Dodaj do ulubionych

jak zwracacie sie do swoich ukochanych

31.01.06, 13:40
kobiet? podziwiam pomyslowosc niektorych panow
Obserwuj wątek
    • xiv Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 31.01.06, 15:13

Piekna
    • krecilapka jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 15:46
      E.. foko, wpadlas mi w oko.
      A jak jeszcze lepszy to mowie: zajebista suczka z Ciebie.
      • bitch.with.a.brain Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 15:53
        a nie lepiej: ej lasko, jesteś ostra jak tabasco?;)
        • krecilapka Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 16:04
          koncowki "ko" i "co" jakos slabo sie rymuja.
          • bitch.with.a.brain Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 16:04
            zajebista suczka z ciebie też sie slabo rymuje:)
            • krecilapka Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 16:06
              Ale za to jak ZAJEBISCIE BRZMI!
              • bitch.with.a.brain Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 16:06
                oj tak, na samo brzmienie tych słów moznam ieć mokre majtki:)
                • snegnat Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 16:10
                  > oj tak, na samo brzmienie tych słów moznam ieć mokre majtki:)

Fanka dużych łysych w dresie na pewno ma ;-P
                  • bitch.with.a.brain Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 16:11
                    a ty co tak za mna łazisz,co?:)Fanka dresów nie musi nawet takich słow słyszeć,
                    wystarczy jak zobaczy potężne mięsnie opięte bluza z 3 paskami:)
                  • krecilapka Fanki informatykow i jajoglowych bibliotekarzy, 31.01.06, 16:16
                    takze czasami potrzebuja odmiany :).
                    Jakby laska miala przezyc jednorazowa, szybko przygode to myslisz, ze wolalaby
                    najaranego zwierzaka, czy pociagajacego nosem pinglarza?
                    • bitch.with.a.brain Re: Fanki informatykow i jajoglowych bibliotekarz 31.01.06, 16:17
                      a mozna wybać bramke numer 3?:) Kilku napalonych dresiarzy?:P
                      • krecilapka Re: Fanki informatykow i jajoglowych bibliotekarz 31.01.06, 16:19
                        Pomarzyc kazdy moze, to nic nie kosztuje.
                        • bitch.with.a.brain Re: Fanki informatykow i jajoglowych bibliotekarz 31.01.06, 16:23
                          cale szczescie,ze takei marzenia nic nie kosztuja,bo już dawno bym zbankrutowala:)
                          • krecilapka Nie mow o tym tak glosno, 31.01.06, 16:36
                            bo inne laski straca nadzieje, ze sa tak oryginalnie pomyslowe. A jaka kobieta
                            ucieszy sie z tego, ze jest typowa? No, poza typowa sexbomba.
                            • bitch.with.a.brain Re: Nie mow o tym tak glosno, 31.01.06, 16:37
                              znacznie lepiej być nietypową sexbombą:)
                              • krecilapka he, hej, otrzasnij sie 31.01.06, 16:43
                                i wylaz ze swiata fantazji. Sexbomba to sexbomba, nie moze byc nietypowa.
                                • bitch.with.a.brain Re: he, hej, otrzasnij sie 31.01.06, 16:44
                                  może:) Sexbomba to Pamela Anderson? Czy raczej Salma Hayek?Obie są tak
                                  okreslane.Wiec co to za typowosc?
                                  • krecilapka Re: he, hej, otrzasnij sie 31.01.06, 16:52
                                    Nie widzialem by Salmie ktos przyklejal etykietke sexbomby.
                                    • bitch.with.a.brain Re: he, hej, otrzasnij sie 31.01.06, 16:55
                                      bo nie czytasz Vivy:)
                                      czyli seksbomba to typ Pameli?
                                      • krecilapka Re: he, hej, otrzasnij sie 31.01.06, 17:08
                                        no faktycznie nie czytam VIVY. Ten kanon ustanowila Kim Novak i Marylin Monroe.
                                        Kaz rysownikowi by machnal seksbombe, i jak bedzie wygladala ;)?
                                        Salma to niby tez seksowna kobitka, ale przy okazji taka jakas... inteligentna
                                        i zmyslowa.
                                        • bitch.with.a.brain Re: he, hej, otrzasnij sie 31.01.06, 17:18
                                          dzisiaj Marylin byłaby uznana za tłuściocha a nei za seksbombe:)
                                          • krecilapka Dzisiaj Marylin, 31.01.06, 17:28
                                            to przede wszystkim nadawalaby sie do roli w "Nocy Zywych trupow III" ;).
                                            Animacje w dzisiejszych filmach sa doskonalsze niz kilkadziesiat lat temu.
                                            Swiat kreowany przez media ma wiekszy potencjal do perfekcjonizacji. Ale zawsze
                                            ktos musi zaczac, by bylo co udoskonalac i przetwarzac.
                • krecilapka Po takich slowach sa tak mokre, 31.01.06, 16:11
                  ze same spadaja na podloge. Ot, prozaiczna magia slow :D
        • cantaloupe Re: jak mam dobry humor to mowie: 31.01.06, 18:24
          "laska ostra jak tabasco" jest moja ulubiona:D obok klaczki:D
    • btabu Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 31.01.06, 16:30
      Truskaweczko, kwiatuszku, ksiezniczko .... ale najlepsze jest: Myziu i czasem
      tez Cipeczko
    • voker Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 31.01.06, 16:41
      Wymienie wiekoszosc (byly uzywane do roznych kobiet): kotku, zabciu, syrenko, tygrysku, skarbie, nimfo, aniele, smoczku, misia, kwiatku, rusalko. Byly tez zwrotu uzywane jednorazowo dostosowane do danej okazji. Niektore maja inne formy np kotku, kiciu, kocurko
      • voker zberezne 31.01.06, 16:42
        dam je tutaj bo pascal moze je wyciac ;-)
        cipcia, brzoskwinka, suczka
        • voker Re: zberezne 01.02.06, 12:35
          jednak zostalo? :-)
      • kolorowa_diablica Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 31.01.06, 16:43
        do mnie voker zwraca się Kwiatuszku, Diabliczko, albo Aniołku... :D
        • krecilapka oooo.... 31.01.06, 16:44
          do Ciebie tez tak samo????
          • voker Re: oooo.... 31.01.06, 16:50
            Hmm?
        • voker Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 31.01.06, 16:45
          kolorowa_diablica napisała:

> Diabliczko, albo Aniołku... :D
          >
          To np bylo dostosowane do danej okazji ;-)
          • kolorowa_diablica Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 31.01.06, 16:52
            to ciekawe czym mi jeszcze sypniesz...
            tylko trzeba stworzyc jakąs inna okazję :D
    • onlyju zyta gilowska 31.01.06, 18:04
      tak mówi mój kolega z pracy do żony, która jest analitykiem finansowym.
    • michunia Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 01.02.06, 15:03
      moj do mnie mowi ciuleniu
    • she_5 Re: jak zwracacie sie do swoich ukochanych 01.02.06, 15:06
      po imieniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka