poprioniony 15.06.05, 09:00 Bo ja najlepsze bara-bara mialem w moim VW Bora-Bora. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 09:38 puste dreisary z zawodowki leca na cokolwiek, normalna dziewczyna ma nieco inny system wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 09:46 A Ty rybko na jakiego robaka bierzesz? Ma byc gruby i dlugi? Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 09:55 ja lece na wszelkie koty Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Na wiosce 15.06.05, 10:38 skosilem corke komendanta policji na Rometa (jakas Harleyowa chyba ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 10:09 To w coś ty tam wkładał? Odpowiedz Link Zgłoś
em.em.em Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 10:19 bara bara w bora bora fajnie sie rymuje BTW ktory rocznik - to wiele wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
mikro_ekonomia 206 ... : ) 15.06.05, 11:17 Mam gdzies fotke ja, moje 206 i okolo 20 kobiet :D Kolezanki zawsze powiadaja ze za takiego peugota to by sie oodały :D Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 12:41 ja to tylko na maybachy:-P Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 13:51 Tuareg Maybach i motorower OSA;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski na bmw z3 nie biorą. 15.06.05, 14:07 Dzisaj też sie nad tym zastanawiam. Jest cieplo, tyle skąpo ubranego towarku w koło się szwąda i tak sie zastanawiałem na jaka bryke mozna do wyrywac. dlaczego sie nad tym zastanawiam na jaką fure? Bo dzisiaj widiałem bmw z3 czerwony ze złożonym dachem słowem cudo. Koleś zaparkowal i poszedł gdzieś. Obok auta przechodzily dwie cud laski. Zastanawialem sie czy zwrócą na nie uwage, czy spojrzą. I nie spojrzały. więc tak sie zastanawiam na jaka fure najlepiej biorą, bo na bmw z3 chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: na bmw z3 nie biorą. 16.06.05, 10:21 > Zastanawialem sie czy zwrócą na nie uwage, czy spojrzą. I nie spojrzały. A skad mialy wiedziec, ze kierowca tego wozka nie byla np. Andzielika. Nie bylo po co zachecajaco sie ogladac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: na bmw z3 nie biorą. 16.06.05, 14:19 ja wiedziełem że kierowcą nie była Andzielika a i tak zwróciłem uwage na auto. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: na bmw z3 nie biorą. 16.06.05, 14:51 Widac jestes chlop a nie pisda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: na bmw z3 nie biorą. 16.06.05, 18:28 czasami mam wrażenie że nie liczy się auto. Innym razem znowu wydaje mi sie że bryka to podstawa. Pewnie wszystko zalezy od laski. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 15.06.05, 23:12 Znam kolesi, którzy nie potrzebują nawet fury (a raczej nie potrzebują nią się chwalić) żeby mieć dużo chętnych kandydatek.... dogryzłam ci troszeczkę?? ups nie chciałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 02:24 sa tu jakies ktore leca na Trbanta? Podoba mi sie trabannt i szukam pasujacej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 09:22 wolga, zdecydowanie czarna wolga. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 10:29 Przedwczoraj wziely rower a dzisiaj gablote ze sklepu mi podprowadzily z atrapami lochy jedne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford BIORA NA KAZDA !!! - moj patent 16.06.05, 10:54 woze zawsze ze soba na tylnim siedzeniu jakies bajerancjie drogie ciuszki od Gucia (stala ekspozycja ale i tak sie zwrocila mi juz kilka razy w kosztach) wolam jakas lalcie "prosze niech Pani sobie pooglada" a baba jak to baba jak zobaczy ciuszki na tylnim siedzeniu to odrazu glowe przez okno wklada i zaczyna przebierac. Wtedy nagle unieruchamiam ja przycinajac jej glowe w oknie samochodu i wtedy juz normalnie do niej od tylu !. Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: BIORA NA KAZDA !!! - moj patent 16.06.05, 12:07 ty od tylu, patrzysz a to normalnie miriam :D Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: BIORA NA KAZDA !!! - moj patent 16.06.05, 14:21 Tak zmienników ogladało sie w swoim czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujek24 Re: BIORA NA KAZDA !!! - moj patent 16.06.05, 14:25 ponad 20 letni pomysł z serialu zmiennicy... nie uwierze ze jeszcze działa.... Odpowiedz Link Zgłoś
camilen Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 11:18 Tylko idiotki lecą na samochody.... Niestety, ale faceci podrywający na auto to pustaki... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 11:50 > faceci podrywający na auto to pustaki... Oczywiscie, bo inteligenci to pedaluja ;). Odpowiedz Link Zgłoś
camilen Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 12:50 Ale nie każdy kto ma samochód musi nim szpanować.... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 13:54 > Ale nie każdy kto ma samochód musi nim szpanować.... No wiesz... kazdy wiek ma swoje kryzysy ;). Ech... te czerwone porszaki :D Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 12:08 a ty myslisz ze ja inteligentki na sex potrzebuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
smoke5 Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 12:07 kwestia wielkości przekładni i odgłosów silnika. dobry lodzik nawet w maluchu może sie przydażyć hehe ech te studentckie czasy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Na jaka gablote najlepiej biora? 16.06.05, 18:37 mnie najbardziej biorą gabloty u jubilera,te z brylantami. Odpowiedz Link Zgłoś