la.musica 17.09.05, 11:56 byl juz watek jak zainteresowac soba mezczyzne ja troche od innej strony wedlug mnie nie jest tak trudno zdobyc mezczyzne trudniej przywiazac go do siebie...jak to zrobic wedlug was?? tak by niemogl bez nas zyc;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula09 Re: przywiazanie a zdobywanie 17.09.05, 12:13 Jesli zdajesz takie pytania to marna z ciebie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: przywiazanie a zdobywanie 17.09.05, 12:26 Wyekstrachuj ze swojego DNA truciznę i antidotum, i podawaj mu po cichutku.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: przywiazanie a zdobywanie 17.09.05, 13:04 a skoro z ciebie taka cudowna kobieta to może pomożesz koleżance? Odpowiedz Link Zgłoś
la.musica Re: przywiazanie a zdobywanie 17.09.05, 18:54 jula latwo jest krytykowac ale ciekawa jaka ty jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: przywiazanie a zdobywanie 17.09.05, 19:40 Życie w związku to nieraz mozolna praca która daje efekty po latach. Wszyscy mamy jednakowe szanse by szukać rozwiązania. W pewnych sprawach dzielimy się spostrzeżeniami tylko z najblizszymi a nie na publicznym forum. Jeśli mam ochotę podzielić sie czymś to to robię jeśli nie to wyłącznie moja sprawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: przywiazanie a zdobywanie 17.09.05, 14:52 Nie da się kogoś wmanipulować w przywiązanie. Sam się przywiąże jak będzie chciał. Wiesz to zależy na co się go zdobywa... Odpowiedz Link Zgłoś
la.musica Re: przywiazanie a zdobywanie 17.09.05, 18:57 moim zdaniem odpowiedz jest bardzo prosta poprzez spedzanie wspolnie czasu, rozmawienie ze soba, poznawanie sie, bliskosc intymnosc zaangazowanie, chcialam dowiedziec sie jakie wy macie zdanie...i zgadzam sie jak ktos bedzie chcial to sie zaangazuje jak nie to nie poprostu. nie da sie nikogo do tego zmusic i dobrze:) i nie chcce nikogo zmuszac. Mysle ze osoby ktore nie maja nic ciekawego do powiedzenia tylko krytykuja innych moga jak dla mnie wogole sie tu nie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś