aquanetowiec 25.05.10, 21:59 to do Scana...... forum.gazeta.pl/forum/w,13,111996474,111999714,co_Ty_pieprzysz_o_zalobie_jakiej_zalobie_zlobie_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Jeszcze raz: 25.05.10, 22:02 Podstawą odpowiedzi na zalew sraczkosłowia, które uprawiasz jest umiejętność wyłowienia meritum aby móc dać celną ripostę ad rem. (...) Wytłumaczę ci na przykładzie. Mam cię za forumowego przygłupa, chama i spamera nie wartego przyciśnięcia litery na klawiaturze, czego zresztą nie ukrywam. Wielokrotnie było tak,że za jakikolwiek pozytywny sygnał wysłany z mojej strony w twoim kierunku gotów byłeś bez rozkazu lizać tyłek, co wielokrotnie robiłeś. Podobnie zachowujesz się wobec innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiszprawdy _____będę ścigała za każde łajdactwo Hymenos 26.05.10, 08:59 ślepyś na 1 OKO? REAGUJESZ TYLKO PERFIDNIE I OBŁUDNIE...na moje riposty wobec atakujacych mnie gburów albo podszczypaczy? Którzy to KAŻDA omal polemikę zastępują atakiem na moją OSOBĘ a nie na mój TEMAT? ......ostatnio też nie zauważyłeś Scana jak perfidnei mnei znieważa...ale gdy sie odszczeknąłemboleśnie dla Niego ........... poszedłeś JeMu w sukurs znów z fałszywym i obłudnym OSKARŻENIEM mojej osoby - zamiast upomnieć atakującego z wściekłości bezargumentalnej GBURA - Scana!? forum.gazeta.pl/forum/w,13,111967093,112012906,Oj_nie_lubisz_Nie_lubisz_Jej_Wstret_czujesz_bo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: _____będę ścigała za każde łajdactwo Hymenos 26.05.10, 09:26 Nie reaguję na ripostę a na jej formę. Przestaję, skoro sobie nie życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś