pszczolaasia Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 19:40 ale zobaczcie, jaki przestraszony...:DDD "poszly sobie" z kącika cichutko się pyta :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 20:12 Przestraszony? ;) A skąd wiesz czy nie powiedziałem tego zmartwionym tonem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 20:20 bo jak byś był zmartwiony to bys zakrzyczał - DZIEWCZYNY WRÓĆCIE!!!! NIE ODCHODŻCIE!!!! a nei tylko takie cichutkie- poszły sobie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 20:48 Tatko mi zawsze powtarzał "synku, tego kwiatu to pół światu" więc nie ma się czym podniecać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 20:13 Ups, sorry, nie zajarzyłem...To miałem Was polubić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 20:21 Oczywiśćie;))) nawet do głowy mi nie pszyszło że można nas przyjąć inaczej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 20:49 > Oczywiśćie;))) nawet do głowy mi nie pszyszło że można nas przyjąć inaczej;))) ...niż z otwartymi ramionami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 20:51 Tak właśnie;))) widzę, że kolega dobry trop złapał;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:06 > Tak właśnie;))) widzę, że kolega dobry trop złapał;))) Bo jak każdy prawdziwy facet - pies jestem. Na kobiety ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:12 A jakiej rasy??;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:16 ;))) a dokładniej?????;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:34 białej słowiańskiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:35 Łeeee..;)))) słabo coś się reklamujesz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:37 A to ja się w ogóle reklamuję? Ups... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:42 ;))) oj, dobrze wam zrobią te nasze odwiedziny, bo trochę zasiedziali tu jesteście;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:59 "Ku..a, a tak nam było dobrze" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 22:01 Trudno;))) koniec dobrego;))) trochę ogłady wam się przyda;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 22:03 I co? Może jeszcze mamy się iść i ogolić, co?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 22:05 A to Ty taki nieogolony ze mną gadasz???;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 22:12 sorry, podrapałem Cię? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 22:13 Tak!!! (foch) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 20:38 ...jaki perfidny :D Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 20:50 > ...jaki perfidny :D mła??? Ja dusza-człowiek jestem przecież ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 20:50 aha... nie ma naiwnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: A nie polubiłeś nas jeszcze???;) 22.11.05, 21:11 He he, zebym nie musiał pokazywac paluchem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszly sobie spac 22.11.05, 20:50 Aha. Jak oficjalna to nie wypada pytać "Z kim?"? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 20:49 chcialbys :p my jestesmy jak bumerang Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 20:54 > chcialbys :p byłby spokój i można by pogadać o dupciach, Lidze Mistrzów, najnowszych dizlach, czy niebieski krawar pasuje do brazowego gangu i jakiej karty potrzebuje Silent Hunter 3 ;)))) > my jestesmy jak bumerang Raczej jak zły szeląg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 20:56 szejtan napisał: > byłby spokój i można by pogadać o dupciach, Lidze Mistrzów, najnowszych > dizlach, czy niebieski krawar pasuje do brazowego gangu i jakiej karty > potrzebuje Silent Hunter 3 ;)))) nikt Ci gadac nie broni :P Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:08 > nikt Ci gadac nie broni :P Zanudzac damy takimi rzeczami?! Czy ja wyglądam jakbym się z choinki urwał?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:14 szczerze mówiąc, to nie wiem jak wyglądasz... a zresztą i tak strzelilam na Ciebie focha :P Odpowiedz Link Zgłoś
nasska Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:04 stary z babkami też możesz o tym pogadać przynajmniej dostaniesz szczery zwrot z pierwszej ręki i na modzie znaję się lepiej, mam wrażenie a Liga i gry - oglądać i grać - o czym tu gadać ? Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:10 > stary > z babkami też możesz o tym pogadać > przynajmniej dostaniesz szczery zwrot z pierwszej ręki > i na modzie znaję się lepiej, mam wrażenie Dobra, to mam pytanie - spinki do mankietów - lepsze grzeczne i poważne czy zabawne i odjechane? > a Liga i gry - oglądać i grać - o czym tu gadać ? No jak to o czym?!?! O "M jak życie" to nie ma o czym gadać, a kobity to moga godzinami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:14 spinki grzeczne i poważne czyli klasyczne, niebieski krawat do brązowego garni- turu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:21 > spinki grzeczne i poważne czyli klasyczne, Tak? A mnie te kręcą strasznie: pulsart.pl/pol%20pages/strony%20foto/sp102.htm tylko że z takim lazurytem: pulsart.pl/pol%20pages/strony%20foto/sp100.htm > niebieski krawat do brązowego garnituru ???? Niby bzdura, nie? Ale mam taką jedna fajną koszulę, delikatny błękit z brzowym i niebieskim prążkiem. I kurcze, z niebieskim krawatem nawet nie wygląda to najgorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:42 spinki z nefrytem czy lazurytem mogą być na przedpołudnie i do niezbyt oficjal nych sytuacji,natomiast w innych raczej klasyczne, podobnie brązowy garnitur tylko i wyłącznie na przedpołudnie,natomiast błękitna koszula,w prążki,niebies- ki krawat, raczej do granatowej marynarki i to zależy od okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:08 > spinki z nefrytem czy lazurytem mogą być na przedpołudnie i do niezbyt oficja > lnych sytuacji, Pracuję w marketingu. Strasznie nieoficjalnie się ubieramy ;))) > natomiast w innych raczej klasyczne, Złota nie włożę za żadne skarby! A na ponura klasyke chyba w ogóle jestem za młody ;))) > podobnie brązowy garnitur tylko i wyłącznie na przedpołudnie, się wie ;) > -natomiast błękitna koszula,w prążki,niebieski krawat, raczej do granatowej marynarki i to zależy od okoliczności. lub czarnej. W granacie chyba za bardzo sie zleje jak na mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
nasska Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:21 spinki - jak najbardziej pojechane - najlepiej w ksztalcie liścia marihuany albo królika Playboya i koniecznie złote :))) a "M jak Monotonia" tudzież inne tym podobne - nie wiem - nie oglądam, ale chyba naprawdę nie ma o czym gadac za to o modzie, kiedy tylko sobie życzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:32 > spinki - jak najbardziej pojechane - Te mnie rozwalają ;)))) www.1stchoicecufflinks.com/ecommerce/Scripts/prodView~idproduct~172.htm > najlepiej w ksztalcie liścia marihuany albo królika Playboya To już wolę te: www.1stchoicecufflinks.com/ecommerce/Scripts/prodView~idproduct~640.htm > i koniecznie złote :))) Błeeeeee... > a "M jak Monotonia" tudzież inne tym podobne - nie wiem - nie oglądam, > ale chyba naprawdę nie ma o czym gadac Staram się wyprzeć ze świadomości fakt istnienia takich rzeczy na świecie ;) > za to o modzie, kiedy tylko sobie życzysz :) Oki, a jak poglądy na koszule w paski ale z białymi kołnierzykami i mankietami? Coś jak Lettfield L5102? Odpowiedz Link Zgłoś
nasska Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:52 taaa... koszula z kołnierzykiem i mankietami w innym kolorze niż reszta - hit sprzed 10 lat, ale jeśli do tego założysz szerokie wytarte diesel'e, granatową marynarę z DomówCentrum i spinki z językiem RollingStones to możesz wyglądać dość oldschoolowo szczególnie w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:12 > koszula z kołnierzykiem i mankietami w innym kolorze niż reszta > - hit sprzed 10 lat, podobno właśnie wraca ;) > ale jeśli do tego założysz szerokie wytarte diesel'e, > granatową marynarę z DomówCentrum i spinki z językiem RollingStones to możesz > wyglądać dość oldschoolowo I kowbojki ;))) > szczególnie w pracy W pracy to dress-codu przestrzegałem tylko przez tydzień po obronie dyplomu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:28 proponowane spinki są dobre ale na wieczor z kobietą trendy,którą trzeba oszoło mić,natomiast na spotkanie z partnerami raczej "who eat many prunes...",robią odpowiednie wrażenie,o ile ktoś to przeczyta.Koszule w paski z białym kołnierzy- kiem i mankietami są klasyką,evergreen. Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:38 > proponowane spinki są dobre ale na wieczor z kobietą trendy,którą trzeba oszoł > omić, Kobiety dają się oszołomić spinkami?! ;) > natomiast na spotkanie z partnerami raczej "who eat many prunes..." Wolę "I'd rather be gliding", tylko żeby się nie poobrażali ;))) > ,robią odpowiednie wrażenie,o ile ktoś to przeczyta. > Koszule w paski z białym kołnierzykiem i mankietami są klasyką,evergreen. Do tego spinka "kocie oczko" w kolorze pasków i mi się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:52 do dużych interesów spinka a'la Dali /oczko/ jest niezbyt wlaściwa.Lepsza jed- nak jest klasyczna forma prostokątu i niespodziany napis/dla ciekawych/. Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:57 > do dużych interesów spinka a'la Dali /oczko/ jest niezbyt wlaściwa. Niestety, jedyny duży interes jaki mam to ten w spodniach ;) > Lepsza jednak jest klasyczna forma prostokątu i niespodziany napis/dla ciekawych/. Jest jeden komplet akurat dla mnie - jedna to "LAZY" a druga "GOOD FOR NOTHING" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:29 zaraz zaraz, ja uwielbiam rozmawiac o pilce!! na modzie [rowneiz meskiej] tez sie znam no co za dyskryminacja.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 21:33 A bo Ty jesteś niezwykła i wyjątkowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:35 bo Kate jest on nas...od meszczyzny...a tamte to inna bajka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 23:33 eee? ze kim ja jestem? bo juz nic nie kumam :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:34 szejtan napisał: > byłby spokój i można by pogadać o dupciach, Lidze Mistrzów, najnowszych > dizlach, ajj...przierz wiesz ze na to jest osobne forum i nie wolno na Mezczyznie rozmawiac o LM ani i samochodach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:40 > ajj...przierz wiesz ze na to jest osobne forum i nie wolno na Mezczyznie > rozmawiac o LM ani i samochodach:)) No tak, racja, na wszystko jest osobne, inne forum, zampomniałem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:33 w 3,14 zdu spac:) dobranoc:) do jutra:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:52 szejtan napisał: > Co? jutro znówu nalot?! > ;) > siór ofkors:D Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 22:53 > > Co? jutro znówu nalot?! > > ;) > > > siór ofkors:D "Siekiera, motyka, piłka, szklanka, W nocy nalot, w dzień łapanka..." ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Nie poszły, tylko są chwilowo nieobecne :))) 22.11.05, 22:41 ale nie martw się, powrócę jutro i tak już codziennie, aż do przyszłego wtorku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Nie poszły, tylko są chwilowo nieobecne :))) 22.11.05, 22:42 strach sie bac co bedzie jak Ci sie tutaj spodoba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Nie poszły, tylko są chwilowo nieobecne :))) 22.11.05, 22:43 :))) no cóż, nie zauważyłam, abym na kobiecie była darzona jakąś antypatią, więc może i na mężczyźnie znajdę swój mały kącik :) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 23:37 a tak wogole, to nie zauwazylam na tym forum ani jednego watku na temat LM, dieslow i CS-ow :> Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 23:40 to taka sciema:) że niby gadają na FM o takich meskich sprawach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 23:47 taaak, bo co drugi watek [o ile nie kazdy] dotyczy spraw damsko-meskich sensu stricte [czyt: sex a ponadto - jak zapomniec/jak splawic/jak zdradzic itp.] Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Poszły sobie? ;) 22.11.05, 23:48 no to to forum prawie jak nasze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach to jest watek seksistowki 23.11.05, 08:57 dlaczego nie usunieto go? Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: to jest watek seksistowki 23.11.05, 08:59 Zawsze się jakaś Środa znajdzie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: to jest watek seksistowki 23.11.05, 09:21 Szejtan, Ty to jesteś uzależniony od netu ;) Nie powinieneś grzecznie pracować ? Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: to jest watek seksistowki 23.11.05, 09:25 Uzależniony? Hmmm... wolę mysleć że to net jest uzależniony ode mnie ;))) A praca? Ja mam podzielną uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: to jest watek seksistowki 23.11.05, 09:28 szejtan napisał: > Uzależniony? Hmmm... wolę mysleć że to net jest uzależniony ode mnie ;))) Pewnie jest ;) > > A praca? Ja mam podzielną uwagę ;) Ja troszkę mniej, więc dzisiaj w ramach terapii odwykowej, porobię coś pożytecznego dla innych osób niż forumowicze :) > Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Kobieto... 23.11.05, 09:15 ... nie zapominaj że jestes na Mężczyźnie:)Tu obowiązuje inny system wartości w odniesieniu do seksizmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Martusia:-)))?znalazlaś nas;-) 23.11.05, 09:29 jak to w środę:) Fajny jest ten bunt:) ciekawe jak to się skończy:) myślę, że kilka dni będzie zamieszanie, a potem wszystko wróci do normy tzn. dalej będziemy pisac na kobiecie a admini tylko od czasu do czasu wywalać niektóre wątki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Martusia:-)))?znalazlaś nas;-) 23.11.05, 09:38 jesu to jest okropnie bo wszystko tna,u Ofki to jest sielanka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza nasze forum prywatne funkcjonuje jako baza 23.11.05, 16:07 z niej robimy wypady bojowkowe i podjazdy a takze kontrolujemy okolice. zadnego "spocznij" zatem dla forum mezczyzna nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica usunęli komenty... 23.11.05, 21:19 fajnie, znów zabanowana dyskusja z szejtanem... ale tam naswintuszyliśmy... ho ho... tylko usuwać... ja nie mogę... to forum nazywa się Mężczyzna, czy Zakonnik? Odpowiedz Link Zgłoś