domi7 17.07.05, 10:20 Po jakimś czasie rozmowy z chłopakiem z netu, zazwyczaj dziewczyna proszona jest o przysłanie swojego zdjęcia. Jak w sprytny sposób się z tego wykręcić, by nie zrywać znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnoludek75 Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 10:40 poprostu powiedz ze jezeli rozmawia dla wygladu to nie warto z nim prowadzić rozmowy ja sam nigdy nie prosze o zdjęcie i swojego też nie wysyłam Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 11:26 Ciężko powiedzieć. Same przysyłają nieproszone:) Odpowiedz Link Zgłoś
tussilago Re: Wysłanie zdjęcia 26.08.05, 18:36 Heh... bo jeszcze nie czytaly tekstu pod Twoim linkiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 11:52 zawsze można powiedzieć że oryginal nigdy nie zastąpi fotografi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 11:55 samowolny napisał: > zawsze można powiedzieć że oryginal nigdy nie zastąpi fotografi:))) Tak:) Tym samy dac do zrozumienia, ze na zywo lepiej sie oglada taka zywa fotke:) A potem mozna dac takie foto do ramki:) Przeciez niekazde nasze zdjecie jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
ekoradio5 Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 11:53 Ja juz nie wysylam zdjec. Raz pisalam z pewnym gościem parę miesięcy, w końcu poprosił mnie o fotkę. I przestał pisać. A wcale nie jestem brzydka, nie jestem też jakąś pięknością - raczej przeciętna. Następnym razem też po jakimś czasie usłyszałam od chłopaka prośbę o zdjęcie. Tym razem, żeby znowu sytuacja mnie nie podłamała, postanoiłam wysłać zdjęcie kuzynki- jest ona do mnie trochę podobna, ale moim zdaniem ładniejsza - i ma obecnie chłopaka :) . I tym razem facet również przestał pisać po otrzymaniu zdjęcia. Na szczęście tym razem nie przeżyłam tego tak bardzo i nie załamało jnie to - zawsze teraz mogę się pocieszyć - że moją "ładniejsza kuzynkę" też spotkało takie same potraktowanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 17:47 Rozumiem, że kuzynka o tym wie i została wcześniej poproszona o wyrażenie zgody na ten manewr??? Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 13:26 Mnie chłopak wysłał swoje zdjęcie (wcale o to nie prosiłam!) i otwarcie mówi że oczekuje ode mnie tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 17:33 Ja zawsze mówie że nie mam zeskanowanego. Jesli facet sobie pójdzie tzn że to drań, któremu zależy na wyglądzie dziewczyny aniżeli na jej charakterze. Co w konsekwencji daje to że chce ja tylko przelecieć. A ja jestem warta więcej aniżeli tylko taka która wpieprza sie afcetowi do łóżka ktorego ledwo co poznała. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel_dzekson Re: Wysłanie zdjęcia 25.08.05, 23:53 masz chory poglad na ten temat, sory Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 17:46 Co w tym dziwnego, że prosi? Jeśli znajomość miałaby być kontynuowana w realu, dobrze byłoby wcześniej wiedzieć, jak dana osoba wyglada, żeby po prostu zaoszczędzić obojgu niezręcznej sytuacji. A jeśli zakładasz, że do spotkania nie dojdzie, to po co kontynuowac netowe dyskusje? Rybki albo akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
caffe7 Re: Wysłanie zdjęcia 18.07.05, 09:05 Facet na poziomie najpierw powinien sam przysłać zdjęcie. I proponuje wam dziewczyny tego pilnować. Jak gośc nalega na waszą fotke to poprosić, żeby przysłał swoją a wy sie wtedy zrewanżujecie. Kolega z pracy ma takie hobby, że "kolekcjonuje" zdjęcia panienek podrywanych w necie, i zdjęca te staja się obiektem niewybrednych zartów. Miałam ostatnio przypadek, że facet na randkach nalegał na moje zdjęcie. Na swoją urodę nie narzekam, tez wolę "widzieć" z kim rozmawiam, ale nie mam ochoty by mój wizerunek się gdzieś u obcych poniewierał wykorzystywany w niewiadomych mi celach. Wymigiwałam się, ale był uparty, więc poprosiłam o jego zdjęcie najpierw. I wiecie co przysłał? Zdjęcia gołych facetów z zbliżeniem na penisy. Baaardzo fajny facet. Nie wysyłajcie zdjęć byle komu. Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: Wysłanie zdjęcia 17.07.05, 20:35 No ale to po co gadac z kims jak nawet nie wiesz jak ten ktos wyglada??? Rozmawiacie o apokryfach wczesnochrzescijanskich czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
caffe7 Re: Wysłanie zdjęcia 18.07.05, 09:06 Ale po co z toba rozmawiać i odpowiadać ci na forum jak nie wiem jak ty wyglądasz?????????:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naforum Re: Wysłanie zdjęcia 18.07.05, 10:09 a w jakim celu zawierasz taką znajomość? jeśli wyłącznie towarzyskim, to chyba warto powiedzieć to wprost, bo może po drugiej stronie jest ktoś, kto bardziej lub mniej desperacko szuka sobie dziewczyny i może czuć się później oszukany mając poczucie straconego czasu - w necie jest pełno takich osób... poza tym czasami wizerunek z fotki nijak się ma do tego co ujrzysz w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria [...] 18.07.05, 10:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_22 Re: Wysłanie zdjęcia 18.07.05, 11:48 Mi kiedys chłopak z którym rozmawiałam na gg wysłał swoja fotkę i szczerze jak ją zobaczyłam to za szczególnie nie podobał mi się i nie był w miom typie.Ja swojej fotki mu nie wysłałam,bo nie miałam.Potem spotkaliśmy się.To była miłość od pierwszego wejrzenia i chłopak który przyszedł na spotkanie niewiele przypominał tego ze zdjęcia.Minęło ponad 1,5 roku od tego wydarzenia...ja nosze pierścionek zaręczynowy i zaczynamy planowac ślub.I zawsze będę uważać że to spotkanie to największe szczęście mojego życia:)Uważam ze nic złego nie ma w wysyłaniu sobie fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Wysłanie zdjęcia 19.07.05, 09:54 > Wyślij zdjęcie rendgenowskie. przepraszam, jakie???! Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Wysłanie zdjęcia 19.07.05, 10:02 Jestem od Ciebie bystrzejszy bo sie domyslilem o jakie chodzi :D. Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: Wysłanie zdjęcia 19.07.05, 09:40 Moim zdaniem uczciwie jest wysłać zdjęcie, w końcu rozmawia się albo w celach seksualnych albo z planami trwałego związku, w obu przypadkach nie ma sensu tracić czasu jeśli rozmawia się z kimś kto nam się nie podoba a jeśli te mniej obdarzone dziewczęta myślą sobie że oczarują go swoją piękną duszą bo non stop słyszą durne porady typu "bądź sobą", "nie wstydź się siebie" i "wygląd jest nieważny" to czeka was długie życie szlochania w poduszkę po nocach i ciągłego narzekania dlaczego faceci tacy niby są. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Wysłanie zdjęcia 19.07.05, 09:56 > Moim zdaniem uczciwie jest wysłać zdjęcie, w końcu rozmawia się albo w celach > seksualnych albo z planami trwałego związku, każda rozmowa damsko- męska ma to na celu? No proszę, człowiek uczy się całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Wysłanie zdjęcia 19.07.05, 10:04 > każda rozmowa damsko- męska ma to na celu? No proszę, człowiek uczy się całe > życie... Ponoc czasami nie chodzi o nic wiecej niz cyberseks ;). Odpowiedz Link Zgłoś
naforum Re: Wysłanie zdjęcia 19.07.05, 13:43 mogę się zgodzić jeśli chodzi o fotkę, bo większość ma jakiś ulubiony typ płci przeciwnej, albo ewentualnie dowie się że ma inny niż dotychczas się wydawało, ale dlaczego uważasz, że porady typu "bądź sobą" czy "nie wstydź się siebie" są durne? dziewczyna akceptująca siebie jest zawsze dużo bardziej atrakcyjna niż taka, która wiecznie ma kompleksy na punkcie swojego wyglądu i z pewnością prędzej czy później kogoś sobie znajdzie, zwłaszcza jeśli podkreśli w sobie to co ma najlepsze, a coś tam zatuszuje... Odpowiedz Link Zgłoś
martyna14 Re: Wysłanie zdjęcia 24.08.05, 00:00 To czym maja oczrowywac przecietne dziewczyny jak nie "piekna dusza"? Od razu stawiasz na nie kreske i nie dajesz szans? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Wysłanie zdjęcia 19.07.05, 10:43 Ja ostatnio nie wysyłam, a zdarzało się, ze taka prośba padała podczas pierwszej rozmowy. Poproś o jego zdjęcie i twedy ew. wyślij swoje- np robione z daleka. Jesli chodzi o kontakty internetowe- to jeśli chodzi o zwykła znajomość, bez spotykania się w realu- zdjęcie jest miłe acz niekonieczne (najfajniej gadało mi się z facetami, którzy mi się nie spodobali na zdjęciu). Jeśli chcesz się z nim umówić- zdjęcie jest niezbędne, ale należy liczyć się z nim,że wizerunek na nim nie będzie oddawał rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
domi7 Re: Wysłanie zdjęcia 23.08.05, 14:58 A jakie zdjęcie byłoby najładniesze - całej sylwetki czy twarzy? A w tle jakiś ładny widoczek? Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Re: Wysłanie zdjęcia 23.08.05, 15:42 Najlepsze bedzie zdjecie w ladnej bieliznie, a widoczki jakby chcial ogladac to by do ciebie nie pisal tylko ogladal strony National Geographic. I nie wysylaj mu zdjecia z wakacji z tylu morze, ty w czapce i okularach w cieniu palmy bo takie zdjecia sa beznadziejne najczesciej... Odpowiedz Link Zgłoś
michal1984a Re: Wysłanie zdjęcia 23.08.05, 20:34 To ja na jakies "dziwne" dziewczyny trafiam bo zawsze to one pierwsze sie pytaja o wyglad i prosza o fotke ja czasami wysylam ale po czasieeeeee bo sie "boje" ze znajde gdzies kiedys swoje zdjecie na stronce na ktorej nie chce zeby byla :] Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Wysłanie zdjęcia 23.08.05, 20:56 mam wrazenie, ze niektorzy troche sie oszukuja gloszac, ze wyglad nie ma znaczenia:) odpowiedzcie sobie szczerze - nie ma dla was znaczenia ani troche? dla mnie ma i wcale tego nie ukrywam; udostepniam swoje zdjecie i oczekuje tego samego; oczywiscie nie chodzi o to, ze jak facet nie jest 8mym cudem swiata, to nie bede z nim gadac:DD ale chce miec chociaz poglad na jego osobe... i zdarzylo mi sie nie raz, ze po otrzymaniu zdejcia nie chcialam kontynuowac znajomosci [co nie znaczy, ze nagle przestaje odpisywac na listy] powiecie, ze to plytkie i powierzchowne moze troche ale dla mnie liczy sie niestety caloksztalt - sam wyglad i pstro w glowie odpada, ale sama glowa przy zdecydowanie odrzucajacym opakowaniu niestety nie dziala... bo co bedzie, jak bede chciala nie tylko porozmawiac?;))) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link Zgłoś
ktosktos2 Re: Wysłanie zdjęcia 24.08.05, 00:21 wyglad ma bardzo istotne znaczenie i nie ma tu 2-ch zdań ! A wszyscy co twierdza inaczej wedlug mnie maja jakis mniejszy lub wiekszy kompleks dotyczacy swojego wizerunku. I jesli z checia wysylasz swoja fote , dla mnie oznacza to brak kompeksow ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaal Re: Wysłanie zdjęcia 24.08.05, 00:41 > Najlepsze bedzie zdjecie w ladnej bieliznie, a widoczki jakby chcial ogladac to > by do ciebie nie pisal tylko ogladal strony National Geographic. Lepsze bedzie bez bielizny. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Wysłanie zdjęcia 25.08.05, 22:39 Ja wysłałam swoje zdjęcie dwa razy, w obu wypadkach przy dłuższej znajomości. Nie wysyłam oczywiście zdjęcia, gdy odrazu w pierwszych 3 minutach gośc się doprasza o foto albo ciągle pyta czy jestem ładna i żebym go czasami nie kłamała :D Po kiego mi, żeby się jakiś masturbował czy dokleił sobie do kolekcji na macie i się narywał. W jednym przypadku, chłopak z którym pisałam kilka m-cy pierwszy przysłał fotkę i nie nalegał na rewanż, ale on w ogóle był kulturalny i taktowny, więc sama nieproszona wysłałam mu moje dwie :D. Drogi któremu wysłałam za diabła nie chce mi przysłać swojej, nie nalegam też, a on twierdzi, że nie ma żadnych zdjęć. Ale z żadnym z nich nie planuję spotkania w realu. Ot tak miło czasami pogawędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel_dzekson Re: Wysłanie zdjęcia 26.08.05, 00:20 A czemu mialabys mu nie wyslac jesli masz? Czemu robicie z tego taki wielki problem? A gdy chodzisz po ulicy to z torba na glowie zeby nikt Cie nie zauwazyl? Wlasnie dlatego przestalem juz szukac kobiety w necie. Ile to trzeba sie doprosic zeby wyslala fotke a i tak w 90% przypadkow nie maja (juz nawet nie wspominam o tym ze duza czesc z tych fotek to nie one). Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaal Re: Wysłanie zdjęcia 26.08.05, 13:02 > Wlasnie dlatego przestalem juz szukac kobiety w necie. Ile to trzeba sie > doprosic zeby wyslala fotke a i tak w 90% przypadkow nie maja (juz nawet nie > wspominam o tym ze duza czesc z tych fotek to nie one). Jesli ktos zaczyna rozmowe od pytania o rozmiar biustonosza i wymiary i nachalnego dopraszania sie o fotke(a w ogromnej wiekszosci przypadkow tak to wyglada), to niech pozniej nie narzeka na swoja niska skutecznosc. Nie widze powodu, dla ktorego mialabym wysylac takim zle wychowanym polglowkom, ktorzy patrza na kobiety wylacznie jak na kawal miesa, swoje zdjecia. Swoja droga, nie wpadlabym nigdy na pomysl, zeby zapytac przed sekunda poznanego faceta o dlugosc penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel_dzekson Re: Wysłanie zdjęcia 27.08.05, 16:06 Nazwyasz mnie "zle wychowany polglowek" tylko dlatego, ze chce najpierw zobaczyc kobiete z ktora mam ochote rozmawiac? No to ladnie mnie podsumowalas, choc nie masz o mnie pojecia. Dla Twojej informacji nie pytam sie o rozmiar biustonosza bo to nie jest najwzaniejsze. Chodzi mi tylko o zdjecie twarzy, ktore nie musi byc super aktualne. Tylko takie, ktore da mi chociaz minimalne pojecie jak ta osoba wyglada. Czy naprawde cos niedpuszczalnego jest w wysylaniu fotek, jesli mialbym zamiar spotkac sie w przyszlosci z ta dziewczyna? To chyba lepiej moim zdaniem rozczarowac sie juz na czacie niz dopiero na spotkaniu. Chcialem traktowac czat jak real, czyli najpierw sie kogos widzi, a pozniej (ewentualnie;)) rozwija konwersacje. Ale tak sie nie da, bo na czacie jest pelno szarych myszek z kompleksami, ktore oczekuja jakiejs idealnej milosci, gdzie wyglad nie mialby zadnego znaczenia...Dlatego dalem sobie z tym spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaal Re: Wysłanie zdjęcia 27.08.05, 17:55 > Nazwyasz mnie "zle wychowany polglowek" tylko dlatego, ze chce najpierw > zobaczyc kobiete z ktora mam ochote rozmawiac? No to ladnie mnie podsumowalas, > choc nie masz o mnie pojecia. Dla Twojej informacji nie pytam sie o rozmiar > biustonosza bo to nie jest najwzaniejsze. Nie, okreslenia "polglowek" uzylam w odniesieniu do ludzi zachowujacych sie tak, jak opisalam. > pojecie jak ta osoba wyglada. Czy naprawde cos niedpuszczalnego jest w > wysylaniu fotek, jesli mialbym zamiar spotkac sie w przyszlosci z ta > dziewczyna? Nie widze w tym nic zlego, sama raczej tez daze do tego, zeby zanim sie z kims umowie zobaczyc wczesniej, jak wyglada(i mam wrazenie, ze ludzie, ktorzy twierdza, ze wyglad jest nieistotny, sami musza sie uwazac za malo atrakcyjnych), ale zawsze zniechecalo mnie, kiedy konwersacja zaczynala sie od "Czesc, masz fotke?" - nie wiadomo jeszcze z kim ma sie do czynienia, czy w ogole rozmowa bedzie sie kleila i czy znajdziemy wspolny jezyk, do ewentualnego spotkania droga daleka i wyboista, wiec po co wlasciwie mialabym wysylac fotke calkowicie anonimowemu facetowi, o ktorym nie wiem nawet, czy bedzie mi sie chcialo z nim pogadac dluzej niz kilka minut? A z drugiej strony w necie spotkalam tez mezczyzn, ktorzy namawiali mnie na spotkanie tak totalnie w ciemno, bez wymiany zdjec, bo panowie twierdzili, ze maja zle doswiadczenia z wysylaniem fotek i sie boja. Nigdy bym sie na to nie zdecydowala, taka paranoiczna podejrzliwosc zniecheca w rownym stopniu co dopytywanie sie o wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
laura38 Re: Wysłanie zdjęcia 26.08.05, 19:03 naprawde nie rozumiem czemu nie chcesz mu dac swojego zdjecia???jesli chcesz sie z nim spotkac to przeciez i tak bedzie chcial cie zobaczyc. nie wolisz aby po obejrzeniu zdjecia jesli mu sie nie spodobasz urwal kontakt? czy wolisz zeby po spotkaniu byla niezreczna sytuacja kiedy mu sie nie spodobasz?przeciez i tak predzej czy pozniej cie zobaczy no chyba ze chcesz chodzic w kasku na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Wysłanie zdjęcia 27.08.05, 16:17 Wygląd wiele mówi o człowieku. I nawet jeśli się nie ma zamiaru spotykać w realu, to fotka buzi czasami mówi więcej o tej osobie, niż całe miesiące rozmów na czacie. Czy to nie jest czasami tak, że ten kto nie chce wysłać fotki, nie chce się z czymś zdradzić, nie był do końca szczery, np na czacie zgrywa takiego luzaka, a ze zdjęcia widać wyraźnie, że sztywniak ;). Jedno zdjęcie i odrazu wszystkie rozmowy widzi się w innym świetle. Oczywiście wiadomo, że różnie się wychodzi na zdjęciach, jedni są mniej inni bardziej fotogeniczni i nie mówię, żeby cały swój sąd opierać na fizycznym wizerunku, ale nie ma to jak pierwsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: Wysłanie zdjęcia 27.08.05, 18:01 domi7 napisała: > Po jakimś czasie rozmowy z chłopakiem z netu, zazwyczaj dziewczyna proszona > jest o przysłanie swojego zdjęcia. Jak w sprytny sposób się z tego wykręcić, > by nie zrywać znajomości? Jak mozna wyslac komus swoje zdjecie nie znajac go realnie ? To duza niefrasobliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.gwalciciel Re: Wysłanie zdjęcia 27.08.05, 19:24 Nie ma czego ukrywać. Wcześniej czy później wyjdzie szydło z worka, więc jaki jest sens powstrzymywania się od wysłania zdjęcia? Jest tylko jeden warunek. Powinniśmy się najpierw nieco lepiej poznać zanim zaczniemy wysyłaś sobie zdjęcia. Nie można jednak tego odwlekać w nieskończoność. Ja miałem różne przypadki. Zawsze jednak najpierw starałem się poznać czyjąś osobowość zanim miałem okazję zagłębić się w fizyczność danej osoby. Zależało mi bowiem tylko na ciekawej rozmowie, a jeśli coś więcej wyszłoby z tego to tym lepiej. Nic na siłę. Niestety przez takie nastawienie kilka razy mocno oberwałem. Np. kobieta która wydawała mi sie ideałem i w której się niemalże zakochałem jak się później okazało (po 4 miesiącach rozmów dzień w dzień wysłała mi swoją fotkę) miała 50 lat no i czar prysł... To była katastrofa dla mnie. Zaangażowałem się, a tu coś takiego. Innym razem po 2 miesiącach rozmów (czasem przez cała noc) z pewną kobitką i po tym jak wysłaliśmy sobie w końcu swoje zdjęcia postanowiliśmy się spotkać. Także do niej zacząłem czuć coś wielkiego. Ona czuła to samo do mnie. No i niestety doznałem rozczarowania gdy się spotkaliśmy. Zobaczyłem kogoś innego niż na fotce (zdjęcie, które mi przesłała pokazywało ją ze zdecydowanie lepszej perspektywy). Ściemnianie kogoś przez net ma tylko sens na krótką metę. Lepiej sobie tego darować i wszystkie karty po tym jak już się dość dobrze poznacie wyłożyć na stół. Można sobie zaoszczędzić bólu i rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
31wiosen Re: Wysłanie zdjęcia 27.08.05, 19:57 kiedyś spotkałam się z mężczyzną,którego zdjęcie widziałam,a którego nie poznałam podczas spotkania.. Innym razem rozmawiałam z facetem namietnie przez dwa tygodnie,dzień w dzień,dialog pierwsza klasa.Przesłał mi swoje zdjecie.Na kolana mnie nie rzucił,ale też nie zniechęcił.Ale jak go zobaczyłam w realu..to przez pół godziny nie mogłam dojśc do siebie..facet w wyświechtanych ciuchach,przepocony..tragedia...od tamtej pory nigdy zdjęcia nie wysyłam.Proponuję spotkanie..bo mozna gadać miesiącami,a potem się okazuje,że była to strata czasu.Czar pryska.Im wczesniej się spotkamy tym lepiej.Zdjęcia nic nie mówią.. Odpowiedz Link Zgłoś
laura38 Re: Wysłanie zdjęcia 27.08.05, 22:20 jak to nic nie mowia? nie przesadzajmy osoba ze zdjacia nie moze sie bardzo roznic od tej w realu, no chyba ze je przerabiala w photoshopie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_25 Re: Wysłanie zdjęcia 28.08.05, 11:20 niektóre dziewczyny tak majstrują przy swoich fotkach, że później w ogóle nie można ich rozpoznać w umówionym miejscu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Wysłanie zdjęcia 28.08.05, 12:47 Lepiej wysłać,zwłaszcza, gdy myślimy o spotkaniu, by potem ktoś nie przeżył wstrząsu;P Nie mówię o natrętach, chcących zdjęcie już w pierwszych słowach;) Takim panom dziękuję. A nawet, jeśli nie myślimy o spotkaniu się to niektórzy lubią wiedzieć, kto siedzi po drugiej stronie, z kim się pisze, wymienia myśli.... W sieci można poznać także bardzo fajnych ludzi, którzy potem zostają znajomymi na długi czas.... Odpowiedz Link Zgłoś