jwacek 12.07.05, 13:17 Gdzie mozna dostać prezerwatywy WIEKSZE OD xxl, PYTAM POWAŻNIE MAM PROBLEM A INNYCH NIE WIDZIAŁEM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frustrator Re: prezerwatywy 12.07.05, 15:37 a ile to jest XXL? bo w moim niedawnym debiucie te normalne były na mnie zaciasne, co naturalnie mnie mocno uskrzydliło :-D dopiero potem się dowiedziałem, że zaopatrzyłem się w niewłaściwy typ... ale wątpliwości rozmiarowe pozostały stąd moje pytanie o szczegóły xxelowców Odpowiedz Link Zgłoś
testardo Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:13 Podtrzymuje pytanie. W aptekach (i to nie wszystkich) mozna dostac prezerwatywy xl czyli w zaleznosci od firmy max 56 mm szerokosci. Niektore nazywaja sie xxl,ale wieksza jest tylko nazwa. Czy mozna gdzies dostac prezerwatywy o szerokosci ok 60-62 mm? Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:51 jeju...wypychasz sobie skarpetami czy naprawde masz takiego duzego?? ja bym takiemu nie pozwoliła... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:52 co wyscie tam narobili w tych watkach tygrysio ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:59 jaki jeden??? cale forum jest rozwalone diabelskimi watkami :))) niezle dzisiaj tasmanski zaszalal :))) I Pascal sie zaczal udzielac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:01 ale wtedy byl 1:)) no a co do Pascala: nie ma tego zleg co by na dobre nie wyszlo...widzisz jak pzez spamy sie chlopak rozkrecil:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:02 Pascal sie niedlugo z nami zaprzyjazni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:12 ale bada jaja:)) moze nawet zacznie spamowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:15 no spamowac to nie sadze ale moze np zacznie sie zaliz ze ma za malego :))) albo za duzego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:40 masz chyba pecha bo unia europejska wszystko unormowała i nic większego się standardowo nie robi. Szukaj w sexshopach jeśli te większe (unimil - specjalnie poszerzana - durex xl) dostępne są za małe. daj to pytanie na forum kobieta, dostaniesz namiary i wiele numerów telefonów)) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:49 nie wiem, nie znam się, ostatni raz używałem prezerwatyw 10 lat temu i to nie w polsce ale zaufam twojej wiedzy i doświadczeniu)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:50 a przez te 10 lat to byl post??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:59 tak, jestem dziewicą i tylko się onanizowałem w prezerwatywie bo wyczytałem że bez prezerwatywy mozna zajść w ciążę. Później dowiedziałem się ze gumka nie chroni w 100% i przestałem jej używać.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:01 ojej to sie bedziemy swietnie rozumiec bo ja tak samo jestem dziewica i onanizuje sie tylko w prezerwatywie ktora zakladam sobie na palec:))) a tak na serio to cio mi taka zlosliwa odpowiedz dales Skarbenku? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:06 wcale nie chciałem być złośliwy, tylko pomyslałem ze będziesz chciała mnie rozdziewiczyć))) za duzo siedziałem dziś przy kompie, oglądałem mistrzostwa swiata w brydzu i az mnie oczy rozbolały a do tego jakoś powoli im szło( Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:08 nie znam sie na brydzu. wydaje mi sie nudny ale to moz ebyc tylko zludzenie. a co do rozdziewiczenia to z mila checia :))) jestem jak najbardzie ZA :))) "Nadzieja uczy czekać pomaleńku" ks. Jan Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:14 Ty mi takich rzeczy nie pisz w nocy bo ja pózniej mam niezrealizowane sny erotyczne)) Miało być kino ... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:14 no jasne z kino bedzie, hmmm ale kino czy film ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:19 coś sobie wybierzesz) ja będę uległy tak jak lubisz)) tylko mnie w kinie biczem nie bij bo ludzie przestaną film oglądac) jak tobie sie udaje tyle postów na raz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:23 jak to tyle postow na raz??? ja jeszcze 2 rozmowy na gg teraz prowadze :))) a co do kina to nie badz ulegly, na pierwszym spotkaniu wole jak jest ostro :))) a na jaki film chcialbys pojsc? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:26 tyle rozmów na raz??? nadrabiasz za cały dzień)) Nie wiem na jaki coś zawsze się znajdzie, jak jeżdże do w-wy to zawsze łażę po kinach, wystawach i po paru knajpac. Czasem odwiedzam stare katy jak mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:29 a gdzie bys chcial pojsc najbardziej ? i co porobic najchetniej? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:33 alez ja cie nie podpuszczam :))) no to dalej, odpowiadaj na moje pytanka Skarbenku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:39 hej, ty rzeczywiscie lubisz dominację)) Jeszcze nie wiem gdzie będe chciał pójść. Jade w piątek i muszę się spotkać z klientem w czasie weekendu. W piątek kupię "co jest grane", zajade do komisu zobaczyć samochód(bo mój się chyba niedługo rozpadnie) podzwonię po znajomych i będe sobie układał rozkład zajęć lekcyjnych. Chcę tez zajść na Powązki bo tam lezy mój pradziadek. Mieszkałem 8 lat w Warszawie i ani razu go nie szukałem ((wstyd mi) wyspowiadałem się Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:44 lubie jak mezczyzna jest dominujacy :) lubie jak daje klapsy :))) a ja niestety nie mam w ten weekend czasu ale gdym miala to moze pojechalabym z Toba na Powazki-lubie lazic po cmentarzach :) Widze ze zrzuciles z siebie ciezar grzechu nieszukania grobu dziadka, nie martw sie, sadze ze nie jestes sam, na pewno duzo ludzi tak ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:52 opowiem ci czy film był dobry w poniedziałek) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:58 zaraz sie rozplacze :((( mielismy go razem ogladac :((( Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:03 wiem wiem, to straszne(( ale pomyśl sobie ze mogła by być wojna. A wtedy ty byłabyś sanitariuszką a ja strzelałbym do niemców i o kinie nawet by się nie rozmawiało) Nie płacz, obejrzysz sobie wiadomości, tam teraz niezły cyrk pokazują)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:06 wczoraj ogladalam zaprzysiezenie rzadu i juz mam swojego idola-pana Ziobro :) a wiesz ze zawsz emarzylam o tym zeby byla wojna i ze bede sie opiekowala jakims przystojnym starszym ode mnie zolnierzem co nauczy mnie milosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:09 cholera że też nie poszedłem do wojska, niestety uciekłem za granicę(( ale tam miałem swoją broń i umiem strzelać. Co do miłości to lepiej ucz się z kimś młodszym niż starszy żołnierz)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:11 ale ja nie chce mlodszego!!! :((( zawsze marzylam o starszym :) a gdzie mieszkales za granica ( tzn w jakim kraju?) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:15 ze starszym jest świetnie ale nie z za bardzo starszym)) Co do drugiego pytania to musisz poczekać aż minister ziobro wyda ci zgodę na utworzenie nowej komisji śledczej do spraw marsjanskich - ale nie wiem czy jego uprawnienia wykraczają poza kulę ziemską))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:19 jak nie chesz to nie musisz mi odpowiadac gdzie mieszkales ale jakbys mieszkal w jakims Skandynawskim kraju to bym sie w Tobie z miejsca chyba zakochala bo uwielbiam te klimaty :))) A czy uwazasz ze jestes za bardzo starszy? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:23 uff, no to jednak się nie zakochasz, bo mieszkałem w klimacie bardzo gorącym))w skandynawii bym chyba zwariował - poza tym ponoć kobiety tam to chłopobaby za bardzo starszy do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:27 widokzmarsa napisał: > za bardzo starszy do czego? napisales w ktoryms poprzednim poscie ze dobrze jest jak mezczyzna jest starszy ale nie za bardzo starszy wiec sie spytalam czy uwazasz ze jestes np za bardzo starszy dla mnie? :) bo ja tak nie uwazam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:34 To zależy po co. Na romans nie, na związek tak. Ale ty przeciez chcesz się zakochać a nie ma sensu zakochiwać się w kimś z kim nie chce się wiązać przyszłości. Ale coż to za temat))) czy nie lepiej rozmawiac o filmach na ktore moglibyśmy pójść gdybyśmy kiedyś mieli czas))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:37 masz racje, to pogadamy moze jutro tych filmach bo juz spaaac musz isc... :))) sweet dreams :) Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:53 jasne że jest wielu... po co łazic po cymentarzach skoro mozna oddać sie rozkoszy z przypadkową kobieta wychodzącą z cmentarza Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:03 a co?? masz chęć?? w sumie można to przeciągnąc do zaduszek:) a wiec jak będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:08 no wiesz raczej nie mam chetki , ale moze ci sie jakas inna trafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
murder24 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:12 twoja strata...w końcu na każdego potwora przyjdzie pora :))) a skoro dziś upolowałem zwierzynkę to i jutro jakaś lancza sie trafi:)))) a ty se klikaj dalej :))) Odpowiedz Link Zgłoś