Dodaj do ulubionych

Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spodnicy

27.11.05, 18:45
Pytanie do Panow....

Co wolicie - koiete w spodniach, czy w sponiczce?
W jakich? Dzinsy, sztruksy, rybaczki, miniowy, falbaniaste, krotkie, dlugie...?

A jak Panie sie czuja najlepiej?

Pozdrawiam i czekam z ciekawoscia.... ;-)
Obserwuj wątek
    • mmagi Fredzia;-)?? 27.11.05, 18:46
      ja tam lubie spodnie,najlepsze sa 3/4:-))))
    • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 18:47
      najlepiej czuje sie w spodniczkach, najbardziej lubie mini, ale ludzie sie na
      mnie gapia wiec rzadko nosze :)
    • tygrysio_misio Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 18:49
      ja lubie spodnice takie do kolana...lubie jak faceci patrza mi na nogi:)))

no ale sie teraz roztylam i jakos nie właze w moje spodnice a ze na lato mam
      tylko spodnice i 1 pare spodni to sie odchudzam zeby nie latac z gołą dupa po
      wsi :))
      • mmagi Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 18:50
        no bo jak zresz i siedzisz przed kompem non-stop to tyjesz:PP
        • tygrysio_misio Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:00
          eee.daj mi odpoczac przed kolem z najgorsszego przedmiotu w tym sem:0
          • mmagi Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:25
            sie robi;-)
    • szejtan Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:12
      Spódniczki.
      Spodnie mi się już przejadły trochę ;)
      Ale NIC nie jest fajniejsze od letnich, zwiewnych, dopasowanych do szczupłej
      figury sukienek ;)
    • kate-gun Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:15
      ja nosze spodnie, najczesciej czarne z polyskliwego materialu, obcisle, acz nie
      wrzynajace sie. nie bede kryc zaje..stego tylka pod spodnicami, zreszta
      spodnice do mnie nie pasuja, mam zbyt silny charakter :P

no dobra, czasem na jakas randewu zaloze mala czarna
      • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:18
        kate-gun napisała:

>zreszta spodnice do mnie nie pasuja, mam zbyt silny charakter :P

a ja uwielbiam grac zimna suke z charakterem w obcislej waskiej mini :)))
        • kate-gun Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:32
          :>

a moja ulubiona stylizacja to:
          na zewnatrz zimna suka [choc w srodku krztusze sie ze smiechu, ze ludzie to
          lykaja] w eleganckim gajerze, do tego krawat, szpilki, torebka, wlosy
          sciagniete do tylu i mina "ale jestem zaje.iscie wazna, proletariacie - klaniac
          mi sie!"
          na szczescie ci co mnie znaja wiedza, ze sie zgrywam bo chyba nie mialabym
          wielu przyjaciol :))))))
          • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:36

:))) jak widac kazda z nas lubi gierki :)))
    • juliusz.ms Najbardziej wolimy calkiem bez :) 27.11.05, 19:20
      Ale jezeli juz, to w spodnicy, naturalnie.
    • geriavit Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:34
      oczywiscie ze w spodnicy nie mozna przeciez marnowac takiego cudu
    • markus.kembi Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 19:43
      Mnie podobają się dziewczyny szczupłe, ale o lekko zaokrąglonej, wysportowanej
      sylwetce - i takie najlepiej wyglądają w obcisłych dżinsach. Ale latem lubię
      popatrzeć na co ładniejsze nogi.
    • czarrrownica Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 27.11.05, 20:23
      bez spodni i bez spodnic
    • wolf1234 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 12:38
      Jeżeli już musi w czymś być... :-)

to zdecydowanie pownna być to spódnica! To najbradziej kobieca część garderoby!
      Uwielbiam zarówna mini z pięknymi rajstopami, jak i czarne długie , takie a la
      koniec XVIII wieku... Te ostatnie robi sie cyba z tafty, ale nie jestem
      pewien... :-) Zanurzyc sie w czyms takim... Bosko....
    • lambert77 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 12:41
      zależy co się szybciej ściąga:) Mnie to rybka byleby łatwo schodziło :)
    • milosnikph Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 14:05
      Dla mnie to obojętnie. Najbardziej podoba mi się jak kobieta ma założone
      rajstopy. Nieważne, czy pod spodniami czy pod spódnicą.
    • ladyx Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 18:53
      A ja najczęściej chodzę w dzinsach albo długich dopasowanych do figury sukniach.
      • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 18:57
        sukniach?
        • ladyx Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 18:59
          sukienki kojarzą mi się z czymś krótkim. A suknie z eleganckimi długimi
          kreacjami. Tylko nie bardzo mam gdzie w nich bywać :(
          • ladyx Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 19:01
            Do mini-spódniczek i sukieneczek się troszkę zraziłam
            • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 19:09
              ja tam sukni nie nosze bo nie mam gdzie po prostu, a jakbym miala okazje
              zalozyc dluga suknie to i tak wybralabym krotka :)))
              ( tylko na studniowce mialam bardzo dluga z niebieskiej tafty :)
              • ladyx Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 19:10
                a ja miałam czarną obcisłą mini :)
                • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 19:12
                  no ladnie :))) jak to sie babom gusta zmieniaja :)))

a czemu sie zrazilas do mini?
                  • ladyx Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 28.11.05, 20:36
                    Przez facetów, a raczej ich zachowanie. Długa sukienka choć czasem wygląda
                    efektowniej, wymusza jednak minimum kultury. Dlatego mini raczej dla własnego
                    lub jak gdzieś z nim idę.
                    • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 29.11.05, 00:33
                      fakt-prostactwo niektorych facetow czasami az przeraza :(
                      • szejtan Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 29.11.05, 01:18
                        u facetów przeraża, ale jak jakaś dziewczyna zachowuje się prostacko to dopiero
                        jest zgroza!
                        • asiulka81 Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 29.11.05, 07:14
                          szejtan napisał:

> u facetów przeraża, ale jak jakaś dziewczyna zachowuje się prostacko to
                          dopiero jest zgroza!
                          >

masz racje, a to nie w porzadku, bo u obydwu plci brak dobrego wychowania
                          powinien oburzac w takim samym stopniu, niestety nasza kultura spoleczna
                          nierownie obarczyla nas odpowiedzialnoscia...
    • seth.destructor Kobieta w spodniach to antylogia 29.11.05, 00:50
      Prawdziwe damy nie naśladują mężczyzn w ubiorze:^I
    • braun_f Re: Co Panowie wola-kobiety w spodniach czy w spo 29.11.05, 01:00
      spodnice - dlatego, bo...
      lubie wpatrywac sie na zenskie owlosienie na lydkach (no i ten wasik w kacikach
      ust) - to takie romantyczne
      A na co mam patrzec - jak spedzam 1h w trawmaju nr 14?!

ech, kobiety - zrobcie parade - "rownosc i golenie pach - nie! idzie dalej"
      ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka