Dodaj do ulubionych

Paulina Chylewski - Magdalena Mołek

11.01.06, 16:55
Ktora wam sie bardziej podoba?:)
Obserwuj wątek
    • kolorowa_diablica nie tak jest trendy ostatnio... 11.01.06, 16:58
      trendy jest pytanie...
      która się wam bardziej podoba Paulina Chylewska, czy Magdalena Mołek... bo ja jestem podobna do... (i tutaj któras z pań:D)
      • napaja [...] 11.01.06, 17:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • modrooka Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 11.01.06, 17:22
      A kto to jest Paulina Chylewski. To jakaś wielka "gwiazda"?
      • c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 12:21
        hahaha jeśli gwiazda to czegoś takiego co się kiedyś zwało rower błażeja
        • modrooka Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 12:58
          Nie no bosko, a ktoś mi tu zarzucił brak inteligencji bo jej nie znam :)
          • c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 18:20
            nie masz czego żałować...a tych panienek z tv kariera jest iscie ciekawa, taka np młynarska agatka zaczynała w filmie o rodzinie leśniewskich z wykształcenia polonistka, dziś jakby ją zdjeli z anteny 2 to by się chyba popłakała;))))
            • modrooka Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 18:30
              Oj weź przestań, nawet tak nie mów że Młynarską zdejmą. Bo kto będzie tak
              chałturzyć jak ona. I nie będzie "Tak się bawi tak się bawi....(i tu wstawiamy
              nazwę miasta w którym chałturzy)"
              • c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 13.01.06, 12:43
                ;(((((

hahahahaha
    • szamus Magda Mołek =) 11.01.06, 17:26
      • dona.a Re: Magda Mołek:( 12.01.06, 12:04
        • nikita696 Re: Magda Mołek:( 12.01.06, 12:49
          dlaczego zostaly usuniete niektore wypowiedzi z wczoraj??naprawde nie
          rozumiem...
    • kielonek2301 Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 13:20
      Anna Popek - boska :*************** :-) Chylewska i Molek moga tej Pani buty
      czyscic
      • agatka_to_ja Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 21:50
        Popek boska? hehehe... a dlaczego? bo ma sztuczne wlosy? czy dlatego, ze jest
        glupia jak but i ma iloraz inteligencji chomika? (wszystkie chomiki przepraszam
        za to hańbiące porównanie)
        • agatka_to_ja Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 22:04
          acha... i zeby nie bylo , ze jestem zazdrosna o Popek - NIE ZAZDROSZCZĘ!!!

no bo czego? sztucznego uśmiechu, kitory wyglada jak grymas po paralizu? czy z
          ostatniej wiekszej imprezy super kiecki , spod ktorej wspaniale przeswitywaly
          dwa urocze rozpłaszczone,rozjeżdzajace sie pod pachy, nalesnikowate cycki :)

rzeczywiscie, jest czego zazdroscic...
          • kielonek2301 Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 22:43
            ty za to pewnie masz jedrne cycuszki LOL
            • agatka_to_ja Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 12.01.06, 22:58
              JESZCZE mam :) jestem w takim wieku, ze piersi jeszcze trzymaja sie we
              wlasciwej pozycji :)

a jak juz beda przypominac smutne nalesniki (oby nie) - wtedy na pewno nie bede
              ich eksponowac pod przezroczystą kiecką :)
              • c.kapturek Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 13.01.06, 12:52
                wtedy zrób se okład zimnym prysznicem od dołu albo okładami z lodu w gazie lub ręczniku pod cyckami....było dziś o tem na wykładach w 'pytaniu na śniadaniu' przegapiłaś!!!
    • lambert77 Re: Paulina Chylewski - Magdalena Mołek 13.01.06, 12:48
      Moja żona :)
      • dr.rocco Molek sie najlepiej nadaje...........jeszcze..... 13.01.06, 17:00
        Najlepiej wyglada molek , ale to juz jej ostatnie lata dobrego wygladu , pewnie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka