zaluzja1986 29.01.06, 14:00 Po czym poznaliście że to TA jedyna??Czy po prostu zobaczyliście ją na ulicy i stwierdziliście że to jest to,czy znaliście ją i długo i nagle do was dotarło jak to było z wami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankhestain Re: A teraz kolejny temat do sondy... 29.01.06, 14:08 zaluzja1986 napisała: > Po czym poznaliście że to TA jedyna??Czy po prostu zobaczyliście ją na ulicy > i stwierdziliście że to jest to,czy znaliście ją i długo i nagle do was > dotarło jak to było z wami?? jak juz wsiadalem do pociagu warszawa poznan to mi stal kiedy wszedlem do przedzialu to zobaczylem ja rok pozniej wzielismy slub Odpowiedz Link Zgłoś
zaluzja1986 Re: A teraz kolejny temat do sondy... 29.01.06, 14:12 Nie wiem czy piszesz serio czy się zbijasz??Bo jeśli serio to całkiem biologiczne przyczyny masz... Odpowiedz Link Zgłoś
voker kroliki? :-) 29.01.06, 14:12 Mam wrazenie, ze ktos przeprowadza na nas jakies badania. Ta autorka napisala tylko jednego posta, inna przyznaje sie otwarcie do tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=35551251 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek9167 Re: A teraz kolejny temat do sondy... 29.01.06, 14:15 Ja zauważyłem to dopiero, gdy powiedziała mi, że jest w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
zaluzja1986 Re: A teraz kolejny temat do sondy... 29.01.06, 14:38 Spoko to nie jest żadne badanie królików doswiadczalnych:))po prostu pytam bo niektórzy mają bardzo ciekawe doświadczenia z tym,moj kumpel np nierze ślub w kwietniu i zorientował się,ze tą jedyna jest jego pierwsza dziewczyna, z którą nie był od kilku lat no i któregoś dnia wziąl od kogos jej nr no i udało się:)) A twierdzil ze nigdy ich nic nie łączyłop oza koleżenstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
btabu Re: A teraz kolejny temat do sondy... 30.01.06, 11:53 Poznalem po tym, ze zbyt dlugo z nia przebywam i ciagle o niej mysle :) Odpowiedz Link Zgłoś