Dodaj do ulubionych

Panowie (gay)jest tak.

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 14:13
Ja po przejściach 38,On bez specjalnych dośwadczeń 23.Ja z bagażem
przyzwyczajeń,On pełen optymizmu,chce zebyśmy zamieszkali razem.Ja nigdy nie
ukrywałem swoich preferencji,On ze wsi ukrywa to przed rodziną i zapewne tak
zostanie.Ja domator,On młodość , ciekawość życia to zrozumiałe.Sex absolutny
odjazd dla mnie z tego co czuję dla nigo też.Jak to widzicie ? są
szanse ?.Jestem pełen obaw,a może niepotrzebnie ?boję się tego że to chwilowy
kaprys młodego człowieka.Napiszcie,pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 14:28
      Mój obecny facet był przedtem jako ten młodszy... I skończyło się przez tego
      starszego... Więc różnie z tym bywa... Jeśli szukasz czegoś, co na 100% nigdy
      się nie rozpadnie, szukaj raczej związku z rozsądku z równolatkiem i po długiej
      znajomości... jeśli jednak chcesz zaznać nieco miłości - ryzykuj...
      • poison1 Re: Panowie (gay)jest tak. 26.08.02, 15:22
        Gość portalu: michał napisał(a):

> Mój obecny facet był przedtem jako ten młodszy... I skończyło się przez tego
        > starszego... Więc różnie z tym bywa... Jeśli szukasz czegoś, co na 100% nigdy
        > się nie rozpadnie, szukaj raczej związku z rozsądku z równolatkiem i po
        długiej
        >
        > znajomości... jeśli jednak chcesz zaznać nieco miłości - ryzykuj...

A najlepiej z kobietą - szczęście murowane.
    • sloggi Re: Panowie (gay)jest tak. 26.08.02, 14:29
      38 minus 23. To jest 15 lat
      Czy to jest dużo ?
    • Gość: Krzycho Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 14:45
      Mam mowic z doswiadczenia? Przezylem rok z kawalkiem z facetem mlodszym o
      siedem lat. Rozpadlo sie, bo bylismy bardzo rozni (opis roznic podobny do
      Twojego ;), bylismy na roznych etapach zycia i mielismy rozne plany na zycie.
      Ale co do ma do Ciebie i Twojego faceta? NIC!!!!
      Musisz sam siebie zapytac, czy tego chcesz i czy jestes gotow na wieksze
      wyrzeczenia niz moglbys tego oczekiwac w zwiazku z rownolatkiem. Jedna lesbijka
      napisala "tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono" - masz okazje sie
      sprawdzic, wiec jej nie zmarnuj!
      I nie ludz sie, ze z rownolatkiem byloby latwiej - starozytne przyslowie
      pszczol powiada: "starego psa nie nauczysz nowych sztuczek" ;)

Pozdrawiam
      • poison1 Re: Panowie (gay)jest tak. 26.08.02, 15:25
        Gość portalu: Krzycho napisał(a):

> Mam mowic z doswiadczenia? Przezylem rok z kawalkiem z facetem mlodszym o
        > siedem lat. Rozpadlo sie, bo bylismy bardzo rozni (opis roznic podobny do
        > Twojego ;), bylismy na roznych etapach zycia i mielismy rozne plany na zycie.
        > Ale co do ma do Ciebie i Twojego faceta? NIC!!!!
        > Musisz sam siebie zapytac, czy tego chcesz i czy jestes gotow na wieksze
        > wyrzeczenia niz moglbys tego oczekiwac w zwiazku z rownolatkiem. Jedna
        lesbijka
        >
        > napisala "tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono" - masz okazje sie
        > sprawdzic, wiec jej nie zmarnuj!
        > I nie ludz sie, ze z rownolatkiem byloby latwiej - starozytne przyslowie
        > pszczol powiada: "starego psa nie nauczysz nowych sztuczek" ;)
        >
        > Pozdrawiam

Ja znam takie przysłowie pszczół: "zanim kogoś bzykniesz sprawdź jakiej jest
        płci".
        • Gość: michał Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 15:38
          poison, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to się zamknij, z trucizną
          mało kto lubi przebywać, nawet wśród heteryków...
    • d.z Re: Panowie (gay)jest tak. 26.08.02, 15:19
      Gość portalu: Ptyś napisał(a):

> Ja po przejściach 38,On bez specjalnych dośwadczeń 23.Ja z bagażem
      > przyzwyczajeń,On pełen optymizmu,chce zebyśmy zamieszkali razem.Ja nigdy nie
      > ukrywałem swoich preferencji,On ze wsi ukrywa to przed rodziną i zapewne tak
      > zostanie.Ja domator,On młodość , ciekawość życia to zrozumiałe.Sex absolutny
      > odjazd dla mnie z tego co czuję dla nigo też.Jak to widzicie ? są
      > szanse ?.Jestem pełen obaw,a może niepotrzebnie ?boję się tego że to chwilowy
      > kaprys młodego człowieka.Napiszcie,pozdrawiam.

A któż Ci da odpowiedź na takie pytanie? Chyba tylko jasnowidz!
      Bez względu na wiek i płeć w związkach się daje i bierze.
      Jeśli akurat to czego On potrzebuje to stabilizacja u boku kogoś ze stałym
      charakterem, chroniącym przed życiowymi "meandrami" i dającym poczucie
      bezpieczeństwa, a Ty możesz dać doświadczenie, wsparcie w trudnych chwilach,
      ochronę, radę, miejsce do życia i finansową stabilizację, to...
    • mikmik Re: Panowie (gay)jest tak. 26.08.02, 16:00
      Nie ma aż takiej różnicy w latach między mną a moim facetem bo tylko 8 lat (
      ja 34 on 42 ) a jesteśmy ze sobą od przeszło 6 lat. Niuanse które wychodziły w
      trakcie naszego wspólnego bycia zacieśniały tylko to co między nami. Ale przy
      róznicy 15 lat musisz pamiętać o wielu progach nie do przeskoczenia, np.
      towarzystwo. Podejrzewam, ze zanudzi się w gronie Twoich znajomych i na odwrót.
      Fakt, czasami trafiają się młodzi faceci szukający stabilizacji u boku
      dojrzałych mężczyzn ( a ci przejmują na siebi nowe obowiązki i wyzwania ) ale
      co będzie po 3-4 latach , gdy ci młodzi sami dojrzeją?
      • Gość: ramzes:) Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.02, 17:09
        ja 28, moj facet 50 :)) roznica wieku 22 lata..jestesmy razem od 3 lat,
        mieszkamy razem, jemy razem, mamy 100000 planow na przyszlosc:))
        wiek nie ma tu az tak duzego znaczenia, raczej podejscie i odpowiedzialnosc.

ramzes:)
        • Gość: Ptyś Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 18:56
          Panowie dziękuję za wszystkie wypowiedzi,zdaję sobie sprawę,że nie mogę
          oczekiwać jakichś cudownych recept i decyzję muszę podjąć sam.Chciałem poznać
          wasze zdanie i porównać je z moimi przemyśleniami.Dzięki jeszcze raz i
          pozdrawiam.
        • Gość: HomoFob Re: do ramzesa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 00:11
          jesteś zwykłą prostytutką obsrany pedałku.
          • Gość: Wiecie kto Homofob rozmawia ze soba. IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 00:18
            Gość portalu: HomoFob napisał(a):

> jesteś zwykłą prostytutką obsrany pedałku.

od jak dawna mowisz do siebie?

:))))))
    • Gość: HomoFob Zasrane pedały IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 00:12
      nie dość że dajecie dupy i liżecie fiuty co dla faceta (prawdziwego) może być
      wyłącznie powodem do samobójstwa to jeszcze otwarcie się z tego zwierzacie?!
      zatraciliście resztki człowieczeństwa
      • Gość: Wiecie_kto Homofob daje na centralnym. w kazdy piatek o 18.00 IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 00:17

> nie dość że dajecie dupy i liżecie fiuty co dla faceta (prawdziwego) może
        być
        > wyłącznie powodem do samobójstwa to jeszcze otwarcie się z tego zwierzacie?!
        > zatraciliście resztki człowieczeństwa
        • poznan_o Re: Homofob daje na centralnym. w kazdy piatek o 27.08.02, 00:27
          hihi HomoFob daje na dworcu, HomoFob daje na dworcu hihi brzydko panie HomoFob
          bardzo brzydko... hihi
        • Gość: HomoFob portofolia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 00:37
          portofolia wiadomo kto czy tatuś twój ukochany już ci wieczorem spruł dupsko na
          oczach twojej mamusi szanownej. górale zawsze pierdolili owce ale twój tatuś
          zapragnął odmiany co?
          • Gość: Krzycho Re: portofolia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 00:53
            Facet! Przyhamuj troszeczke, trzeba bylo nie draznic rekina, teraz sie nie
            rzucaj, tylko raczki na kolderke i spac. Moze Ci sie cos ladnego przysni i
            jutro obudzisz sie innym sympatycznym czlowiekiem ;)
            Sam w to nie wierze, ale Ty jako katolik powinienes!
            Dobranoc!
          • Gość: Wytrysk Re: portofolia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 02:39

> portofolia wiadomo kto czy tatuś twój ukochany już ci wieczorem spruł dupsko
            na
            >
            > oczach twojej mamusi szanownej. górale zawsze pierdolili owce ale twój tatuś
            > zapragnął odmiany co?

Twoje fantazje erotyczne powalaja qrwa z nóg.Homofobie nie dosyc że jestes
            kryptopedałem to jeszcze skłonności do sodomii i zoofilii fuj,jesteś zboczony
            dokładnie.Ale doświadczenia z tatusiem dobily mnie zupełnie.Co?podglądałeś go
            pewnie w łazience i waliłeś sobie swojego mikroskopijnego fiutka zazdroszcząc
            mamusi ze czasami może go dotknąć.Homofobie wspołczuję ci już nigdy nie
            będziesz normalny,może od razu skończ z sobą,nareszcie osiągniesz spokój i nie
            będziesz musiał ukrywać swoich skłonności.A na dobranoc cukinia ci w dupę,miej
            trochę radości.
            • geograf Re: portofolia 27.08.02, 14:06
              gwoli ścisłości-
              sodomia i pedalstwo to to samo...
              • Gość: Krzycho Re: portofolia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 16:32
                geograf napisał:

> gwoli ścisłości - sodomia i pedalstwo to to samo...
                > Kultura narodu to rzecz wymierna. Można ją ocenić po grubości warstwy kurzu
                na tomach dzieł w bibliotekach publicznych.....
                Proponowalbym odkurzyc troche ksiag... Sodomia oznacza stosunki analne i/lub ze
                zwierzetami, a w ramach pedalstwa naprawde istnieje kilka innych sposobow
                sprawiania przyjemnosci sobie i partnerowi ;)
    • Gość: Ptyś Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 22:25
      Ta historia nie zakończy się happyendem niestety.Przemyślałem wiele
      rzeczy,wziąłem pod uwagę wasze wypowiedzi,ale decyzję na NIE podejmuję
      świadomie.Zbyt wiele nas różni,kiedy jesteśmy tylko we dwójkę wszystko wygląda
      wspaniale.Rozmowy , sex , plany na przyszłość , ale tylko wtedy kiedy jesteśmy
      sami.Tak jak ktoś zauważył,podzielili (w rozmowach) nas znajomi zbyt duża
      różnica wieku.O ile ja gotów byłbym zrezygnować z kilku (reszta akceptuje
      wszystko)o tyle on tego nie chce.A ja ani nie chće ani nie mam zamiaru go do
      tego zmuszać.Przyznaję się również do małego tchorzostwa przed tym co mogłby
      być i do tchórzostwa dużego,że mógłbym i pewnie cierpiałbym bardzo gdyby coś
      nie wyszło.Przedemną jeszcze decydująca rozmowa,chcę zakończyć sprawę bez "burz
      i gradobicia".Nie wiem czy robię żle czy dobrze i napewno będę żałował mojej
      decyzji.Ale podobno czas leczy rany.Nakreśliłem sprawę bardzo ogólnikowo,jest
      jeszcze wiele za i przeciw,ale nie będę już was zanudzał.Jeszcze raz dzięki za
      rady,pozdrawiam wszystkich panów z tego forum.
      • Gość: ramzes:) Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.02, 10:06
        no i wlasni eto jest problem z naszymi:
        jeden chce, drugi tez, tylko nie do konca, bo zawsze cos tam stoi na
        przeszkodzie. powod znajdzie sie zawsze, a wymowka ze to roznica wieku..coz,
        zalezy co ty i co on soba reprezentujecie, jezeli ty jestes domatorem, a on
        fanem dyskotek... niestety tak sie juz w tym srodowisku utarlo, ranienie uczuc
        to norma, bo albo wiek nie ten, albo wolsy nie tego koloru, albo sasiedzi...i
        tak niestety pozostanie, walka o wspolne partnerstwo bdzie tak dlugo jalowa,
        jak dlugo ludzie beda bali sie zaryzykowac i podjac decyzje... Ptysiu, nie
        obraz sie, ale wymowka o wieku, nie jest powodem rozstanie, ktorys z was jest
        po prostu tchorzem. Gdyby moj misiek, powiedzial, ze rozstajemy sie bo on jest
        starszy, to bym go wysmial..i nasi znajomi tez (zreszta wiekszosc to hetero).

ramzes:)
        • Gość: Gucwa Re: Panowie (gay)jest tak. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 28.08.02, 10:33
          a czy badaliście swoją krew i nasienie????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka