girl32 14.12.05, 13:08 ...nie lubicie palących kobiet ,jak sami palicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl32 Re: Bo sie sztachaja, 14.12.05, 13:38 To może trzeba nauczyć palić je te "cygara".;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Bo sie sztachaja, 14.12.05, 13:58 skojarzenie z cygarem jest lekko bolesne, zauważ że przed spożyciem odcina sie końcówke;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Bo sie sztachaja, 14.12.05, 15:29 Monika Levinsky umiala sobie radzic z cygarami. To chyba nieprawdopodobne by tylko Clinton mogl trafic na inteligentna kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Bo sie sztachaja, 14.12.05, 15:36 z tego co pamiętam to Clinton posługiwał sie cygarem, ona tylko za "popielniczke" robiła;) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilem.to Re: Dlaczego ... 14.12.05, 15:34 girl32 napisała: > ...nie lubicie palących kobiet ,jak sami palicie? nie wiem, nie rozumiem. nie pale, wiec nie lubie palacych, ale... pije, wiec i pijace lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Dlaczego ... 14.12.05, 15:58 sprawdzilem.to napisał: nie wiem, nie rozumiem. nie pale, wiec nie lubie palacych, ale... pije, wiec i pijace lubie :) Ok.żle zadałam pytanie. Bardzo czesto jest tak,że kobiety które palą(bez złych skojarzeń proszę) namawiane są przez swoich partnerów o zaprzestanie.Dlaczego? Jeśli mężczyzna sam pali to czemu nie pozwala palić swojej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Facet dba o jej pluca, zeby nie miala raka. 14.12.05, 16:01 Bo baba musi byc zdrowa, zeby go obrabiac jak bedzie stary i niedolezny. Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Facet dba o jej pluca, zeby nie miala raka. 14.12.05, 16:13 I to jedyny powód? Cholera chyba zaczne palić. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego ... 14.12.05, 16:20 ale to tylko Ci hipokryci dla ktorych dziewczna ma byc ozdoba ich zasranego interesu i dodatkiem do samochodu,domu wizerunku jaki chca wytworzyc... jesli facet nie traktuje kobiety przedmiotowo to nigdy tak nie pomysli nawet, bo bedzie rozumial, ze ma ona takie same prawa i przywileje jak kazdy inny Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Bo jedzie im z pyska 14.12.05, 18:00 Jak psu, maja zolte zeby i w ogle smierdza spalenizna - ble. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Dlaczego ... 14.12.05, 18:15 a ja tam papierosów nie palę :D Odpowiedz Link Zgłoś