Dodaj do ulubionych

prezerwatywy

12.07.05, 13:17
Gdzie mozna dostać prezerwatywy WIEKSZE OD xxl, PYTAM POWAŻNIE MAM PROBLEM A
INNYCH NIE WIDZIAŁEM?
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: prezerwatywy 12.07.05, 14:37
      W apteca.
    • frustrator Re: prezerwatywy 12.07.05, 15:37
      a ile to jest XXL?

bo w moim niedawnym debiucie te normalne były na mnie zaciasne, co naturalnie
      mnie mocno uskrzydliło :-D dopiero potem się dowiedziałem, że zaopatrzyłem się w
      niewłaściwy typ... ale wątpliwości rozmiarowe pozostały stąd moje pytanie o
      szczegóły xxelowców
      • testardo Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:13
        Podtrzymuje pytanie. W aptekach (i to nie wszystkich) mozna dostac prezerwatywy
        xl czyli w zaleznosci od firmy max 56 mm szerokosci. Niektore nazywaja sie
        xxl,ale wieksza jest tylko nazwa. Czy mozna gdzies dostac prezerwatywy o
        szerokosci ok 60-62 mm?
        • kochany_dzieciak Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:51
          jeju...wypychasz sobie skarpetami czy naprawde masz takiego duzego??

ja bym takiemu nie pozwoliła...
          • asiulka81 Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:52
            co wyscie tam narobili w tych watkach tygrysio ??? :)))
            • kochany_dzieciak Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:54
              to byl 1 watek:))

• asiulka81 Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:59
                jaki jeden???
                cale forum jest rozwalone diabelskimi watkami :)))
                niezle dzisiaj tasmanski zaszalal :)))
                I Pascal sie zaczal udzielac :)))
                • kochany_dzieciak Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:01
                  ale wtedy byl 1:))

no a co do Pascala: nie ma tego zleg co by na dobre nie wyszlo...widzisz jak
                  pzez spamy sie chlopak rozkrecil:)
                  • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:02
                    Pascal sie niedlugo z nami zaprzyjazni :)))
                    • kochany_dzieciak Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:12
                      ale bada jaja:))

moze nawet zacznie spamowac:))

• asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:15
                        no spamowac to nie sadze ale moze np zacznie sie zaliz ze ma za malego :)))
                        albo za duzego :)))
    • widokzmarsa Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:40
      masz chyba pecha bo unia europejska wszystko unormowała i nic większego się
      standardowo nie robi. Szukaj w sexshopach jeśli te większe (unimil -
      specjalnie poszerzana - durex xl) dostępne są za małe.

daj to pytanie na forum kobieta, dostaniesz namiary i wiele numerów telefonów))
      • asiulka81 eee 01.11.05, 23:46
        unimil wcale nie sa takie duze :)))
    • widokzmarsa Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:49
      nie wiem, nie znam się, ostatni raz używałem prezerwatyw 10 lat temu i to nie w
      polsce
      ale zaufam twojej wiedzy i doświadczeniu))
      • asiulka81 Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:50
        a przez te 10 lat to byl post??? :)))
        • widokzmarsa Re: prezerwatywy 01.11.05, 23:59
          tak, jestem dziewicą i tylko się onanizowałem w prezerwatywie bo wyczytałem że
          bez prezerwatywy mozna zajść w ciążę. Później dowiedziałem się ze gumka nie
          chroni w 100% i przestałem jej używać..
          • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:01
            ojej to sie bedziemy swietnie rozumiec bo ja tak samo jestem dziewica i
            onanizuje sie tylko w prezerwatywie ktora zakladam sobie na palec:)))

a tak na serio to cio mi taka zlosliwa odpowiedz dales Skarbenku? :)))
            • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:06
              wcale nie chciałem być złośliwy, tylko pomyslałem ze będziesz chciała mnie
              rozdziewiczyć)))
              za duzo siedziałem dziś przy kompie, oglądałem mistrzostwa swiata w brydzu i az
              mnie oczy rozbolały a do tego jakoś powoli im szło(
              • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:08
                nie znam sie na brydzu. wydaje mi sie nudny ale to moz ebyc tylko zludzenie.

a co do rozdziewiczenia to z mila checia :))) jestem jak najbardzie ZA :)))

"Nadzieja uczy czekać pomaleńku"
                ks. Jan Twardowski
                • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:14
                  Ty mi takich rzeczy nie pisz w nocy bo ja pózniej mam niezrealizowane sny
                  erotyczne)) Miało być kino ...
                  • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:14
                    no jasne z kino bedzie, hmmm ale kino czy film ? :)))
                    • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:19
                      coś sobie wybierzesz)
                      ja będę uległy tak jak lubisz)) tylko mnie w kinie biczem nie bij bo ludzie
                      przestaną film oglądac)
                      jak tobie sie udaje tyle postów na raz napisać?
                      • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:23
                        jak to tyle postow na raz???
                        ja jeszcze 2 rozmowy na gg teraz prowadze :)))
                        a co do kina to nie badz ulegly, na pierwszym spotkaniu wole jak jest ostro :)))
                        a na jaki film chcialbys pojsc?
                        • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:26
                          tyle rozmów na raz??? nadrabiasz za cały dzień))
                          Nie wiem na jaki coś zawsze się znajdzie, jak jeżdże do w-wy to zawsze łażę po
                          kinach, wystawach i po paru knajpac. Czasem odwiedzam stare katy jak mam czas
                          • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:29
                            a gdzie bys chcial pojsc najbardziej ?
                            i co porobic najchetniej?
                            • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:31
                              ty mnie nie podpuszczaj)))
                              • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:33
                                alez ja cie nie podpuszczam :)))
                                no to dalej, odpowiadaj na moje pytanka Skarbenku :)))
                                • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:39
                                  hej, ty rzeczywiscie lubisz dominację))
                                  Jeszcze nie wiem gdzie będe chciał pójść. Jade w piątek i muszę się spotkać z
                                  klientem w czasie weekendu. W piątek kupię "co jest grane", zajade do komisu
                                  zobaczyć samochód(bo mój się chyba niedługo rozpadnie) podzwonię po znajomych i
                                  będe sobie układał rozkład zajęć lekcyjnych. Chcę tez zajść na Powązki bo tam
                                  lezy mój pradziadek. Mieszkałem 8 lat w Warszawie i ani razu go nie szukałem
                                  ((wstyd mi)
                                  wyspowiadałem się
                                  • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:44
                                    lubie jak mezczyzna jest dominujacy :) lubie jak daje klapsy :)))
                                    a ja niestety nie mam w ten weekend czasu ale gdym miala to moze pojechalabym z
                                    Toba na Powazki-lubie lazic po cmentarzach :)
                                    Widze ze zrzuciles z siebie ciezar grzechu nieszukania grobu dziadka, nie martw
                                    sie, sadze ze nie jestes sam, na pewno duzo ludzi tak ma :)))
                                    • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:52
                                      opowiem ci czy film był dobry w poniedziałek)
                                      • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:58
                                        zaraz sie rozplacze :(((
                                        mielismy go razem ogladac :(((
                                        • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:03
                                          wiem wiem, to straszne((
                                          ale pomyśl sobie ze mogła by być wojna. A wtedy ty byłabyś sanitariuszką a ja
                                          strzelałbym do niemców i o kinie nawet by się nie rozmawiało)
                                          Nie płacz, obejrzysz sobie wiadomości, tam teraz niezły cyrk pokazują))
                                          • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:06
                                            wczoraj ogladalam zaprzysiezenie rzadu i juz mam swojego idola-pana Ziobro :)
                                            a wiesz ze zawsz emarzylam o tym zeby byla wojna i ze bede sie opiekowala
                                            jakims przystojnym starszym ode mnie zolnierzem co nauczy mnie milosci :)))
                                            • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:09
                                              cholera że też nie poszedłem do wojska, niestety uciekłem za granicę(( ale tam
                                              miałem swoją broń i umiem strzelać.
                                              Co do miłości to lepiej ucz się z kimś młodszym niż starszy żołnierz))
                                              • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:11
                                                ale ja nie chce mlodszego!!! :((( zawsze marzylam o starszym :)
                                                a gdzie mieszkales za granica ( tzn w jakim kraju?)
                                                • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:15
                                                  ze starszym jest świetnie ale nie z za bardzo starszym))
                                                  Co do drugiego pytania to musisz poczekać aż minister ziobro wyda ci zgodę na
                                                  utworzenie nowej komisji śledczej do spraw marsjanskich - ale nie wiem czy jego
                                                  uprawnienia wykraczają poza kulę ziemską)))
                                                  • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:19
                                                    jak nie chesz to nie musisz mi odpowiadac gdzie mieszkales ale jakbys mieszkal
                                                    w jakims Skandynawskim kraju to bym sie w Tobie z miejsca chyba zakochala bo
                                                    uwielbiam te klimaty :)))
                                                    A czy uwazasz ze jestes za bardzo starszy?
                                                  • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:23
                                                    uff, no to jednak się nie zakochasz, bo mieszkałem w klimacie bardzo gorącym))w
                                                    skandynawii bym chyba zwariował - poza tym ponoć kobiety tam to chłopobaby
                                                    za bardzo starszy do czego?
                                                  • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:27
                                                    widokzmarsa napisał:

> za bardzo starszy do czego?

napisales w ktoryms poprzednim poscie ze dobrze jest jak mezczyzna jest starszy
                                                    ale nie za bardzo starszy wiec sie spytalam czy uwazasz ze jestes np za bardzo
                                                    starszy dla mnie? :)

bo ja tak nie uwazam! :)
                                                  • widokzmarsa Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:34
                                                    To zależy po co. Na romans nie, na związek tak. Ale ty przeciez chcesz się
                                                    zakochać a nie ma sensu zakochiwać się w kimś z kim nie chce się wiązać
                                                    przyszłości. Ale coż to za temat))) czy nie lepiej rozmawiac o filmach na ktore
                                                    moglibyśmy pójść gdybyśmy kiedyś mieli czas)))
                                                  • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:37
                                                    masz racje, to pogadamy moze jutro tych filmach bo juz spaaac musz isc... :)))
                                                    sweet dreams :)
                                    • murder24 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:53
                                      jasne że jest wielu... po co łazic po cymentarzach skoro mozna oddać sie rozkoszy z przypadkową kobieta wychodzącą z cmentarza
                                      • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 00:59
                                        np ze mna :))) he he :)))
                                        • murder24 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:03
                                          a co?? masz chęć??
                                          w sumie można to przeciągnąc do zaduszek:)
                                          a wiec jak będzie??
                                          • asiulka81 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:08
                                            no wiesz raczej nie mam chetki , ale moze ci sie jakas inna trafi :)
                                            • murder24 Re: prezerwatywy 02.11.05, 01:12
                                              twoja strata...w końcu na każdego potwora przyjdzie pora :)))
                                              a skoro dziś upolowałem zwierzynkę to i jutro jakaś lancza sie trafi:))))
                                              a ty se klikaj dalej :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka