Dodaj do ulubionych

poczucie humoru

02.08.05, 14:00
hej, usłyszałem kiedyś że dziewczyna którą rozśmieszę jest juz w połowie moja.
macie jakieś patenty na rozwijanie poczucia humoru? bo ja miewam przebłyski
ale kurde zazwyczaj dopiero na schodach
Obserwuj wątek
    • dupek.jak.kazdy.facet Re: poczucie humoru 02.08.05, 14:22
      Jeśli dziewczynę rozśmieszasz, to może cię uznać za niepoważnego. Niektóre pójdą
      z tobą do łóżka, gdy będą czuły że z tobą się dobrze bawią, ale o żadnym związku
      nie masz co myśleć. Poaz tym tu chodzi o POCZUCIE humoru, a nie o wyuczone
      dowcipy. Musisz mieć taki zmysł, a nie wyklepać coś tam na pamięć i popisywać
      się przed nią.
      • modrooka Re: poczucie humoru 02.08.05, 14:57
        > Jeśli dziewczynę rozśmieszasz, to może cię uznać za niepoważnego. Niektóre
        pójd
        > ą
        > z tobą do łóżka, gdy będą czuły że z tobą się dobrze bawią, ale o żadnym
        związk
        > u
        > nie masz co myśleć.

Straszne brednie opowiadasz. Kobiety (oczywiście nie generalizuję) uwielbiają
        facetów z poczuciem humoru, przy których czują się swobodnie i z takimi chcą
        się wiązać. Najgorsi sa faceci którzy nie mają za kszty poczucia humoru i
        wszystko biorą na serio. Ot co.
    • ipekakuana Re: poczucie humoru 02.08.05, 14:35
      taa, szczególnie jak ją rozśmieszysz swoją osobą..
    • ula.z.ula Re: poczucie humoru 02.08.05, 17:04
      poludniowiec1 napisał:

> hej, usłyszałem kiedyś że dziewczyna którą rozśmieszę jest juz w połowie moja.
      aha rozbierasz a ona na widok Twoich klejnotów wybucha śmiechem
      jakoś mi się nie wydaje żeby w jakiejkolwiek części była Twoja ale może na
      nietypowa jestem
    • tony82 Re: poczucie humoru 02.08.05, 22:13
      To się ma, albo nie ma.
      Poza tym to kwestia luzu. Spięty człowiek nic nie wymyśli, a dowcip musi być naturalny:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka