racuszka 03.08.05, 01:41 Panowie mam pytanie czy pulchna kobieta moze byc dla was atrakcyjna ?Czy tylko takie laski? Wypowiedzcie się na ten temat jakie macie zdanie czy gruba dziewczyna moze was pociagac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczydiabla Re: gruba chuda? 03.08.05, 07:36 pulchne też są pociągające... każda kobieta jest pociągająca jeśli ma pociągający umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: gruba chuda? 03.08.05, 08:08 Nie kocha się kobiety dlatego,że jest piękna tylko jest piękna dletego,że się ją kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: gruba chuda? 03.08.05, 08:58 Dla mnie grube są aseksualne - chyba dlatego, ze sam jestem chudzielcem i szukam podobnych sobie smok Odpowiedz Link Zgłoś
aga0001 Re: gruba chuda? 03.08.05, 09:31 z tym podobaniem się to jest różnie, z obserwacji widzę że faceci zdecydowanie wolą szczupłe laski. Choć miałam koleżankę, która była sporo przy kości a faceci się za nią uganiali. Ale też była świetną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: gruba chuda? 03.08.05, 12:51 Ja mam na tyle dobrze, że w dobrze dobranym ubraniu nic nie po mnie nie widać. a jak już zacznie szaleć to co to ma za znaczenie? Jedna fałdka w tą czy wewtą? Odpowiedz Link Zgłoś
gusienka.st Re: gruba chuda? 04.08.05, 11:04 Ja przy wzroscie 177 waze 82 kilo - tak wiec jestem przy kosci, ale sie tego nie wstydze. Dbam o siebie i czuje sie piekna - z reszta nigdy tez nie mialam problemow z chlopakami..jestem piekna i czuje sie piekna mimo kilogramow...mam wieksze powodzenie niz moje kolezanki (szczuple). Wydaje mi sie, ze wszystko zalezy od podejscia...powodzenia moje grubaski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: gruba chuda? 06.08.05, 15:22 Daj spokój, tak naprawdę to wszystko jest kwestią pewności siebie i co za tym idzie, umiejętności zadbania o siebie i pokazania się z najlepszej strony. Chociaż nie o wygląd koniecznie chodzi. Znam wiele pulchnych dziewczyn (np. moja siostra 176 cm wzrostu ok 90 kg - ok bo nie chce sie przyznać dokładnie ile ;p), które mają ciekawą osobowośc i przyciągają spojrzenia mężczyzn samym swoim zachowaniem, po prostu mają "coś fajnego w oczach". Ja zawsze laska (no powiedzmy ;)), 165 cm wzrostu 55 kg itd, ale właśnie brakuje mi tej pewności siebie i dlatego to moja siostra zawsze miała większe powodzenie u factów niż ja :(. To nie fair, ona włoży zwykłe wyświechtane, niemodne już sztruksy, jakąś luźną koszulkę, a ja zawsze "trendy" :p i nic! ;p Zazdroszcze jej.. Odpowiedz Link Zgłoś