Dodaj do ulubionych

gruba chuda?

03.08.05, 01:41
Panowie mam pytanie czy pulchna kobieta moze byc dla was atrakcyjna ?Czy
tylko takie laski?
Wypowiedzcie się na ten temat jakie macie zdanie czy gruba dziewczyna moze
was pociagac ?
Obserwuj wątek
    • oczydiabla Re: gruba chuda? 03.08.05, 07:36
      pulchne też są pociągające... każda kobieta jest pociągająca jeśli ma
      pociągający umysł.
    • b-beagle Re: gruba chuda? 03.08.05, 08:08
      Nie kocha się kobiety dlatego,że jest piękna tylko jest piękna dletego,że się
      ją kocha.
    • smok_sielski Re: gruba chuda? 03.08.05, 08:58
      Dla mnie grube są aseksualne - chyba dlatego, ze sam jestem chudzielcem i szukam
      podobnych sobie

smok
    • aga0001 Re: gruba chuda? 03.08.05, 09:31
      z tym podobaniem się to jest różnie, z obserwacji widzę że faceci zdecydowanie
      wolą szczupłe laski. Choć miałam koleżankę, która była sporo przy kości a
      faceci się za nią uganiali. Ale też była świetną osobą.
    • monika_04 Re: gruba chuda? 03.08.05, 12:51
      Ja mam na tyle dobrze, że w dobrze dobranym ubraniu nic nie po mnie nie widać.
      a jak już zacznie szaleć to co to ma za znaczenie? Jedna fałdka w tą czy wewtą?
    • jaras-s Re: gruba chuda? 03.08.05, 15:53
      mi sie podobaja puszyste :D
    • tony82 ciasna 03.08.05, 20:11

• gusienka.st Re: gruba chuda? 04.08.05, 11:04
      Ja przy wzroscie 177 waze 82 kilo - tak wiec jestem przy kosci, ale sie tego
      nie wstydze. Dbam o siebie i czuje sie piekna - z reszta nigdy tez nie mialam
      problemow z chlopakami..jestem piekna i czuje sie piekna mimo kilogramow...mam
      wieksze powodzenie niz moje kolezanki (szczuple). Wydaje mi sie, ze wszystko
      zalezy od podejscia...powodzenia moje grubaski:))
      • squirrel22 Re: gruba chuda? 06.08.05, 15:22
        Daj spokój, tak naprawdę to wszystko jest kwestią pewności siebie i co za tym
        idzie, umiejętności zadbania o siebie i pokazania się z najlepszej strony.
        Chociaż nie o wygląd koniecznie chodzi. Znam wiele pulchnych dziewczyn (np.
        moja siostra 176 cm wzrostu ok 90 kg - ok bo nie chce sie przyznać dokładnie
        ile ;p), które mają ciekawą osobowośc i przyciągają spojrzenia mężczyzn samym
        swoim zachowaniem, po prostu mają "coś fajnego w oczach". Ja zawsze laska (no
        powiedzmy ;)), 165 cm wzrostu 55 kg itd, ale właśnie brakuje mi tej pewności
        siebie i dlatego to moja siostra zawsze miała większe powodzenie u factów niż
        ja :(. To nie fair, ona włoży zwykłe wyświechtane, niemodne już sztruksy, jakąś
        luźną koszulkę, a ja zawsze "trendy" :p i nic! ;p Zazdroszcze jej..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka