Dodaj do ulubionych

oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć !!!

26.08.05, 10:02
kontuuacja poprzedniego wątku.
dla niewtajemniczonych. Zostałam olana, pan okazał brak szacunku naobiecywał,
kazał robić plany,po czym zmienił plany. teraz sie zastanawiam
1. Czy opier.... z góry na dół, uświadamiając mu jak bardzo mnie zawiódł,
skrzywdził, z zapytaniem gdzie ejst jego mózg itd generanlenie ostro
2. Czy olać, nie odzywać sie, zlać na maksa. ZIGNOROWAĆ ???

Co by was bardziej zabolało? Bo ma zaboleć !
Obserwuj wątek
    • diabel-tasmanski Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 10:05
      a kogo ma boleć?
      • agniecha75 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 10:06
        diabel-tasmanski napisał:

> a kogo ma boleć?

jego! dupka, ktory sie bawil moimi uczuciami, robil nadzieję i w koncu
        zignorował. zachował sie jak cham !!!
        • triss_merigold6 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 10:08
          Ignor. Ludzi, którzy lubią mieć teatr w życiu (wielkie uczucia, wielkie słowa,
          szastanie się emocjonalne) boli ignor.
          • wadi77 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 10:15
            powiedz mu ze jest dupkiem i ze cieszysz sie ze tak sie stało.
    • tony82 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 11:17
      1. A co to da?
      2. Jeszcze mu przysługe tym zrobisz.
      • agniecha75 to jaki masz pomysł ??? 26.08.05, 11:26
        • tony82 Re: to jaki masz pomysł ??? 26.08.05, 11:33
          Tego to ja już nie wiem, bo nie znam tego człowieka osobiście. Możesz na niego wrzezczeć, a po nim to spłynie, może się do niego nie odzywać, a on się ucieszy, bo ma Cię juz dość.
          Każdy ma jednak jakiś czuły punkt:P
          Choć powinnaś mu powiedzieć jak Cię zranił, ale bez ataku tylko stanowczo i zwięźle, a dopiero potem się nie odzywać. Najbardziej prawdopodobne, że wtedy go ruszy coś tam w środku.
    • laura38 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 11:22
      ja mialam taka sama sytuacje i ani nie opier.. ani nie zignorowalam tylko sie
      ponizalam i prosilam, zeby wrocil. teraz bardzo tego zaluje, ale wiadomo jak to
      jest gdy emocje wchodza w gre rozum nie gra roli. teraz kiedy patrze wstecz
      wiem ze ignor jest najlepszy.
    • oczydiabla Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 12:12
      Jeśli gościowi nie zalezy na Tobie, to tak opier... jak i ignor po nim spłyną.
      • clit1 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 12:21
        ZIGNORUJ.Nie ponizaj sie. Mnie po zakonczonym zwiazku tez tak moiwli,jednak nei
        sluchalam.Glupia bylam , dzis to wiem.Opieprzylam,ponizalam sie , blagalam i ?
        Chyba sie osmieszylam , mial staysfakcje z mojego cierpienia.Pokaz ,ze Ci nie
        zalezy, obojetnosc bardzoej boli!!!
        Pozdrawiam
    • krecilapka Napisz mu ESA, ze 26.08.05, 12:42
      ma najwiekszego peniura jaki sie w Ciebie wsuwal, i nikt Ci tak nie dogodzil w lozku. To go pewnie zaboli najbardziej!
    • aaniaal Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 13:06
      Skoro Cie olewa, to raczej nic, co bys zrobila, go nie zaboli.
    • agniecha75 dzięki za porady .... 26.08.05, 15:48
      Faktycznie włączenie opcji IGNOR jest najcięższe, ale dam rade!
      a zupełny brak reakcji na mojego ingora pewnie też mnie poboli.
      Jednak nie wiem czy jest jeszcze coś w stanie mnie upokorzyć tak bardzo jak
      upokorzona poczułam sie wczoraj.
      Bo to żal, zawiedzenie, rana itd, ale przede wszystkim potworne poczucie
      upokorzenia.

Dzieki
    • ktosia75 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 19:43
      Możesz mu powiedzieć na spokojnie bez wrzasków co o nim myślisz dodając cos co
      urazi jego męską dumę np. że nie jest tak dobry w łóżku jak u się wydaje albo
      coś w tym stylu, bo nie wiem na jakim etapie byliście. Nawet jeśli oleje to może
      go to trochę ukłuje chociaż się do tego nie przyzna. Ale musisz zachować spokój
      i dumę a najlepiej uśmiechać się .
    • kate-gun Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 20:22
      ignor bedzie najlepszy, ale taki perfidny np:

1) on dzwoni a ty [wesolym glosem] "halo? kto? a to ty.. co tam slychac? aha,
      wiesz co, wlasnie ktos dzwoni do drzwi" :>

2) przypadkowe spotkanie - "no czesc :)" i tu opowiadasz mu jak ci sie super
      zyje [imprezy znajomi fajni koledzy]

NAJBARDZIEJ ZABOLI FACETA [nawet jesli mu na tobie nie zalezy], gdy zobaczy jak
      swietnie sobie radzisz bez niego i ze prowadzisz barwniejsze i fajniejsze zycie
      niz on :)))

domniemywam, ze sobie zasluzyl?
      • ktosia75 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 20:25
        Tylko pytanie..............czy on zadzwoni lub czy sie spotkają?
      • neder Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 20:25
        kate-gun napisała:

> ignor bedzie najlepszy, ale taki perfidny np:
        >
        > 1) on dzwoni a ty [wesolym glosem] "halo? kto? a to ty.. co tam slychac? aha,
        > wiesz co, wlasnie ktos dzwoni do drzwi" :>
        >
        > 2) przypadkowe spotkanie - "no czesc :)" i tu opowiadasz mu jak ci sie super
        > zyje [imprezy znajomi fajni koledzy]
        >
        > NAJBARDZIEJ ZABOLI FACETA [nawet jesli mu na tobie nie zalezy], gdy zobaczy jak
        >
        > swietnie sobie radzisz bez niego i ze prowadzisz barwniejsze i fajniejsze zycie
        >
        > niz on :)))
        >
        > domniemywam, ze sobie zasluzyl?
        >

popieram;)
        a teksty w stylu 'wcale nie byłeś taki dobry w łóżku' (jak ktoś wcześniej
        sugerował) odpuść sobie. Jest żałosny.

pzdr
        • ktosia75 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 20:33
          Ale skuteczny!
          • neder Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 20:39
            wyświechtany tani chwyt.
            • ktosia75 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 20:54
              Nic nie warty facet nie wiem czy nawet na ten tani chwyt zasługuje.
    • wiedz-ma Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 21:05
      nie spodoba ci się to, wiem ;)

płacz, krzycz, tup nogami itd, jeśli ma ci to pomóc, ale nie rób tego w jego
      obecności
      potem daj sobie czas na opadniecie emocji (ignorowanie wyjdzie ci przy okazji),
      nie szukaj kontaktu, nie zastanawiaj sie, co zrobisz, jak go spotkasz, zyj tak,
      jakby nigdy nie istniał, w razie jakiegoś kontaktu zachowaj obojetność;
      nie szukaj zemsty, to mit, że pomaga
      i najważniejsze - wybacz mu
    • mala_mala Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 26.08.05, 22:40
      nie wiem co bardziej, ale zwykle robi się pierwsze, a później drugie...
    • martyna14 Re: oc by was bardziej zabolalo ??? Bo ma boleć ! 27.08.05, 10:30

Ale czemu Ty sie czujesz upokorzona? Tego nie rozumiem. Zachowalas sie
      szczerze bylas soba nie oklamalas go it o jest najwazniejze pozostalas wierna
      sobie a on jest niczego nie wart i moze zrobil Ci tylko przysluge, ze zdjal
      maske i przekonalas sie jaki jest. To nie jest zadne upokorzenie w zyciu
      spotyka sie zlych i dobrych ludzi takie jest zycie. To nie jest powod do tego,
      zeby czuc sie upokorzonym spojrz sie mu w oczy z godnocia i z podniesiona glowa
      bo to on jest tym , ktory powinien czuc sie zle z tym co zrobil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka