Gość: scyzoryk IP: *.library.uu.nl 01.06.01, 14:06 najlepsze sa te czyste i pachnace-wedlug mnie,a jakie sa wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hollow Re: smak ci... IP: 130.225.157.* 01.06.01, 15:47 Gość portalu: scyzoryk napisał(a): > najlepsze sa te czyste i pachnace-wedlug mnie,a jakie sa wasze opinie? pytanie bez sensu... ktos lubi brudne i smierdzace? reka do gory. hollow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YanosiC Re: smak ci... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 10:02 Gość portalu: hollow napisał(a): > Gość portalu: scyzoryk napisał(a): > > > najlepsze sa te czyste i pachnace-wedlug mnie,a jakie sa wasze opinie? > > pytanie bez sensu... ktos lubi brudne i smierdzace? reka do gory. To nie jest dokładnie tak... sterylna czystość i zapach perfum może mieć akurat odwrotny skutek od zamierzonego. Dobrze jest jeśli ciało "w międzyczasie" nabierze troszeczkę własnego zapachu... niech ultoni się odrobina własnych naturalnych feromonów, niech skóra nabierze zapachu skóry... powiedzmy... 1-2 godzinki po kąpieli... do tego służy też gra wstępna, czyż nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś