markizamerteuil 05.08.05, 23:40 mam male pytanko w zwiazku z tym ze biologie w szkole opuszczalam, facetem nie jestem wiec... czy wzwod u facetow jest zawsze taki sam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupek.jak.kazdy.facet Re: Pytanko do facetow 05.08.05, 23:42 Czyli w praktyce jeszcze nie sprawdzałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay_79 Re: Pytanko do facetow 05.08.05, 23:42 taki sam nie nie jest..ale pomylić nie można,... Odpowiedz Link Zgłoś
markizamerteuil Re: Pytanko do facetow 05.08.05, 23:51 sorry zle sie wyrazilam nie chodzilo mi o kilku faceta tylko u jednego i tego samego!!!czy za kazdym razem jest ta sama dlugosc ot co? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Pytanko do facetow 06.08.05, 09:51 > czy za kazdym razem jest ta sama dlugosc ot co? Nie - im bardziej facet jest podniecony tym ma dłuższego :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Pytanko do facetow 06.08.05, 09:54 markizamerteuil napisała: > mam male pytanko w zwiazku z tym ze biologie w szkole opuszczalam, facetem > nie jestem wiec... czy wzwod u facetow jest zawsze taki sam? nie ...nieraz im zamiast odpowiedniego organu ,tylko wlosy na glowie stoja. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Pytanko do facetow 07.08.05, 01:34 > nie ...nieraz im zamiast odpowiedniego organu ,tylko wlosy na glowie stoja. hehehe Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link Zgłoś
markizamerteuil Re: Pytanko do facetow 06.08.05, 11:08 no nie wiedzialam! ale nie chodze z miarka do lozka:)a 1-2cm wiecej trudno sie zorientowac, bo przeciez to nie roznice 10 cm sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
markizamerteuil Re: Pytanko do facetow 06.08.05, 22:30 widze ze chyba faceci sami nie wiedze co maja i jak dzialaja skoro tak malo odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodnik Re: Pytanko do facetow 07.08.05, 00:51 Tak jak zauważyłaś różnica nie jest duża ( 1-2 cm) i zależy od stopnia podniecenia. To chyba wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś