09.06.05, 19:35
Jaka jest najlepsza rzecz jaką żona może dać mężowi ????

odp.
chwila spokoju
Obserwuj wątek
    • c.kapturek Re: Dowcip 09.06.05, 20:07
      rada: facet, nie żeń się ;DDDDDDddd
      • smok_sielski Re: Dowcip 09.06.05, 20:26
        Po czym poznać, że kobieta naprawdę kocha?

Po tym ,że po siedmiu latach sama odchodzi :)

smok
        • c.kapturek Re: Dowcip 09.06.05, 20:30
          to i tak szybko. ponoć, człowiek zmienia się co 7 lat :)))))
          • serduszkopoprostu Re: Dowcip 09.06.05, 21:35
            Trudno, jestem kobietą, pociesza mnie jedynie fakt, że nie muszę się
            żenić :)))))
            Pozdrówko S.
            • ping.tasmanski Re: Dowcip 09.06.05, 21:36
              > Trudno, jestem kobietą, pociesza mnie jedynie fakt, że nie muszę się
              > żenić :)))))
              > Pozdrówko S.
              Ja jestem facetam i też nie musze sie żenić. Jak dobrze żyć w wolnym kraju :)
      • ping.tasmanski Re: Dowcip 09.06.05, 21:37
        komu radzisz ? jezeli mu to pie..sie nie twoja sprawa
        • c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 09:50
          czytaj z uwagą kolego, to był podtekst pod twój dowcip.
          • ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 13:45
            nie rozumiem o jaki podtekst chodzi. Nie chcesz konfliktu , no i dobrze.
            Przepraszam za popraedni post. Chcialem wiedzieć jak odpowiesz na zaczepke :)
            • c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 14:26
              "rada" --> nie można nazwac tego dowcipem, wiec nazwałam "podtekst" pod twój
              dowcip. chyba, że twój dowcip był swoiście osobisty :)))))))
              wiesz, moim zdaniem niektóre konflikty na forum mogą ciągnąć się w
              nieskończoność, a i tak nic z tego nie wynika, taka niepotrzebna gra
              słów...chyba, że słuzy to podbiciu sobie wątku <lol2>....zresztą mam w garści
              kapturki dopochwowe od gomorego, wiec już mnie nie ciągnie do konfliktu <lol2>
              ;-)))))))))))
              • ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 16:52
                > "rada" --> nie można nazwac tego dowcipem, wiec nazwałam "podtekst" pod twój
                > dowcip. chyba, że twój dowcip był swoiście osobisty :)))))))
                Dla mnie to dowcip. Nie rozumim tego o "swoiście osbistym dowcipie".

> wiesz, moim zdaniem niektóre konflikty na forum mogą ciągnąć się w
                > nieskończoność, a i tak nic z tego nie wynika, taka niepotrzebna gra
                > słów...chyba, że słuzy to podbiciu sobie wątku <lol2>....zresztą mam w
                > garści
                > kapturki dopochwowe od gomorego, wiec już mnie nie ciągnie do konfliktu <lo
                > l2>
                > ;-)))))))))))
                wiem ale chciałem sprawdzić jak zareagujesz. Z zachowania ludzi w takich
                sytuacjach można sie o wiele więcej dowiedzieć o nich niz gdyby nie było tej
                prowokacji.
                • c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 18:29
                  oki. w słowach "swoiście osobisty" chodziło mi, jesli dowcip dotyczył by
                  bezpośrednio Ciebie, a nie ogółu...ale napisałes go ogólnie, tak jak opowiada
                  się go, np kumpolm :))))
                  rozumiem. masz rację co do prowokacji i reakcji człowieka na nie hehehe ;-))))))
                  • ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 19:45
                    a jak miałem napisac dowcip. Jeżeli by to mnie dotyczyło to nie byl by dowcip
                    tylko tragiczna prawda :)
                    • c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 23:02
                      niekoniecznie :)))) myślę, że dowcipy dotyczą m.in. nas samych (wszak wiele
                      jest dowcipów), czyli śmiejemy się z jakiś prawd w nich zawartych, które nas
                      niejednokrotnie dotyczą. rzadko się zdarza, żeby ludzie potrafili się śmiac
                      sami z siebie. zawsze łatwiej śmiac się z innych itp.
                      sam na początku zapytałeś, komu radzę, wiec mogło by się zdawać, że mój
                      podtekst vel dowcip odebrałeś w pierwszej chwili zbyt do siebie. idąc tym
                      tropem myśli dodałam zdanie o tym, że dowcip twój mógłby również być o tobie,
                      co nie oznaczało ze musiał. chyba juz bardziej analitycznie nie umiem tego
                      rozłożyć, na malinówkę czas ;-))))))))))
                      • c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 23:09
                        > na malinówkę czas
                        znaczy gluknąć se muszę, co by mnie jaźń rozjaśniło hehehe ;-)))))))
        • mamba8 Re: Dowcip 10.06.05, 11:37
          ma rację....przesadziłeś z lekka
          • ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 13:41
            wiem że przesadziełem. Chcialem zobaczyć jak zareaguje na konfliktowa sytuacje :)
          • c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 14:27
            :))))))))))
            • mamba8 ach ten pinguś 10.06.05, 14:29
              :)
    • modrooka Re: Dowcip 10.06.05, 17:19
      Dlaczego mężczyźni są jak kraby? Bo wszystko jest w nich dobre oprócz głowy.
      A dlaczego mężczyźni są jak plemniki? Bo jeden na milion jest użyteczny.
      Dziękuję
      • ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 19:46
        :)
    • kobieta306 Re: Dowcip 10.06.05, 21:18
      ping.tasmanski napisał:

> Jaka jest najlepsza rzecz jaką żona może dać mężowi ????
      >
      > odp.
      > chwila spokoju

Mój mąż by się z tym z pewnością zgodził, szczególnie wieczorem niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka