missy3 25.09.05, 12:52 Właśnie interesuje mnie zdanie facetów na temat: Idzie sobie dziewczyna, zadbana z tipsami, pasemkami na głowie, ubrana w mini i kozaki w panterkę. Co sobie pomyslicie o takiej lasce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
investigation Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 13:14 missy3 napisała: > Właśnie interesuje mnie zdanie facetów na temat: - Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 13:18 Ja sobie pomyślę, czy udało by jej się samej wstać, gdybym jej podstawił nogę :-P Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_20 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 13:23 a ja bym pomyślała, czy nie za gorąco jej w tych kozakach, bo słońce dziś mocno przywieca i ciepło jest. ale właściwie to łatwiej założyć kozaki pewnie niż zapiąć sandały lub zawiązać trampki z tipsami na paznokciach Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 14:09 missy3 napisała: > Właśnie interesuje mnie zdanie facetów na temat: > Idzie sobie dziewczyna, zadbana z tipsami, pasemkami na głowie, ubrana w mini > i kozaki w panterkę. Co sobie pomyslicie o takiej lasce? dziecinko a od kiedy to o zadbaniu świadcza : tipsy ? pasemka na głowie? mini? o kozakach w panterkę nie wspomnę! dla mnie wazne co ona ma pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 14:16 Każdy się przecież ubiera jak lubi Mi chodzi co sobie pomyli facet jak taką zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
krecha powiem tak: 26.09.05, 11:52 No pod "sufitem" to ma chyba majtki. No chyba, ze bezmajtkowa jest. Co by nawet pasowalo do skunksa w kozakach. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 14:47 "jezu mam nadzieję że przejdzie na drugą stronę" Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 14:56 Nie wiem czy widziałaś reklamę tojoty? Więc pomyślałbym,że to podstęp, bo takie kobiety nie chodzą same ulicami. Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 14:59 Nie widziałam tej reklamy niestety:( a czemu myślałbyś ze to podstęp?? a z kim niby mają chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 15:24 Bogaci faceci wożą je sobie w BMW.To taki komplecik - BMW ,kobitka w tygrysich kozaczkach i facet z ogoloną głową i szerokim karkiem. Nie chcę Cię obrazić, to tylko takie luźne skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 15:41 Czyli myślicie, iż tak wyglada to ją wożą BMW?? A moglibyście być z taką laską?? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 17:00 Na stale to nie za bardzo, bo jak tak wyglada to predzej czy pozniej zagarnie ja taki men z BMWica ;). Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 17:12 A dlaczego miałby ja taki zwinąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 17:45 Ale to nie znaczy, że jak ma BMW to ona na niego poleci prawda??? to są te stereotypy Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 20:23 > Ale to nie znaczy, że jak ma BMW to ona na niego poleci prawda??? Od razu to moze i nie, ale najpierw podjedzie BMW z rozami, potem Lanosem z tulipanami, pozniej Bugatti z gozdzikami - az trafi z wlasciwym wizerunkiem. A taka ladna bibliotekare, majaca za feler lekkiego zeza, nikt nie bedzie mi chcial rwac. Jak sie jej fajne cyce upcha w worek po kartoflach to bede sie mogl nimi cieszyc sam, bez obaw ze mi ja poderwie jakis DonJuan ze zlotym kajdanem u szyi. A jak bedzie zmywala naczynia po obiedzie to nie bedzie jeczala, ze sie jej spierdziela pazurki od detergentow. Jak ma jeszcze wlasciwa budowe bioder, i jest doswiadczona dziewica, to na matke bachorkow jak znalazl :). O wiernosc kobiet tez trzeba zadbac ;). Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 20:44 kręciłapko pamiętaj że każda potwora znajdzie swojego amatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 15:18 Jesli wizualnie sie prezentuje OK, tobym sobie pewnie pomyslal "ale fajna (autocenzura)". Jesli by miala 100 kg nadwagi - "alez odwazna". Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 15:54 Ja sobie pomyslalabym ze niezła doopa idzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 16:11 że taką dooopę to można przelecieć w wolnej chwili. pod warunkiem, że nie ma przyjaciela z Pruszkowa lub Wołomina:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 18:01 baba.ze.wsi napisała: > że taką dooopę to można przelecieć w wolnej chwili. > pod warunkiem, że nie ma przyjaciela z Pruszkowa lub Wołomina:P > a Ty nie znalazlas sobie czasem mena z Ząbkowskiej??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 16:17 zawsze wam się kojarzy, że taka laska to na bank ma faceta w jakieś mafii? ma bmw itd Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 16:54 W mafii to niekoniecznie, ale ze jezdzi BMW, a nie tramwajem to napewno. Nawet jesli tylko podwozi ja do klienta ;). Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Re: co sobie pomyslicie?? 25.09.05, 17:58 Jak sama widzisz, taka kobieta jest odbierana bardzo powierzchownie i jeśli jest wrażliwa może to być dla niej źródłem cierpienia. Zwykli mężczyźni mogą jej unikać,bo będą bali się,że taki związek będzie kłopotliwy (pieniądze,inni mężczyźni itd.).Za to będą krążyć wokół mężczyźni, chcący ją sobie upolować.Trudno będzie jej znaleźć partnera,który nie będzie postrzegał jej jak lalki Barbie,tylko jak normalną kobietę ,która nie chce być szarą myszką.Uwolnienie się od ogłupiającej presji ikon pop kultury wymaga wysiłku, a jak powszechnie wiadomo faceci masowa chorują na lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi boszeee...ile ty masz lat dziewczyno? 15? 25.09.05, 17:37 chcesz żeby ci faceci napisali: "ojej , jaka, mądra, śliczna , taka cudna, że chce spędzić z nią całe życie.."?????:DDDDD każdy pomyśli że niezła doopa - możnaby ją posunąc i póść dalej. a poza tym to, że ma tipsy i pasemka, mini i kozaki tzn, że zadbana??? kobieta, świadoma swojej seksualnosci, atrakcyności, nie musi sie tak ubierać na co dzień. Jak wie jak to robić, to może być zapięta w białą bluzeczkę pod szyję i w spódnice za kolana a wystarczy, że sposób , w jaki sie porusza, uśmiecha, i patrzy tak emanuje seksem, że niejednemu facetowi robi sie goraco i ciasno w spodniach. no cóż, ale poza naturalnym talentem takiej wiedzy nabiera sie z wiekiem:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: boszeee...ile ty masz lat dziewczyno? 15? 25.09.05, 18:00 baba.ze.wsi napisała: > chcesz żeby ci faceci napisali: "ojej , jaka, mądra, śliczna , taka cudna, że > chce spędzić z nią całe życie.."?????:DDDDD > każdy pomyśli że niezła doopa - możnaby ją posunąc i póść dalej. > a poza tym to, że ma tipsy i pasemka, mini i kozaki tzn, że zadbana??? > kobieta, świadoma swojej seksualnosci, atrakcyności, nie musi sie tak ubierać > na co dzień. > Jak wie jak to robić, to może być zapięta w białą bluzeczkę pod szyję i w > spódnice za kolana a wystarczy, że sposób , w jaki sie porusza, uśmiecha, i > patrzy tak emanuje seksem, że niejednemu facetowi robi sie goraco i ciasno w > spodniach. > no cóż, ale poza naturalnym talentem takiej wiedzy nabiera sie z wiekiem:PPPPPP > > Rzucasz stereotypami z ta swiadomoscia o swojej atrakcyjnosci. Brzydulinki zwykle tak pisza. Ja akurat tipsow nie lubie, ale co zlego jest w kozakach w panterke??? Wkurza mnie to jak sie robi z takuch dziewczyn puste lale tylko do wydmuchania. Nierzadko sa to madre kobiety, ktore po prostu maja taki styl. Ja nie widze nic zlego w tym. A jak Ty widzisz to chyba jednak nie nabralas rozumu z wiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi asiulka81 25.09.05, 18:14 popatrz wyzej jak było sformuowane pytanie. przypomnę: "Idzie sobie dziewczyna, zadbana z tipsami, pasemkami na głowie, ubrana w mini i kozaki w panterkę. Co sobie pomyslicie o takiej lasce?" jakie pytanie - taka odpowiedz:)) co ja sobie pomysłe o takiej dziewczynie nie ma nic do rzeczy, bo ja akurat nic złego, z przyjemnością popatrzę, bo akurat wiek upoważnia mnie do tego, że mam bardzo dużo tolerancji i nie oceniam po wyglądzie. Jednak znakomita wiekszość facetów tak pomyśli jak napisałam i żebyś się zabulgotała to tego nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: asiulka81 25.09.05, 18:38 madre kobiety rzadko maja taki wlasnie styl:))) jesli ktoras wyglada wlasnie tak, to ja sobie mysle 'kolejny klon' owszem, to jest stereotyp, ze taka dzieczyna jest pustoglowa lalka, ale ten stereotyp nie spadl z ksiezyca... znam sporo pienkych i madrych kobiet, ubieraja sie roznie, niektore bardzo skromnie, inne - bardziej wyzywajaco czy kuszaco; maja swoj styl ale zadne nie ma stylu pasemka, solarium, tipsy, kozaczki pewnie dlatego, ze 'manie' tego wszystkiego wcale nie jest rownoznaczne z zadbaniem i wcale niekoniecznie to jest ladnie jest prowokujaco, wyzywajaco, faceci sie gapia i z lozka moze by nie wykopali, skoro panna pokazuje ladne cialko; oczywiscie jest mozliwe, ze jakas bardzo madra kobieta sie tak wystroi, ale jakos sie nigdy nie spotkalam... Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: asiulka81 25.09.05, 18:53 Zdanie kobiety jak zwykle tracace stereotypem. Dlaczego zaraz ładujesz wszystko do jednego worka: pasemka, tipsy, kozaczki, solarium. I w dodatku uwazasz ze zaraz musi byc prowokujaco i wyzywajaco. Znam wiele kobiet ktore maja wszystkie wyzej wymienione akcesoria i wcale nie wygladaja jak pustogłowe lalki. Jak widac wszystko zalezy wiec od gustu jaki dana osoba posiada. Mozna byc niewykształconym i ubierac sie z klasa, poniewaz ma sie wyczucie smaku. A mozna miec doktorat i chadzac jak silikonowe cudo. A co do Twojego ostatniego zdania, iz nie znasz madrych kobiet majacych taki styl, to ja znam takich kilka, w tym jedna wlasnie sie doktoryzuje. Jesli chodzi o moje doswiadczenia to znam malo madrych i pieknych kobiet ktore ubieralaby sie skromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: asiulka81 25.09.05, 19:21 >Dlaczego zaraz ładujesz wszystko do jednego worka: pasemka, tipsy, kozaczki, >solarium. laduje do jednego, jesli wszystkie te akcesoria wystepuja razem wspomagane charakterystycznym makijazem:) a napisalam, ze wiem, ze to stereotyp, ale ze uwazam, ze nie powstal bez powodu; z moich obserwacji wynika, ze niestety nie jest to tylko stereotyp, bo w wiekszosci przypadkow tak bywa... w wiekszosci - podkreslam - co nie znaczy, ze zawsze:) to tak samo jak z tesciowymi... bywaja okropne, jest ich sopro, ale bywaja tez rewelacyjne:) wcale nie neguje, ze niewyksztalcona osoba moze ubierac sie z klasa, a pani profesor kompletnie bez klasy czy bardzo wyzywajaco pisze tylko, ze ja sie z takimi przypadkami raczej nie spotkalam (tzn raczej z przypadkiem pani profesor, bo z dobrze ubranymi niewyksztalconymi - owszem) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi Re: asiulka81;>........... 26.09.05, 00:07 intelekt......hehe trzymajmy sie wątku. jeszcze raz: " Właśnie interesuje mnie zdanie facetów na temat: Idzie sobie dziewczyna, zadbana z tipsami, pasemkami na głowie, ubrana w mini i kozaki w panterkę. Co sobie pomyslicie o takiej lasce?" a pokaż mi w tekscie autorki wątku choc jedno, słownie: jedno słowo na temat intelektu owej, a będę sie kajac i posypie głowę popiołem:))))) Kiedyś istniało coś takiego jak logika - zarówno w zakresie słownego formułowania myśli jak i uzasadnianie twierdzeń. "Co się da powiedzieć, da się jasno powiedzieć." (L. Wittgenstein, Tractatus logico-philosophicus, teza 4.116) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: do baby z zapadlej wiochy;>........... 26.09.05, 14:50 baba.ze.wsi napisała: > intelekt......hehe > trzymajmy sie wątku. > > jeszcze raz: > " Właśnie interesuje mnie zdanie facetów na temat: > Idzie sobie dziewczyna, zadbana z tipsami, pasemkami na głowie, ubrana w mini > i kozaki w panterkę. Co sobie pomyslicie o takiej lasce?" > > a pokaż mi w tekscie autorki wątku choc jedno, słownie: jedno słowo na temat > intelektu owej, a będę sie kajac i posypie głowę popiołem:))))) > Nie odpowiadalam autorce watku tylko heart_of_ice, która w poscie traktujacym o stylu ubierania sie nawiazala do inteligencji. Gdybys spojrzała na rozkład drzewka lub przeczytala dokładnie tresc wystepujacych w tym watku postów to zauwazyłabys to. Ale jak widac na załączonym obrazku spostrzegawczosc nie jest Twoja mocna strona:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaara1 Re: boszeee...ile ty masz lat dziewczyno? 15? 25.09.05, 19:50 baba.ze.wsi napisała: > chcesz żeby ci faceci napisali: "ojej , jaka, mądra, śliczna , taka cudna, że > chce spędzić z nią całe życie.."?????:DDDDD > każdy pomyśli że niezła doopa - możnaby ją posunąc i póść dalej. > a poza tym to, że ma tipsy i pasemka, mini i kozaki tzn, że zadbana??? > kobieta, świadoma swojej seksualnosci, atrakcyności, nie musi sie tak ubierać > na co dzień. > Jak wie jak to robić, to może być zapięta w białą bluzeczkę pod szyję i w > spódnice za kolana a wystarczy, że sposób , w jaki sie porusza, uśmiecha, i > patrzy tak emanuje seksem, że niejednemu facetowi robi sie goraco i ciasno w > spodniach. > no cóż, ale poza naturalnym talentem takiej wiedzy nabiera sie z wiekiem:PPPPPP > > Bardzo mądry komentarz Babo ze Wsi. Widać, że jesteś mądrą kobietą z dużą klasą. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi Re: boszeee...ile ty masz lat dziewczyno? 15? 25.09.05, 21:07 w końcu nie bez powodu jestem ze wsi:PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: co sobie pomyslicie?? 26.09.05, 15:16 tipsy to symbol wieśniaczki która udaje modną dziewczynę z miasta Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: co sobie pomyslicie?? 26.09.05, 15:22 gczern napisał: > tipsy to symbol wieśniaczki która udaje modną dziewczynę z miasta z mojego doswiadczenia wynika ze wiecej dziewczyn z miasta nosi tipsy niz ze wsi, to tak dla Twojej wiadomosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam Re: co sobie pomyslicie?? 26.09.05, 17:19 Ogladając wnikliwie jej ciało (z tipsami, pasemkami na głowie, ubrana w mini i kozaki w panterkę) intrygowałoby mnie jak ona się bzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf1234 A co to takiego: tipsy? 27.09.05, 22:09 Chyba nie zainteresowałbym się niią. Nie lubie przestylizowanych kobiet. A tak na marginesie: co to są tipsy? Chodzi Ci o klipsy? Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: A co to takiego: tipsy? 27.09.05, 22:21 wolf1234 napisał: > Chyba nie zainteresowałbym się niią. Nie lubie przestylizowanych kobiet. A tak > na marginesie: co to są tipsy? Chodzi Ci o klipsy? Tipsy to sztuczne paznokcie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: A co to takiego: tipsy? 03.10.05, 19:07 A wiecie, że jednak kozaki z panterki robią furore na facetach;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: A co to takiego: tipsy? 04.10.05, 13:00 missy3 napisała: > A wiecie, że jednak kozaki z panterki robią furore na facetach;) Kochana, skórzana ultrakrótka mini robi o wiele wieksza furore :) A jak sie ma do tego dłuuugie szczupłe nogi to prawie kazdy jest Twoj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: A co to takiego: tipsy? 04.10.05, 13:59 jak tak sie ubiera to znaczy, ze chce sobie zrobic dobra reklame. A po co sie robi reklame? Żeby coś dobrze sprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: A co to takiego: tipsy? 04.10.05, 14:24 w koncu reklama dzwignia handlu :) Odpowiedz Link Zgłoś