magdallena84 19.07.05, 20:57 ...zauwazylam ze jak jestem ze swoim facetem to dosc czesto rozszerzaja mu sie zrenice... zastanawiam sie jaki moze byc tego powod?? czy on mnie naprwde kocha.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupek.jak.kazdy.facet Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 21:02 Jak to jaki? Pewnie popala... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 21:05 napewno nie... bo bym wyczula.. Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 21:19 AMFETAMINA! tudziez KOKAINA...! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 21:23 jestem pewna ze nie bierze, nie pali itp Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 21:30 tia.... jestes pewna? Tak na stowe? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnym.nie.jest Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 21:56 tak, widzę że przeczytałaś gdzieś że jak człowiek patrzy na osobę którą kocha to mu się rozszerzają źrenice, spoko, podobno, tylko skoro juz to gdzieś usłyszałaś i tak jest to po co pytasz czy cię naprawdę kocha? potrzebujesz żeby całe forum ci to potwierdziło i może jeszcze powiedziało jaką szczęściarą jesteś? a tego czy cię naprawdę kocha to raczej nikt z tu obecnych nie może stwierdzić, ty to powinnaś wiedzieć i to bez tych ciekawostek biologicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
elizka19 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 22:31 to samo mialam napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 20.07.05, 13:51 nie potrzebuje opini calego forum ... poprostu mi sie lekko nudzilo.. a to czy jestem szczesciara to bym bardzo sie nad tym zastanowila... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 22:49 to rozszerzanie sie źrenic na widok osoby, która lubimy (niekoniecznie kochamy, ale odczuwamy sympatie po prostu) jest odbierane PODPROGOWO - to znaczy na tyle nieznaczne, że swiadomie raczej nie mozna go zaobserwować. Więc raczej ćpa. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 19.07.05, 23:05 zapewniam Ciebie że na wskutek strachu ( innych różnorakich emocji) rozszerzają sie zrenice. Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: ...rozszerzone źrenice...:) 20.07.05, 00:16 on sie chyba Ciebie panicznie boi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 20.07.05, 13:54 oj watpie aby mogl sie mnie bac...:P mam tylko 162 cm i 48 kg, a on jest o 20 cm wyzszy... wiec grozna raczej nie jestem:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: ...rozszerzone źrenice...:) 20.07.05, 09:43 A skad wiesz ze Mu sie rozszerzaja? I ze rozszerzaja sie Mu tylko wtedy gdy z Toba jest? Przeciez gdy nie ma Cie w poblizu to nie widzisz jakie ma zrenice - wiec jak to porownalas? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ...rozszerzone źrenice...:) 20.07.05, 10:10 rozszerzają mu sie źrenice bo..wiedzicie w ciemnym pomieszczeniu i cie słabo widzi, wyslij go do okulisty:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 20.07.05, 13:56 bo nie zawsze ma przy mnie rozszerzone:P... Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: ...rozszerzone źrenice...:) 20.07.05, 16:23 Aha - tylko wtedy jak gasisz swiatlo? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena84 Re: ...rozszerzone źrenice...:) 21.07.05, 09:54 nie po prostu nie przez cale spotkanie tylko na ogol po jego polowie jak sie robi milej... a na ogol zawsze jest widno:P Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: nie łap go tak mocno za jajka 20.07.05, 22:21 hehehehe ale wtedy oczy wychodzą ze źrenicami razem :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sprzecznosc czysta fizjologia 20.07.05, 16:41 jestem studentka Akademi Medycznej i sprubuje ci to wytlumaczyc z naukowego punktu widzenia w naszym organizmie jest cos takiego jak autonomiczny uklad nerwowy ktory mowiac w uproszczeniu kontroluje calym naszym cialem w odpowiedzi na otaczajace nas srodowisko. uklad ten dzieli sie na dwa inne: wspolczulny i przywspolczulny ktore mozna odpowiednio porownac do atakujacego lwa i do lwa spiacego. dzialaja one antagonistycznie. w tym wypadku wspolczulny rozszeza zrenice a przywspolczulny je zweza. a jak wiadomo mezczyzna w amorach ma wiele wspolnego z atakujacym lwem :P Odpowiedz Link Zgłoś
skipassss Re: ...rozszerzone źrenice...:) 21.07.05, 01:04 takie obiawy czesto sa spotykane u kobiet! szczegolnie w czasie przerzywania orgazmu. przypuszczam ze Twoj chlopak zazywa amfetamine... Odpowiedz Link Zgłoś