka nowego WPROST...PRZYPOMINA MI... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.07.02, 15:36
      Pprzypomina mi ta okladka taka piekna dziennikarke Wprost, Pauline Kaczanow..
      Podobne sa te panie ale redaktor Kaczanow jest ladniejsza.MMMM...
      Ciekawe czy tam jeszcze pracuje...
      Piotrek
    • Gość: sombre Re: okladka nowego WPROST... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 18:03
      czeko napisała:

> Sombre myślisz, że okładka ta zniechęci jakiegoś zwolennika?
      > (...) Nie ma więc "pożytków" z takiej okładki dla "społeczeństwa".

A gdzie ja pisałem o pożytkach? E, nie czepiajta się. Mnie też nie podoba się
      ten Hitler, bo atakuje ciosem poniżej pasa, jak słusznie napisałaś, tylko dla
      zwiększenia sprzedaży. Ale nie jestem zwolennikiem rozczulania się nad
      lepperowskimi dziećmi, bo winę za to ponosi ich OJCIEC. Gdybym był synem
      Leppera, wstydziłbym się z domu wychodzić po bułki i gazetę, a co dopiero do
      szkoły.

> A wyobraż sie sam na miejscu takiego dzieciaka. Wraca ze szkoły z kolegami i
      > widzi tatusia...Nie chciałabym nigdy w życiu.

Rozumiem, że za grzechy ojca nie powinny płacić dzieci, ale to jest POLITYKA i
      jeżeli ktoś wchodzi w to z ostrymi i brudnymi buciorami, w dodatku się rozpycha
      i próbuje podpalić kraj, to sorry, ale dla niego nie czuję sentymentu. Co
      innego dzieciaki Balcerowicza - podejrzewam, że swoje przeszły. Mają pewnie
      dziś niewyobrażalny szmalec, niezłe wykształcenie itd., ale pewnie i swój bagaż
      upokorzeń na koncie. Ale to są, niestety, koszty polityki.

> A tam gdzie nie ma sentymentów często rodzi się szeroko rozumiana agresja.

Ale w polityce nie ma sentymentów. Takie czasy. Gdyby rządzili ludzie pokroju
      Geremka, byłoby zapewne inaczej...
      • Gość: czeko Re: okladka nowego WPROST... IP: *.chello.pl 16.07.02, 14:26
        Kurde sombre, nie mów mi, że gdybyś był rówieśnikiem, to bys takiemu młodemu
        Lepperowi...Bo twoje wypowiedzi jakos dziwnie zbiegają mi od tego braku
        sentymantu do podejmowania pewnych drobnych działań przeciw, a póżniej to już
        tylko...

Swoją drogą wstydziłbys się mieć tatusia po solarze? :)

Geremek-za. Z drugiej strony gdyby rządził Geremek....Szkoda mi Unii, bardzo mi
        szkoda, ale przychodzi taki czas, że wszystko jest towarem rynkowym i tak jak
        SLD trafi do wszystkich starszych i młodszych serc słodkim obrazkiem
        uśmiechniętej blondyneczki z warkoczykami, tak Unia nic takiego nie zrobi.
        Potrzebny byłby mały lift-up, bo większośc głosujących gapi się bezmyślnie na
        plakaty nie mając pojęcia o programach i polityce. I tak dobrzy idą na dno, bo
        masy gapią się jadac tramwajem na bilbordy.

Sama jadąc 6 sprzystanków do szkoły mijałam chyba trzy.

pzdr.
        czeko

(tak, wiem... :)
        tylko...

pzdr.
        czeko

tylko...

pzdr.
        czeko

• Gość: czeko Ja przepraszam.... IP: *.chello.pl 16.07.02, 14:29
          ale ja PIEPRZĘ to nowe forum!

DNO.

I pewnie to też się roz....troi.
          • Gość: sombre To mój 600 post (znowu przeżywam :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.07.02, 20:01
            czeko napisała:

> Kurde sombre, nie mów mi, że gdybyś był rówieśnikiem, to bys takiemu młodemu
            > Lepperowi...

Nie mówię!

A gdy byłem małym chłopcem (hej!), to w tivi była taka piosenka - hicior
            podwórek: "Fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego..." :))

> większośc głosujących gapi się bezmyślnie na plakaty nie mając pojęcia o
            > programach i polityce. I tak dobrzy idą na dno, bo masy gapią się jadac
            > tramwajem na bilbordy.

Gdzieś tak pod koniec I połowy lat 90-tych oburzałem się śmiertelnie na mojego
            ojca, jak mówił, że "polskie społeczeństwo nie dorosło do demokracji i na nią
            nie zasługuje". Dzisiaj chylę czoła.

Ale kiedy się to zmieni, jeżeli państwo wydaje śladowe środki na edukację, na
            studiach studiują matoły kupujące dyplomy, a radio mające ustnik świński rośnie
            w siłę??? Yych!

:))
            • Gość: czeko Re: To mój 600 post (znowu przeżywam :) IP: *.chello.pl 16.07.02, 21:11
              sombre gratulacje! gdybys się tylko tak maili pisaniem zajmował jak tym postów
              tworzeniem...

Radio...

Ostatnio w świechtającej się trójce słyszałam dwóch polityków:
              pierwszy -No w czym jest Polska dobra? Trzeba dotować gałęzie, w których
              jesteśmy dobrzy! Jesteśmy dobrzy w obocu miękkim, w truskawce miękkiej...
              drugi-....i w ziemniaku twardym....

Test na inteligencje przed wpuszczeniem na Wiejską!!! A w bramce Sebastian
              Florek z BB :)).

Sombre, a może my z zawodu będziemy ćwierćinteligentami i kłamcami? Nieżle za
              to w Polsce płacą :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka