Dodaj do ulubionych

piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::....

03.08.05, 23:37
hej chłopaki, mężczyźni! Mam do was pytanie dotyczące biustu. Każdy ślini się
na widok cycastej laseczki, chętnie przy kumplach opowiada o upodobaniu do
dużych piersi. ok nie ma w tym nic złego, jednak czasem (nawet często) jest
tak, że ten sam facet jest w związku ze zgrabną... może ładną ale niezbyt
obdarząną przez naturę dwoma dużymi atutami kobiecości. Mówi że kocha i
wielkość piersi nie ma znaczenia, ale JA CHCĘ WIEDZIEĆ JAK TO JEST: czy
cokolwiek może się podobać w małym biuście? co czujecie panowie patrzac na
taki? czy on się w jakiś sposób podoba?
Obserwuj wątek
    • widokzmarsa Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 03.08.05, 23:51
      zuzywa się mniej proszku do prania na biustonosze
    • seryjny.gwalciciel Pytanie powinno brzmieć 04.08.05, 00:10
      Co czujecie dotykając taki?
    • dupek.jak.kazdy.facet Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 04.08.05, 00:16
      Duże piersi są milsze w dotyku, zwłaszcza że można się do nich przytulić, a małe
      to trochę jak u dziewczynki, więc jak ktoś nie ma skłonności do lolitek to woli
      te z większym cycem. Ale mnie się na przykład nie podoba biust wielki i
      rozlazły, tylko taki umiarkowany, ale na tyle duży, że kształtny. A jak ktoś
      kocha to rzeczywiście wymiary nie mają znaczenia, bo już pokochał, ale zanim
      pokocha to znaczenie jest, ale to już według indywidualnych preferencji.
      • emka_cafe Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 18.08.05, 11:29
        dupek a madrze gada:)
    • krecilapka Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 04.08.05, 06:30
      mniejsze sa bardziej sprezyste w dotyku. Maja taka "wewnetrzna" moc, gdy
      nakryje sie je dlonia. Panie bardziej obdarzone taka twardosc moga uzyskac
      tylko "z wkladka". Ale miekkosci tez maja swoje zalety. Cycatki maja te zalete,
      ze latwiej im grac biustem w ubraniu. Za to bardziej dotyka je prawo ciazenia i
      mijajace lata ;). Dla mnie to pieprzenie o wyzszosci jednych swiat nad innymi.
      Swieta to swieta.
    • waldek1610 OK, ale dupa i cipka musza byc duze 04.08.05, 10:24
      moja zona ma stosunkowo male piersi za to bardzo odstajace i sterczace....ale
      jej pupa to marzenie jest bardzo kobieca czyli duza pupa i waska talia, tak ma
      byc.
      Dlatego tez spedzam na dole 10 razy wiecej czasu niz na jej pierciach.
      • krecilapka Re: OK, ale dupa i cipka musza byc duze 04.08.05, 10:26
        > Dlatego tez spedzam na dole 10 razy wiecej czasu niz na jej pierciach.

Nie Ty jeden ;)
        • waldek1610 Re: OK, ale dupa i cipka musza byc duze 04.08.05, 10:49
          krecilapka napisał:

> > Dlatego tez spedzam na dole 10 razy wiecej czasu niz na jej pierciach.
          >
          > Nie Ty jeden ;)
          Ciesze sie ze twoj facet sie cieszy....
    • oczydiabla Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 04.08.05, 10:35
      nie ma co się oczukiwać, każdy facet woli duże piersi.
      Oczywiście jeśli zakochamy się w kobiecie z małym biustem to będziemy mówili (i
      myśleli) że ma najpiękniejszy. Jednak wciąż będzimy się ślinić widząc kobietę o
      pełnych piersiach.
    • don_alehandro Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 04.08.05, 12:26
      zamglona17 napisała:

> hej chłopaki, mężczyźni! Mam do was pytanie dotyczące biustu .... JA CHCĘ
      WIEDZIEĆ JAK TO JEST: czy
      > cokolwiek może się podobać w małym biuście? co czujecie panowie patrzac na
      > taki? czy on się w jakiś sposób podoba?

Po mojemu jest tak:
      Jak patrze np. na obcą laske idącą ulicą to znaczy że nie mam żadnej więzi
      emocjonalnej z nią, i wtedy liczą się cycki, a konkretnie całe ciało. Wtedy duże
      mile widziane.
      Jeżeli chodzi o osobę z którą się wiążę emocjonalnie, to mały rozmiar jej biustu
      jest kompensowany przez jej charakter, osobowość, postępowanie wobec mnie, mogą
      mieć w tym też maly udział inne cechy fizyczne ciała (ładne oczy, uśmiech). Przy
      czym nie jest to chyba raczej zimny rachunek plus/minus, on się odbywa w
      podświadomości.
      Po trzecie loggika: jak za duża część umysłu bedzie w tych dwóch "głowach" to ja
      dziękuję... (to nie reguła, nie obrażać się proszę)

• gentelman_wro Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 04.08.05, 13:23
      Nawet najmniejszy biuścik może być cudowny i kochany, a spiczaste i czułe na dotyk sutki są najważniejsze.
    • kirk12 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 04.08.05, 14:33
      Temat duże biusty kontra małe można traktować jako jako czysto relaksowy i
      niewiele wnoszący w relacje między płciami.Owszem mężczyżni jako wzrokowcy
      najpierw zwrócą uwagę na persi bardziej okazałe. ale w zasadzie na tym
      koniec.Kobieta jest postrzegana jako całość , a liczba mężczyzn którzy
      preferują małe lub duze biusty dzieli się chyba po połowie .Tak się np. składa,
      że moi współpracownicy akuratnie preferują kobiety z malym biustem , takim też
      dysponują ich żony . Biust mojej 75B też nie jest za bardzo okazały, a mimo
      to oraz fakt, że widziałem setki biustów w realu i tysiące na zdjęciach
      uważam , że jest najpiękniejszy jaki można sobie wyobrazić.
      • dupek.jak.kazdy.facet Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 04.08.05, 15:19
        kirk12 napisał:

> Temat duże biusty kontra małe można traktować jako jako czysto relaksowy i
        > niewiele wnoszący w relacje między płciami.

W najdurniejszym programie telewizyjnym wszech czasów, czyli "Ciao Darwin" był
        nawet odcinek na ten temat.
    • tony82 Mi się podoba aston martin, mam opla. 04.08.05, 20:05
      Chwytasz?
      • marycia1 Re: Mi się podoba aston martin, mam opla. 17.08.05, 14:43
        ale astonem byś sie przejechał
      • m.defrey-ville Re: Mi się podoba aston martin, mam opla. 19.08.05, 11:06
        Bo nie stac Cie, misiaczku, na nic innego :)

Pozdrawiam cieplutko
    • mimrek Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 05.08.05, 15:45
      ja wole duze d i chuda laske bo taka wlsanie jest moja dziewczyna!
      • squirrel22 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 07.08.05, 22:10
        No widzisz, nie masz się czym przejmować, jak Cię kocha to nie ważny rozmiar.
        Ja mam odwrotny problem, bo moje piersi są zaduże (bo wnioskuje, że na małości
        biustu Twój problem polega),75 D i to duże D, i wcale nie jestem z tego powodu
        zadowolona, nie mogę sobie np pozwolic na chodzenie wśród ludzi bez stanika, bo
        to by była masakra. często spotykam się z nieprzyjemnymi reakcjami facetów
        mijających mnie na ulicy, którzy bez skapy bezczelnie i z lubieżnym uśmieszkiem
        się gapią, albo jak idę a grupa pod blokiem, jakis jeden mnie wyczai i od razu
        znaczące chrząknięcie i reszta się odwraca i mnie podziwia. to czasami
        krępujące, bycie traktowaną jak przedmiot. czasami nawet moze chlopak by
        normalnie pogadal na imprezie, ale oczywiscie nie..no i dziewczyny patrzą na
        mój biust z niesmakiem raczej, albo jakby nie mogły uwierzyc ze naprawde jest
        taki duzy, (a w sumie szczupla jestem tak na marginesie dodam)i to jest chyba
        najgorsze. nie mówiąc juz oczywiscie o dopasowaniu stanika..
        • dupek.jak.kazdy.facet Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 07.08.05, 22:13
          Ja lubię popatrzeć jak dziewczyna przechodzi ulicą, a jej piersi robią "bounce"
          z każdym krokiem. Ale nie jestem jakimś erotomanem, tylko lubię popatrzeć bo to
          miłe dla oka.
        • blinski Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 08.08.05, 00:49
          wydaje mi isę, że to akurat kwestia nastawienia. dla ciebie typowo męska
          reakcja podziwu i aprobty jest 'nieprzyjemna'. to jak, wolałabyś żeby facet nie
          zwracał w ogóle na ciebie uwagi? a jeśli nagle wszyscy przestaliby na ciebie
          zwracać uwagę? jak nowo poznani faceci mają sie kierować czymkolwiek innym niż
          wyglądem (piersiami:) przy zawieraniu znajomości z tobą, skoro nic o tobie -
          zanim cię poznają - nie wiedzą?
          musisz po prostu zdać sobie sprawę z tego, że inaczej być nie może - nawet
          intelektualista wielbiący poezję czuje pożądanie, i nie moze nie spojrzeć się
          na wiadomo co co jakiś czas:)
          btw - pamiętaj o tym, że jest wiele takich, któe dałyby się pociąć by mieć
          jakiś atut przyciągający wzrok facetów. co one sobie mogą pomyśleć o twoim
          malkontenctwie?;)
          • squirrel22 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 08.08.05, 14:07
            Nie no, wiesz, to nie jest do końca tak. Gdybym miała faceta, to by mi
            sprawiało przyjemność gdyby jemu się moje piersi podobały, tylko chodzi mi o
            takie sporadyczne sytuacje, kiedy to np na imprezie jacyś fajni kolesie
            rozmawiają normalnie, kulturalnie z moimi koleżankami, a do mnie już na wstępie
            się zwracają niezbyt kulturalnie, robiąc aluzje do mojego biustu, po prostu
            ukierunkowują swoje zainteresowanie mną dość jednotorowo. To boli kiedy widzą w
            tobie tylko cycki.
            • tingel-tangel Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 08.08.05, 14:22
              To nie kwestia cycków, tylko kultury osobistej. Spójrz na to z innej strony -
              jeśli ktoś zwraca uwagę przede wszystkim na twoje gesty, uśmiech, poczucie
              humoru i osobowość, a duży biust to dla niego tylko dodatkowy atut, to możesz
              mieć pewność, że trafiłaś na wlasciwego.faceta.a.nie.dupka.
              --
              Pozdrawiam wszystkich - dupek.jak.kazdy.facet
              • brosza1 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 11.08.05, 16:52
                Kultura kulturą, ale faceci tez się zachowuja często nie tak. Ja mam 75 C -
                takie w sam raz, średnia. I wiele razy spotykałam się z reakcjami na ulicy typu
                - komentarze o lasencjach, cycatkach, słanie buziaków przez rowerzystów
                (Wy-faceci czesto jak jedziecie na rowerach robicie się tacy "odważni").
                Zaznaczam, że raczej moim zachwaniem nie prowokuje (często chodze w golfach),
                mam was delikatnie mówiąc gdzieś - może to was tak podburza.
                Jeszcze jedno, wielokrotnie już sprawdzałam na własnej skórze - jak dziewcze
                ładne jest to odrazu włącza się wam tryb sex - aluzje, żarty i takie tam, jak
                dziewczyna się zrobi na szara myszkę, to dopiero można z wami pogadać. Są
                oczywiście wyjątki od tej reguły i życze wszystkim panią spotkać ideała, który
                potrafi gentelmeńsko zamaskować swoje zdrowe popędy. :D
                • squirrel22 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 11.08.05, 17:04
                  Dokładnie, też się czasami czuję, jakby to że mam duże piersi oznaczało, że
                  jestem jakąś łatwą szmatą, dziwką, bo tak ze mną niektórzy rozmawiają, a dodam,
                  że nie jestem osobą prowokacyjną w żadnym wymiarze i się nie dekoltuję. Tak jak
                  powiedziałaś, jeśli dziewczyna ma jakiś "znak szczególny", atut który znacznie
                  wzmaga jej seksualność, to niektórzy chłopacy przestawiają się na zupełnie inny
                  tryb w rozmowiei zachowaniu (czasami nawet w gestach..:()Kiedyś nawet na
                  imprezie jeden gosciu cos zagadal do mnie, dresiarz, stali w 10-u, uprzejmy
                  szarmancki, najpierw pocalowal mnie w rękę, spytał jak mam naimie, grzecznie
                  wywinelam sie z tej sytuacji, a jak odchodzilam to delikatnie przesunął dłonią
                  po mojej piersi z tym swoim tajemniczym usmieszkiem.
                  • brosza1 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 11.08.05, 17:27
                    "jakby to że mam duże piersi oznaczało, że
                    > jestem jakąś łatwą szmatą, dziwką, bo tak ze mną niektórzy rozmawiają"

Własnie, albo jak ładna to głupia... i inne stereotypy. Choć, kobiety się tez
                    takimi płytkimi skróceniami posługują.

ps. Noś dekolty, przy twoim biuście pięknie się będą prezentować, a takich
                    facetów miej w nosie, przynamniej masz świetny miernik czego tak naprawde od
                    Ciebie chcą i możesz odsiać plew od ziarna :D
                    • zamglona17 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 15.08.05, 11:23
                      hmmm... ładna... czy jak się ma np. duże cycki, ale twarz niczym szkarada (nie
                      mam tu na myśli nikogo konkretnego) to czy laska jest ładna...:-/ w sumie
                      uważam, że w wyglądzie jest najważniejsza cała twarz (jak kto lubi bużka
                      aniołka albo podniecającej uwodzicielki) sądzę, że taka brzydula, nawet, gdyby
                      miała cycki większe niż pamela to co najwyżej byłaby obiektem kpin, a nie
                      pożądania... ;) nie chcę się tu pocieszać czy coś takiego, tylko wyciągam
                      wnioski:P ja mam małe B... szału nie robią ale podobają się komu trzeba ;)
                      • squirrel22 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 17.08.05, 22:53
                        zamglona17 napisała:

> hmmm... ładna... czy jak się ma np. duże cycki, ale twarz niczym szkarada
                        (nie
                        > mam tu na myśli nikogo konkretnego) to czy laska jest ładna...:-/ w sumie
                        > uważam, że w wyglądzie jest najważniejsza cała twarz (jak kto lubi bużka
                        > aniołka albo podniecającej uwodzicielki) sądzę, że taka brzydula, nawet,
                        gdyby
                        > miała cycki większe niż pamela to co najwyżej byłaby obiektem kpin, a nie
                        > pożądania... ;) nie chcę się tu pocieszać czy coś takiego, tylko wyciągam
                        > wnioski:P ja mam małe B... szału nie robią ale podobają się komu trzeba ;)

Sama napisałaś, że najważniejsza jest twarz, ok. Ale chyba każdy facet przyzna,
                        że lepsza biuściasta brzydula niż płaska też brzydula - bo i taka opcja
                        istnieje, sama chyba przyznasz :)Pozdrawiam.

A, i nie rozumiem dlaczego biuściasta brzydula miałaby być obiektem kpin, nawet
                        jeśli się facetom nie podoba jej twarz, to podobają się piersi, a na kpiny to
                        się można narazić zachowaniem.
                        • krecilapka Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 19.08.05, 23:08
                          > chyba każdy facet przyzna,
                          > że lepsza biuściasta brzydula niż płaska też brzydula

Acha, i jak sie taka brzydula w wersji cycatej kladzie na plecy, a uszy jej sie
                          rozjezdzaja pod pachy to myslisz ze jest przyjemniej???
                          • squirrel22 Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 19.08.05, 23:14
                            A kto powiedział, że jak duże to odrazu muszą się rozjeżdżać? My tu tylko
                            teoretyzujemy.
    • pitzeg Re: piersi PiErSi piersi ....:::::(.)(.):::::. 08.08.05, 15:52
      ja tam mam swoje zadnie, niezbyt ważne jaki mają rozmiar. Szczerze właśnie wolę
      taki cycuś "na raz do buzi", a w rękę drugiego.
      Lubię sterczące, niezbyt duże, tak, żeby reagowały na pieszczoty. No i wolę
      raczej z małymi sutkami a nie spodkami pod filiżankę.
      • putativus 75 C 11.08.05, 17:07
        jest najpiekniejszy;)
        • sprawca.wielu.ciaz Re: 75 C 15.08.05, 12:02
          Zgadzam się.

Jednak najważniejsze by piersi się nie rozjeżdżały,
          a ich rozmiar nie ma już takiego znaczenia.
        • c.kapturek Re: 75 C 17.08.05, 22:50
          ;-))))))))
        • squirrel22 Re: 75 C 19.08.05, 16:54
          To mój rozmiar, tyle, że pare lat temu :D
          • seryjny.gwalciciel Re: 75 C 20.08.05, 00:42
            Pięknie wracać wspomnieniami do czasów naszej świetności :D
            • squirrel22 Re: 75 C 20.08.05, 00:46
              seryjny, ale teraz jestem jeszcze świetniejsza :D :p
              • seryjny.gwalciciel Re: 75 C 20.08.05, 18:37
                Ale czy aby nie za świetna? :p
                • squirrel22 Re: 75 C 20.08.05, 19:59
                  seryjny.gwalciciel napisał:

> Ale czy aby nie za świetna? :p

Sądząc po reakcjach płci przeciwnej, nie ma się czym martwić ;)))))
    • zamglona17 [...] 17.08.05, 14:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka