ping.tasmanski 09.06.05, 19:35 Jaka jest najlepsza rzecz jaką żona może dać mężowi ???? odp. chwila spokoju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok_sielski Re: Dowcip 09.06.05, 20:26 Po czym poznać, że kobieta naprawdę kocha? Po tym ,że po siedmiu latach sama odchodzi :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Dowcip 09.06.05, 20:30 to i tak szybko. ponoć, człowiek zmienia się co 7 lat :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Dowcip 09.06.05, 21:35 Trudno, jestem kobietą, pociesza mnie jedynie fakt, że nie muszę się żenić :))))) Pozdrówko S. Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Dowcip 09.06.05, 21:36 > Trudno, jestem kobietą, pociesza mnie jedynie fakt, że nie muszę się > żenić :))))) > Pozdrówko S. Ja jestem facetam i też nie musze sie żenić. Jak dobrze żyć w wolnym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Dowcip 09.06.05, 21:37 komu radzisz ? jezeli mu to pie..sie nie twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 09:50 czytaj z uwagą kolego, to był podtekst pod twój dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 13:45 nie rozumiem o jaki podtekst chodzi. Nie chcesz konfliktu , no i dobrze. Przepraszam za popraedni post. Chcialem wiedzieć jak odpowiesz na zaczepke :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 14:26 "rada" --> nie można nazwac tego dowcipem, wiec nazwałam "podtekst" pod twój dowcip. chyba, że twój dowcip był swoiście osobisty :))))))) wiesz, moim zdaniem niektóre konflikty na forum mogą ciągnąć się w nieskończoność, a i tak nic z tego nie wynika, taka niepotrzebna gra słów...chyba, że słuzy to podbiciu sobie wątku <lol2>....zresztą mam w garści kapturki dopochwowe od gomorego, wiec już mnie nie ciągnie do konfliktu <lol2> ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 16:52 > "rada" --> nie można nazwac tego dowcipem, wiec nazwałam "podtekst" pod twój > dowcip. chyba, że twój dowcip był swoiście osobisty :))))))) Dla mnie to dowcip. Nie rozumim tego o "swoiście osbistym dowcipie". > wiesz, moim zdaniem niektóre konflikty na forum mogą ciągnąć się w > nieskończoność, a i tak nic z tego nie wynika, taka niepotrzebna gra > słów...chyba, że słuzy to podbiciu sobie wątku <lol2>....zresztą mam w > garści > kapturki dopochwowe od gomorego, wiec już mnie nie ciągnie do konfliktu <lo > l2> > ;-))))))))))) wiem ale chciałem sprawdzić jak zareagujesz. Z zachowania ludzi w takich sytuacjach można sie o wiele więcej dowiedzieć o nich niz gdyby nie było tej prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 18:29 oki. w słowach "swoiście osobisty" chodziło mi, jesli dowcip dotyczył by bezpośrednio Ciebie, a nie ogółu...ale napisałes go ogólnie, tak jak opowiada się go, np kumpolm :)))) rozumiem. masz rację co do prowokacji i reakcji człowieka na nie hehehe ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 19:45 a jak miałem napisac dowcip. Jeżeli by to mnie dotyczyło to nie byl by dowcip tylko tragiczna prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 23:02 niekoniecznie :)))) myślę, że dowcipy dotyczą m.in. nas samych (wszak wiele jest dowcipów), czyli śmiejemy się z jakiś prawd w nich zawartych, które nas niejednokrotnie dotyczą. rzadko się zdarza, żeby ludzie potrafili się śmiac sami z siebie. zawsze łatwiej śmiac się z innych itp. sam na początku zapytałeś, komu radzę, wiec mogło by się zdawać, że mój podtekst vel dowcip odebrałeś w pierwszej chwili zbyt do siebie. idąc tym tropem myśli dodałam zdanie o tym, że dowcip twój mógłby również być o tobie, co nie oznaczało ze musiał. chyba juz bardziej analitycznie nie umiem tego rozłożyć, na malinówkę czas ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Dowcip 10.06.05, 23:09 > na malinówkę czas znaczy gluknąć se muszę, co by mnie jaźń rozjaśniło hehehe ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Dowcip 10.06.05, 13:41 wiem że przesadziełem. Chcialem zobaczyć jak zareaguje na konfliktowa sytuacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dowcip 10.06.05, 17:19 Dlaczego mężczyźni są jak kraby? Bo wszystko jest w nich dobre oprócz głowy. A dlaczego mężczyźni są jak plemniki? Bo jeden na milion jest użyteczny. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Re: Dowcip 10.06.05, 21:18 ping.tasmanski napisał: > Jaka jest najlepsza rzecz jaką żona może dać mężowi ???? > > odp. > chwila spokoju Mój mąż by się z tym z pewnością zgodził, szczególnie wieczorem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś