Dodaj do ulubionych

CSD schon vorbei

IP: *.pppool.de 23.06.01, 00:00
cienko, cienko Panowie cioteczki. niewielu was tam bylo. spoleczenstwo, zdaje
sie, normalnieje.
:))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: M and Ms Re: CSD schon vorbei IP: 193.91.75.* 24.06.01, 00:00
      Gość portalu: Karol napisał(a):

> cienko, cienko Panowie cioteczki. niewielu was tam bylo. spoleczenstwo, zdaje
      > sie, normalnieje.
      > :))))))))

Cienko, cienko Panie pojebancu. Z reguly homofobow stac na wiecej, niz ''Panowie
      cioteczki'' Chyba szmato nie jestes w formie :-)
      • Gość: Karol Re: CSD schon vorbei IP: *.pppool.de 24.06.01, 00:00
        Gość portalu: M and Ms napisał(a):

> Gość portalu: Karol napisał(a):
        >
        > > cienko, cienko Panowie cioteczki. niewielu was tam bylo. spoleczenstwo, zd
        > aje
        > > sie, normalnieje.
        > > :))))))))
        >
        >
        > Cienko, cienko Panie pojebancu. Z reguly homofobow stac na wiecej, niz ''''Panowi
        > e
        > cioteczki'''' Chyba szmato nie jestes w formie :-)

kultura gejowska, hle, hle
        pol miliona to was na pewno nie bylo. zreszta, holota zjechala sie z calej
        Europy, wiec to o niczym nie swiadczy. jakos na Europejskei Dni Mlodych
        przyjezdza wiecej, albo na Papieza, jesli juz chcecie sie licytowac.
        tak czy owak, dupcia was boli, M, Ms, :),?
        jakistam huj mowil, ze ja to niby nie ja. Leck mich am Arsch, Mensch!

• Gość: ramzes:) karolku dzicino.-- IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.01, 00:00
          jezu, co to za kretyn..ledwo matka toto od cycka odstawila... a tu prosze o
          literki gowno smierdzace poznalo..i pisze... a na papierze przyjezdza milon...i
          to tez z calej europy..w tym takze ok 50.000 gejow i lesbijek..wiec dupku jeden
          nie rzucaj sie jak pchla na grzebienu, tylko idz matce pomoc, jesli ja kochasz
          i pokaz, ze wychowala na swoim lonie czlowieka a nie piepszonego idiote.

ramzes:)
          • mesco Re: karolku dzicino.-- 24.06.01, 00:00
            piepszonego idiote.
            > ramzes:)
            -----------
            pisze sie: pieprzonego
            ------------------

a tak na nie jest wykluczone ze w Dniach Mlodych i w spotkaniach z papiezem biora
            udzial homoseksualisci i biseksualni.
            Co do dni mlodych ryzykuje stwierdzenie, ze sa to najwieksze spotakania
            onanistów.
            Papiez i spotkania nie odbywaja sie corocznie tak jak CSD.
            CSD w Köln jest juz wieksze od karnawalu,

• Gość: Karol cioteczki IP: *.pppool.de 24.06.01, 00:00
              pierwszy pedal lubi sie powtarzac. ten tekst ''idz, pomoz ojcu'' to chyba twoj
              klasyk. poruszaj troche ta pedalska glowka, to moze wykrzeszesz z niej nieco
              oryginalnosci.
              drugi pedal to dyletant. spotkania mlodych odbywaja sie co roku, organizowane
              przez wspolnote z Taize. sa to spotkania zdrowych, mlodych babek i chlopakow.
              o onanistach nie slyszalem, ale widocznie pedaly maja na ten temat lepsze
              informacje. ciekawe skad?
              a wlasciwie, to spacerujcie sobie w tych waszych przebrankach, jest sie z czego
              posmiac.
              i nie denerwujcie sie tak, mieszkamy w koncu w jednym miescie, moze nawet
              mijamy sie codziennie na Alexie.
              • Gość: mesco Re: cioteczki IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.01, 00:00

drugi pedal to dyletant. spotkania mlodych odbywaja sie co roku, organizowane
                > przez wspolnote z Taize. sa to spotkania zdrowych, mlodych babek i chlopakow.
                > o onanistach nie slyszalem, ale widocznie pedaly maja na ten temat lepsze
                > informacje.
                ----------
                jezeli to sa zdrowe mlode chlopaki to wiadomo ze sie musza codziennie onanizowac.
                Wiem to bez pytania.
                • Gość: Karol Re: cioteczki IP: *.pppool.de 24.06.01, 00:00
                  Gość portalu: mesco napisał(a):

> ----------
                  > jezeli to sa zdrowe mlode chlopaki to wiadomo ze sie musza codziennie onanizowa
                  > c.
                  > Wiem to bez pytania.

Ja nie musze, a chory nie jestem. od czego w koncu jest dziewczyna?
                  :)))

ale ty pewnie i tak wszystko wiesz lepiej.
                  • Gość: ramzes:( do karolka polaczka IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.01, 00:00
                    ...sam jezdzilem z kumplami niegdys do taize :)) i na spotkania rownizez. A co
                    do twojej dziewczyny...mysle ze z takim intelektem to nie masz zadnej :))

ramzes:()
                  • Gość: ramzes:) do karolka 2 IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.01, 00:00
                    a ciekawe jak ty sie ubierasz na dyskoteke...:)) pewnie w kalesonach....bo to
                    podkresla meskosc:)

• Gość: ramzes;) SERIO?? IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.01, 00:00
      TV berinsa podala, ze przybylo ok 500 tys gejow i lesbijek..A do tego drugie
      tyle gapiow..wiec?? cienko??
      chyba widzailes to w TV Niepokalanow?

ramzes;)
    • Gość: mat25 Re: CSD schon vorbei IP: *.interserwer.pl 25.06.01, 00:00
      Ufff... Przyjechalem wczoraj o polnocy do domu a dzisiaj juz do pracy :( Ty sie
      Karolu tak nie rzucaj, bo tyle ludzi, ile bylo na CSD to juz dawno nie
      widzialem. I nie wazne czy to bylo 500 tys. czy 300 tys. Jak na miasto Berlin
      to i tak ogromna liczba. I nawet jesli 50 tys. przyjechalo tam tak jak ja z
      zagranicy to i tak nic nie zmienia faktu, ze to ogromna liczba. Poza tym swieto
      calego Berlina a nie tylko tych, ktorzy manifestuja w paradzie.Bylo kilka
      rzeczy, ktore mnie tam mile zaskoczyly:
      1. bardzo przyjazne podejscie zwyklych berlinczykow do nas,
      2. to, ze na parade matki przyprowadzaly swoje male dzieci, ktore juz od malego
      ucza sie tolerancji (pamietam jak oficjalnym powodem zakazu manifestacji gejow
      w Wawie kilka lat temu bylo to, ze parade moglyby zobaczyc male dzieci i sie
      zdemoralizowac...),
      3. teczowe flagi w wielu oknach mieszkan nawet bardzo oddalonych od trasy
      parady. Kiedy w niedziele w poludnie szedlem we Friedrichsheinie (dzielnica
      Berlina) zaskoczylo mnie to, bo to cos w rodzju obrazkow papieza, ktore u nas
      wystawia sie w oknach podczas jego wizyt.
      4. nie mowie juz o ogromnych teczowych flagach, ktore obok flagi Niemiec, Unii
      Europejskiej i Berlina powiewaly przed miejskim ratuszem.
      To taka relacja na goraco. Bo tak naprawde jak ktos przyjedzie z takiego
      zascianka jak Polska to wszystko tam jest zaskakujace.
      • Gość: ra:) Re: CSD schon vorbei IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.01, 00:00
        u nas w oknie wisiala flaga "misow" 2m x 1.5 m

ra:)
        • Gość: j Karol! Nie daj sie pedalom! IP: *.zes.hu-berlin.de 25.06.01, 00:00
          Brawo, widze, ze sa jeszcze normalni ludzie na zachod od Odry. Mach''s gut!
          • Gość: mat25 Re: Karol! Nie daj sie pedalom! IP: *.interserwer.pl 25.06.01, 00:00
            Gość portalu: j napisał(a):

> Brawo, widze, ze sa jeszcze normalni ludzie na zachod od Odry. Mach''''s gut!

A kto cie tam trzyma?
            • Gość: Karol Re: Karol! Nie daj sie pedalom! IP: *.pppool.de 25.06.01, 00:00
              Poki co, trzymam sie, dzieki.
              Ja nie rozumiem, dlaczego w Reichu nie zrobi sie jakiegos lagru dla pedalow,
              albo nie kaze sie im chodzic z teczowa opaska na ramieniu. Ten kraj ma takie
              dobre tradycje.
              Wowereita pewnie niedlugo wykopia, bo jak urzad publiczny moze sprawowac facet,
              ktory po pracy bierze do dzioba...
              a moze ten Wichser, ;), mi to wytlumaczy.
              • Gość: mat25 Re: Karol! Nie daj sie pedalom! IP: *.interserwer.pl 25.06.01, 00:00

> Poki co, trzymam sie, dzieki.
                > Ja nie rozumiem, dlaczego w Reichu nie zrobi sie jakiegos lagru dla pedalow,
                > albo nie kaze sie im chodzic z teczowa opaska na ramieniu. Ten kraj ma takie
                > dobre tradycje.
                > Wowereita pewnie niedlugo wykopia, bo jak urzad publiczny moze sprawowac facet,
                >
                > ktory po pracy bierze do dzioba...
                > a moze ten Wichser, ;), mi to wytlumaczy.

A ty Karol pewnie wlasnie z powodu tych tradycji tam sie wyniosles, co?
                Wowereit to taki sam burmistrz jak kazdy inny - on po pracy bierze w dzioba a
                jego poprzednicy wkladali dzioba w wilgotne szpary. Zreszta zeby byc burmistrzem
                nie trzeba na szczescie wykazywac sie tym, w co kto wsadza. Przynajmniej w
                Niemczech, za to w Polsce tak. Wiec zapraszamy do nas - tu bylby raj dla ciebie.
                Czekamy!
                • Gość: M and Ms Re: Karol! Nie daj sie pedalom! IP: 193.91.75.* 25.06.01, 00:00
                  Napasci na gejow prezentowane przez typy Karola, przypominaja napasci na
                  Murzynow w Ameryce w tamtym wieku. Niestety niczego nie dostaniemy za darmo,
                  jedynie ciezko i twardo upominajac sie o nasze prawa dojdziemy do czegos.
                  Murzyni tez byli kiedys przesladowani i ponizani, a teraz maja calkiem ok
                  sytuacje w USA. Tak bedzie tez i w Polsce (po dlugiej, dlugiej walce oczywiscie)
                  • Gość: Karol Re: Karol! Nie daj sie pedalom! IP: *.pppool.de 25.06.01, 00:00
                    Gość portalu: M and Ms napisał(a):

> Napasci na gejow prezentowane przez typy Karola, przypominaja napasci na
                    > Murzynow w Ameryce w tamtym wieku. Niestety niczego nie dostaniemy za darmo,
                    > jedynie ciezko i twardo upominajac sie o nasze prawa dojdziemy do czegos.
                    > Murzyni tez byli kiedys przesladowani i ponizani, a teraz maja calkiem ok
                    > sytuacje w USA. Tak bedzie tez i w Polsce (po dlugiej, dlugiej walce oczywiscie

oj, dluuuuuuga to bedzie walka. a tak przy okazji, to jakie prawa ci sie naleza z
                    faktu bycia pedalem?
                    • Gość: ramzes:) karol polaczku (mimo wszystko) IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.01, 00:00
                      ty jestes niezlym idiota, a jednak masz jakies prawa....ciekawe..ktos ci je
                      przydzielil pewnie zasuwasz gdzies w jakies "pomywalni naczyn" :))

• Gość: Karol Friede sei mit dir IP: *.pppool.de 25.06.01, 00:00
                        Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> ty jestes niezlym idiota, a jednak masz jakies prawa....ciekawe..ktos ci je
                        > przydzielil pewnie zasuwasz gdzies w jakies "pomywalni naczyn" :))
                        >
                        > ramzes:)

Mylisz sie. Skonczylem tu studia, mam dobra prace, bo jestem niezly w tym, co
                        robie. Czesc kasy przeznaczam na pomoc znajomym w Polsce, ktorym sie gorzej
                        powiodlo. i ciesze sie, ze moge to robic.
                        zobacz, pozyjesz na tym swiecie jeszcze jakies 30-40 lat, moze warto zrobic cos
                        dla kraju, wspomoc biednych. skoro tluczesz tu takie kokosy, moze byc dal cos na
                        dom dziecka albo na hospicjum albo dla Polakow na Ukrainie?
                        lepsze to w kazdym razie niz obrzucanie inwektywami rodaka, mieszkajacego zreszta
                        w tym samym miescie.
                        • Gość: ramzes:) mit dir auch.. IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.01, 00:00
                          ...i to niby ma moze poruszyc moje sumienie???
                          Tez pomagam rodzinie..znajomym nie, bo moim znajomym ogolnie sie niezle
                          powodzi..Ogolnie wspieram organizacje gejowskie w Polcse.
                          a ty przekazujesz takie bajonskie sumy na domy dziecka i hospicjum??

• Gość: mesco Re: mit dir auch.. IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.01, 00:00
                            zdzira opolska zaczela grac na nute religijna bo zabraklo mu argumentów.

• Gość: mat25 Re: CSD schon vorbei IP: *.interserwer.pl 26.06.01, 00:00
        Ramzes, gratuluje tekstu na IS! :) Okazuje sie, ze pracujemy dla konkurencji :))
        • Gość: ramzes Re: CSD schon vorbei IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.01, 00:00
          dzieki.

piszesz dla gejowa?
          ja mam problemy z otworzeniem ich strony i dlatego korzystam (i pisze dla
          tej) :))

pozdrawiam
          ramzes.
          • Gość: mat25 Re: CSD schon vorbei IP: *.interserwer.pl 26.06.01, 00:00
            Gość portalu: ramzes napisał(a):

> dzieki.
            >
            > piszesz dla gejowa?
            > ja mam problemy z otworzeniem ich strony i dlatego korzystam (i pisze dla
            > tej) :))
            >
            > pozdrawiam
            > ramzes.

Hehe - no nic dziwnego. Do niedawna w Polsce byly problemy z otworzeniem IS bo
            serwer stal w Niemczech a polaczenia internetowe miedzy Polska a RFN sa strasznie
            wolne. Wlasnie pisze relacje z CSD dla Gejowa a zdjecia sie wywoluja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka