itsnotme 13.01.06, 09:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3109056.html Amerykańscy naukowcy mają teraz zagwostkę:) W Polsce chromosom Y silniejszy niż na świecie?:) Jak to się rozniesie, pielgrzymki facetów będą ciągnąć do kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 09:29 na razie jest wiecej kobiet:) i dla ok 5 % populacji(o ile dobrze pamietam) brakuje partnerow. Moze to dobrze. Dla mnie juz za mlodzi beda, ale ich rowiesniczki beda nad wyraz popularne:) skoro ich bedzie mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 09:35 Będą żyli w Europie:) Zajmą się czeszkami, słowiankami, a naszymi pieknościami boscy francuzi, włosi i zaradni niemcy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 09:38 prawdziwa zjednoczona Europa. Tygiel kulturalny i genetyczny - nowy wzorzec urody sie pojawi. Będzie interesująco:) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 09:42 wiesz, w Chinach jest przytłaczająca przewaga facetów. Nie ma na to siły, muszą rozlać się po świecie:) To dopiero będzie mieszanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 09:48 W Europie chyba jednak mają słabe szanse. Chińczycy są stosukowo niscy, a kobiety europejskie stosunkowo wyższe od Chinek i nie tak posluszne- choć i tak mowa o nowoczesnej Chince, ktora na co dzień nie nosi kimona i nie zajmuje się przez większość dnia rytualnym parzeniem herbaty. Ale...Podobno miłość nie zważa na takie niuanse, najlepszym przykładem jest bożyszcze tłumów Tom Cruise, od ktorego chyba wszystkie partnerki byly wyższe. Moze to już też powoli mit, że fajnie jest się schować w męskich ramionach (generalnie większych niż moje:)? Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 09:58 Jak Tom stanął na portfelu, to był równy wzrostem;) E tam wzrost. W usa na gwałt używa się leków przyśpieszających wzrost, bo amerykańscy naukowcy udowonili, że tacy lepiej zarabiają..blablabla;) W Chinach na patenty leją, więc na bazarkach sobie leki kupią i gabarytowo nadrobią. Polakom nic nie będzię się chciało nadrabiać i zmieniać:) Ja słyszałem o tej nowoczesności w japonii, tam kobiety zaczęły walczyć z molestowaniem w metrze kłując igłami:) Nie wiem jak z wtulaniem się w kobiece ramiona, ale w piersi chyba każdy lubi:) A czy odchodzi Wam ochota wtulać się w męskie ramiona... Sama wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 12:41 a ten lek jest właściwie lekiem onkologicznym, silnie toksycznym. Ale czego rodzice nie zrobią dla dzieci??? Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Spora konkurencja nam rosnie :-/ 13.01.06, 10:21 nie wierzę, że się przejmujesz tymi którzy jeszcze chodzić nie potrafią:D Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Spora konkurencja nam rosnie :-/ 13.01.06, 10:28 Analizujac swoj bankowy debet, moge zalozyc, ze za circa 20 lat moja uroda zostanie mocno nadwatlona ;). Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 10:02 hę??? sadziłam, że te wyprawy do Polski po żonę rozpoczęły się juz dawno, dawno temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 10:04 czas na odwrót-kobiety będą przybywac po mężów i tym sprytnym sposobem poradzimy sobie z Waszym nadmiarem:) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 10:05 Nie, teraz żona z Polski sama przyjeżdża, nie trzeba tyłka ruszać:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 10:17 no widzisz, znow wychodzi na to, ze polskie kobiety sa kochajace w i opiekuncze: nie chcemy zmuszac potencjalnych mężów do zbytniego wysiłku docen wygodę, jaką Wam oferujmey:) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 10:18 problem w tym, że to nie nam, tylko tamtym:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:21 zawsze możecie wyjechać i wrócic po żonę:) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:24 Ta, jeszcze czego:P Poczekamy. Nowy trend to niewyemancypowane kobiety z Białorusi. Bo tam reżim, wolą Polskę:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:26 ooooooj, Wy to tez tradycjonaliści, jak widzę:) kobieto-podaj mi piwo, gazetę, a na stopy włoż ciepłe kapućki;) ech, to juz chyba wole się wyemancypować:) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:29 No co Ty. te białorusinki to światłe kobiety, chcą żyć w wolnej europie. Nie noszę kapci, nie czytam gazet bo jęstem mądrzejszy od dziennikarzy i niespecjalnie przepadam za piwem:) Ale schabika nie odmówię:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:30 robię świetny schabik ze śliwkami suszonymi:) reflektujesz??;) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:34 nawet bez śliwek jestem bezbronnyi i zrobię co karzesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:34 Powiedz mi swoj PIN, a powiem Ci kim jestes ;). Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:38 Weź, bo w kompleksy wpadnę, i zacznę tyrać nie wiem po co:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:35 wszystko dla schabu?? wow, imponujące poświęcenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:33 Na piwo to moge isc z kolegami, gazete czytam na kompie a w kapciory moge stopami sam trafic. Kobieta jest potrzebna zebym mial kogo kochac :-)~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:30 No i czesto maja juz za soba w Polsce towarzyskie ekhm... obycie ;). Wiec umieja sie zachowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:32 nie, nie. interesuj się tylko prima sortem:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:33 myślissz, że "autostradowa" etykieta nadaje sie rowniez na salony??:) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: no i co, chłopaki?? 13.01.06, 10:34 Nie bywam na salonach, jestem burakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 11:33 Jak powiedział to Marcinkiewicz "YES YES YES" Wreszcie nadejdą czasy kiedy to przestaniecie się traktować jak towar luksusowy panowie ;))))) Szkoda tylko że dopiero za parenaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 11:36 modrooka napisała: > Wreszcie nadejdą czasy kiedy to przestaniecie się traktować jak towar luksusowy > > panowie ;))))) marzenia;))) towar luksusowy?:) jaki komlement:))) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 11:44 Kompletnie nie zamierzony ;))) A pomarzyć zawsze można. Może kiedyś się spełni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 11:52 modrooka napisała: > Kompletnie nie zamierzony ;))) Wpadłaś!:) > A pomarzyć zawsze można. Może kiedyś się spełni :))) No dobra, dam Ci tą satysfakcję;) Trendy będzie mieć takiego 20latka, przez dorosłą kobietkę:) Przeżyjecie na nowo młodość:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 12:08 > No dobra, dam Ci tą satysfakcję;) Trendy będzie mieć takiego 20latka, przez > dorosłą kobietkę:) Przeżyjecie na nowo młodość:) Jeju cudnie, będę się odmładzała u boku pięknych dwudziestoletnich :))) No ale to jeszcze trochę. Póki co ja jestem jeszcze piękna i młoda i nie muszę się odmładzać ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 12:18 a może ten 20-letni chce zyskac na dojrzałości przy doświadczonej kobiecie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Może przetrwamy?:) 13.01.06, 12:30 No może ale to i lepiej dla dojrzałych bab które zechcą się odmładzać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
filiterna Re: Może przetrwamy?:) 14.01.06, 19:51 :-)))) Moja córa będzie miała do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś