napaja 11.01.06, 16:55 Ktora wam sie bardziej podoba?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowa_diablica nie tak jest trendy ostatnio... 11.01.06, 16:58 trendy jest pytanie... która się wam bardziej podoba Paulina Chylewska, czy Magdalena Mołek... bo ja jestem podobna do... (i tutaj któras z pań:D) Odpowiedz Link Zgłoś
napaja [...] 11.01.06, 17:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 11.01.06, 17:22 A kto to jest Paulina Chylewski. To jakaś wielka "gwiazda"? Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 12:21 hahaha jeśli gwiazda to czegoś takiego co się kiedyś zwało rower błażeja Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 12:58 Nie no bosko, a ktoś mi tu zarzucił brak inteligencji bo jej nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 18:20 nie masz czego żałować...a tych panienek z tv kariera jest iscie ciekawa, taka np młynarska agatka zaczynała w filmie o rodzinie leśniewskich z wykształcenia polonistka, dziś jakby ją zdjeli z anteny 2 to by się chyba popłakała;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 18:30 Oj weź przestań, nawet tak nie mów że Młynarską zdejmą. Bo kto będzie tak chałturzyć jak ona. I nie będzie "Tak się bawi tak się bawi....(i tu wstawiamy nazwę miasta w którym chałturzy)" Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 13.01.06, 12:43 ;((((( hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Magda Mołek:( 12.01.06, 12:49 dlaczego zostaly usuniete niektore wypowiedzi z wczoraj??naprawde nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek2301 Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 13:20 Anna Popek - boska :*************** :-) Chylewska i Molek moga tej Pani buty czyscic Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 21:50 Popek boska? hehehe... a dlaczego? bo ma sztuczne wlosy? czy dlatego, ze jest glupia jak but i ma iloraz inteligencji chomika? (wszystkie chomiki przepraszam za to hańbiące porównanie) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 22:04 acha... i zeby nie bylo , ze jestem zazdrosna o Popek - NIE ZAZDROSZCZĘ!!! no bo czego? sztucznego uśmiechu, kitory wyglada jak grymas po paralizu? czy z ostatniej wiekszej imprezy super kiecki , spod ktorej wspaniale przeswitywaly dwa urocze rozpłaszczone,rozjeżdzajace sie pod pachy, nalesnikowate cycki :) rzeczywiscie, jest czego zazdroscic... Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek2301 Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 22:43 ty za to pewnie masz jedrne cycuszki LOL Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 22:58 JESZCZE mam :) jestem w takim wieku, ze piersi jeszcze trzymaja sie we wlasciwej pozycji :) a jak juz beda przypominac smutne nalesniki (oby nie) - wtedy na pewno nie bede ich eksponowac pod przezroczystą kiecką :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 13.01.06, 12:52 wtedy zrób se okład zimnym prysznicem od dołu albo okładami z lodu w gazie lub ręczniku pod cyckami....było dziś o tem na wykładach w 'pytaniu na śniadaniu' przegapiłaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Molek sie najlepiej nadaje...........jeszcze..... 13.01.06, 17:00 Najlepiej wyglada molek , ale to juz jej ostatnie lata dobrego wygladu , pewnie.. Odpowiedz Link Zgłoś