Dodaj do ulubionych

dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zniewala

07.02.06, 12:18
zepsuli mi watek:(
zwerbalizujcie.na wlasnych przykaldach lub doswiadczeniach
zaslyszanych.chodzi mi o takie sytuacje damsko-meskie kiedy mimo ze nie
znacie kobiety juz czujecie energie,powinowactwo,ogien.nie zamykajmy sie
tylko w sferze popedow,wyjdzmy troche poza nie.jakies slowo?wypowiedz mzoe
byla dla was decydujaca?
Obserwuj wątek
    • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:21
      ale sie uparłas!
      na Twoje pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzie, co facet i sytuacja, to inna
      bajka.
      ile jeszcze bedzie watkow w stylu :`panowie, co lubicie?`???
      o, zgrozo...
      • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:24
        przeciez na Boga wszytskie watki sie powtarzaja!sex,flirt,znudzenie.takiego jak
        moj jeszcze nie bylo!chodzi o to,jaki jest ten momen kiedy wami targa!
        • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:25
          mną nic nie targa, chyba ze na taki watek trafie
          • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:26
            to wyjdz!nikt nie wymaga odp.po co wy sie tak zachowujecie.brak zajec?
            • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:27
              nie, nadmiar wątków
              • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:28
                zegnaj.
                • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:28
                  czyli wychodzisz z forum, wreszcie...
                  • melaska1 [...] 07.02.06, 12:31
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:36
                      spokojnie.
                      wiesz, ze tutaj obowiazuje netykieta i wyzywaniem sama doprowadzisz do
                      znikniecia Twoich wypowiedzi.
                      wolnosc slowa moja droga.
                      a moje wypowiedzi paradoksalnie dotycza wlasnie Twojego postu, tyle,ze temat
                      potraktowalam pod innym katem- wybacz, to jest forum, wolno mi.
                      • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:40
                        nie powtarzaj blagam tego wytartego :wolno mi".to o czywiste.tylko nie kumamm
                        zawisci,frustracji,niedopieszczenia.nie wiem z czego wynika fakt,ze ktos nie
                        majacy nic do powiedzenia zasmieca cudzy watek.nie jestes oryginalny-to
                        baaardzo powszechna praktyka.tlko pytam po co?nie lepiej wziac ksiazke?
                        • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:43
                          zawisci,frustracji,niedopieszczenia.

ale siedze spokojnie i na pelnym loozie. ostatnia rzecza, o jaka mnie Twoj
                          watek przyprawic moze jest zawisc, frustracja czy niedopieszczenie.
                          co najwyzej niesmak, na sposob, w jaki prowadzisz dyskusje
                        • itsnotme Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:43
                          melaska1 napisała:

> nie jestes oryginalny-to
                          płci męskiej w ten interesujący dyskurs nie mieszaj:)
                          • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:44
                            eeej, to akurat nie jest wazne w toku naszej `rozmowy` ;p.
                            zobaczymy, jak potoczy sie dalej.
                            • itsnotme Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:47
                              anxiety3 napisała:

> eeej, to akurat nie jest wazne w toku naszej `rozmowy` ;p.
                              > zobaczymy, jak potoczy sie dalej.
                              >
                              Myślę, że uświadomienie kobiecie, że rozmawia z kobietą, pozwoli na zaognienie
                              sytuacji;)
                              • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:51
                                taki jestes...
                                myslalam, ze pacyfistyczne masz podejscie...
                                na walke w kisielu sie nie porwe, ale dyskutowac z nią mogę ;p
                                • itsnotme Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:53
                                  anxiety3 napisała:

> taki jestes...
                                  gdybym był taki, nie przyznałbym się:)

> myslalam, ze pacyfistyczne masz podejscie...
                                  > na walke w kisielu sie nie porwe, ale dyskutowac z nią mogę ;p
                                  >
                                  kurcze, coś innego będę musiał wymyśleć;)
                                  • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:57
                                    > kurcze, coś innego będę musiał wymyśleć;)

przemoc fizyczna wykluczona

to co partyjka on-line z kolezanka? haha:)

• itsnotme Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:00
                                      anxiety3 napisała:

>
                                      > to co partyjka on-line z kolezanka? haha:)
                                      >
                                      ee tam, jak będziecie online na kurniku grały, to kiepski ubaw...
                                      • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:03
                                        ech, to chyba jeszcze nie koniec, odgraza sie,ze za kilka dni znow sprobuje..
                                        :(
                                        w miedzyczasie masz okazje cos wymyslec. ewentualni skonsutuj to ze mna:) bede
                                        bronila przeciez honoru forum, tj. pewnej klasy wypowiedzi tutaj ;p
                                        :-)))
                                        • itsnotme Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:28
                                          coś wymyślę podczas snu albo pod prysznicem:)
                                          • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:32
                                            hmmm...potem koniecznie daj znac :-)
    • dzikoozka Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:38
      no pisałam, ze bez interpunkcji nie da rady :((
      • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:40
        nie staraj sie wiec
        • dzikoozka Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:41
          Chciałam Ci pomóc!!!!!! Naprawdę!!! niewdzięczna :((
      • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:41
        widze, ze nie tylko dla mnie jest opryskliwa.
        • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:43
          alez tylko i wylacznie dla ciebie.kolezance poslalam tylko dobra rade!z serca
          goracego:)nie lubie gdy ktos sztucznie podnosi swa wartosc podkreslajac ze
          czegos nie kuma z racji stylistyczno-interpunkcyjnych.znowu rzecz ma miejsce
          tylko na forach.dobrze wiec radzilam by sie nie meczyla bo malostkowosc moze
          zabic
          • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:45
            Jakub zato nie jest malostkowy, on podal Ci dwie konkretne odpowiedzi.
    • jakub_234 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:44
      Dziewczyno no to mowimy jeszcze raz!
      SCHABOWY i KANGURY !!!!!!
      • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:46
        dobrze skarby z nadwatlonym ego!powtarzajcie sie a i ja bede tworzyc nowe watki
        az w koncu pjaiw sie ktos kto:
        -mysli
        -nie lubi traicic czasu
        • jakub_234 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:47
          Ale ja mowie powaznie! Kiedy mi dziewczyna powiedziala, ze mi zrobi schabowego
          to po prostu sie w niej zakochalem...!!! Nie znasz przyslowia ze "przez zoladek
          do serca"?
          • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:48
            nie nie znam,pierwsz slysze taki belkot.poznaliscie sie w remizie?
            • jakub_234 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:50
              No i masz! Przygadalas mi! O to Ci chodzilo?? <placze><steka>
              TY Potworze!
              • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:55
                myslisz, ae ona w taki sposob uwodzi? bo jesli taka jest jej taktyka, to nie
                dziwie sie, ze na forum pyta, co lubia mezczyzni ;p
        • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:49
          pjaiw sie ktos kto:
          > -mysli
          > -nie lubi traicic czasu

alez my juz tu jestesmy. chcesz sie od nas uczyc?
          zacznij od bardziej przemyslanych wypowiedzi.
          • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:50
            pytanie juz padlo dawno temu.
            • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:53
              chyba jednak masz problem ze zrozumieniem mysli przewodniej mojej wypowiedzi
              • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:55
                jest belkotem,mzoe dlatego mam z tym klopot:)troche samokrytyki i pokory.
                • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:57
                  troche samokrytyki i pokory.

na razie to Ty masz z nią problem w stosunku do Twojego wątku.
                  • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 12:58
                    w stosunku do watku mam tylko jedno-pragnienie by belkotliwe i pretensjonalne
                    wypowiedzi nie pojawilay sie.trudno ,za kilka dni znowu zaczne,skoro trafilam
                    na dzien kiedy rozmowcy :
                    -maja okres
                    -nie mieli ostatnio dobrego sexu
                    wybierz wariant dla siebie
                    • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:01
                      a moge dwa? jest na to moda, no wiesz : `2 w 1`
                      szkoda,ze wiecej opcji nie zaproponowalas, na pewno tez pasowalyby nie tylko do
                      mnie, ale do innych tez, cale forum to kobiety z okresem, na dodatek seksualnie
                      ozieble. tylko biedny Jakub dalej zastanawia sie, co z tym okresem zrobic...

wracasz za kilka dni? :)
                      do zobaczenia!
                      • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:03
                        nie do zobaczenia brzydulko
                        • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:04
                          oo, zauwazylas, ze kobietą jestem :)
                          • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:07
                            skadze.po prostu odwazylam sie by twa bezplciowosc zaakcentowac.raz do baby raz
                            chlopa.co to za roznica?przeciez ty masz ze soba znacznie powazniesze problemy
                            anizeli plec.deficytu mentalnego nie da sie odbudowac
                            • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 13:11
                              czego Ty oczekujesz po takich wyopwiedziach?
                              ze Cie ktos powaznie potraktuje , skoro wszystkich obrazasz?
                              jestes chyba lekko niezrownowazona emocjonalnie, skoro tak reagujesz
                              nie chcesz rozmawiac, to nie piszeszm, a nie obrazasz- stad sie m.in. bierze
                              jakas kultura wypowiedzi, ktore Tobie zabraklo.
                              • melaska1 tia 07.02.06, 13:13
                                to nie ja zaczelam!ty bagatelizowalas watek,belkotalas swoje straganowe
                                madrosci wiec na tym SAMYM PRYMITYWNYM POZIMIOMIE PODRYFOWALAM
                                • anxiety3 Re: tia 07.02.06, 13:14
                                  PRYMITYWNYM POZIMIOMIE PODRYFOWALAM

Ty nim niestety caly czas plyniesz.
                                  • melaska1 Re: tia 07.02.06, 13:16
                                    tylko wtedy jesli spotykam takie kurioza jak ty.na pewno ogladasz
                                    seriale,ksiazke 1 w zyciu przeczytalas.to widac!!!!
                                    • anxiety3 Re: tia 07.02.06, 13:18
                                      w tym momencie rozbawilaby Cie prawda o mnie, ale Ty i tak mialabys swoją
                                      wersję, więc sobie daruję.

Nie patrz na wszystkich przez pryzmat siebie.
                                      • melaska1 Re: tia 07.02.06, 13:20
                                        psychologia z supermarketu mnie nie chlastaj.prosze.zapewne jestes baardzo
                                        skomplikowana,tylko ja nie umiem tego dostrzec na forum,o ja glupia!zwierz sie
                                        naturalnie jesli mialas ochote a w ostatnim momecie "darowalas sobie" oh co za
                                        fenomen
                                        • anxiety3 Re: tia 07.02.06, 13:22
                                          widze,ze bardzo Cie pociaga moja psychoanaliza, tylko nijak ma sie to do
                                          Twojego postu
                          • melaska1 klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:07
                            he he.a to ci sie udalo!
                            • anxiety3 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:08
                              mnie tak, Tobie niekoniecznie
                              • melaska1 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:11
                                oj mala zakomplexiona myszko!tyo ze masz kompana na forum i ze swoja pseudo-
                                drwina probujesz podbudowac swoje zalosne ego jeszcze niczego nie
                                rozwiazuje,dluuuga droga przed toba
                                • anxiety3 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:13
                                  dluuuga droga przed toba

obawiam sie, ze jednak Ciebie dluzsza czeka.
                                  • melaska1 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:15
                                    twoje kompetencje koncza sie na cytownaniu?tylko na tyle cie stac?przygrzmoc
                                    jak tylko ty potrafisz
                                    • anxiety3 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:17
                                      przygrzmoc
                                      > jak tylko ty potrafisz

od grzmocenia, to chyba wszyscy zauwazyli, ze Ty tu jestes

rozmowa polega na suchaniu i odpowiadaniu, tj. m.in. odnoszeniu sie do czyjchs
                                      slow

Nie rzucam na slepo oszczerstwami jak Ty i nie bede.
                                      • melaska1 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:18
                                        slonko rzuca tylko ze w swoj protacki niby ukrywant sposob.powtarzam-probowalam
                                        gadac,zadalam konkterne pytanie na co ty swoj jad wylalas,jesli ci to pomaga
                                        lej dalej!
                                        • anxiety3 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:21
                                          czemu Ty sie tak uparlas, zeby obrazac? Kobieto, ja Cie ani razu nie probowalam
                                          tak nazwac chocby czesciowo jak Ty mnie, bo to puste slowa bez znaczenia
                                          kompletnego w tej rozmowie.
                                          I Ty cos o prostactwie wspominasz?
                                          kpisz chyba
                                          • melaska1 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:23
                                            chcialabym kpic ale w tym towarzystwie to niemozliwe.oceniam twoja protacja
                                            kondycje dzisiaj nie ciebie
                                            najpewniej jestes wysokiej klasy hungarystka,pretenmdentka do nobla normalnie
                                            • anxiety3 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:25
                                              nie, akurat wyksztalcenie w innym kierunku
                                              Twoje towarzystwo tez pierwsza klasa..
                                              az tlumy wala do tego watku:)
                                              • melaska1 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:26
                                                cwiercinteligetko-nie wala bo sie klocimy to chyba oczywiscte ze sam w sobie
                                                watekj jest ciekawy,ale ty go zabrudzilas swym belkotem
                                                • anxiety3 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:30
                                                  nawet zdarzyla mi test na inteligencje przeprowadzic.
                                                  inni sie pewnie boją - Twoje praktyki rzucania oszczerstwami na pewno zjednuja
                                                  Ci innego fasonu przyjaciol.
                                                  Tutaj mają więcej kulktury.
                                                  co do tego, jak ten watek jest `ciekawy`, to juz mialas dowod w postaci Twojego
                                                  pierwszego watku na ten temat- wiecej mowic nie musze
                                                  • melaska1 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:32
                                                    nie musiz juz od dawna.jelsi twoje prostackie oko tak sytuacje ocenia to
                                                    wsplczuje.co z tego ze ty i 2 kolesiow wczesniej zasmrodzilo mi z toba temat?
                                                    czy to znaczy ze wszyscy sa tak zlosliwi i bezmyslni.nie sadze.a z kolei kiedy
                                                    2 strony zaczynaja sie klocic innych to nie zacheca nie sadzisz amebo?
                                                  • anxiety3 Re: klasa wypowiedzi 07.02.06, 13:38
                                                    no prosze, widze,ze znasz sie troche na pierwotniakach...no tak, trudno sie
                                                    swoich wypierac

ale nie slyszalam, zeby jakis `jad wylewal`-

syczysz tu i syczysz, zasmiecasz forum , rzucajac blotem, ze az chcialoby sie
                                                    ciebie trollem nazwac...
    • jakub_234 SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.06, 13:37
      GOD DAMN IT !!!
      proponuje, aby pascal usunal Twoje dwa watki i abys ty zalozyla nowy taki
      sam...Zobaczysz ile ludzi powaznie potraktuje Twoj watek...A ja obiecuje, ze
      nie bede go (jak to mowisz) "zasmiecac", mam nadzieje, ze inni tez sie zgodza
      na takie cos.
      • anxiety3 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 07.02.06, 13:40
        Jakub...przeczytales nasza rozmowe czy dopiero wszedles?
        radze lekture najpierw, ta pani powinna juz dawno wyleciec za swoje odzywki.
        • jakub_234 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 07.02.06, 13:42
          tak calos przeczytalem...Ona powinna wyleciec na zbity pysk, bo rzuca tylko
          inwektywami. Oskarza wszystkich i wszystko wkolo...Jednak lepiej dac jej
          jeszcze szanse. Moze jest reformowalna.
        • melaska1 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 07.02.06, 13:42
          nie podniecaj sie purytanska dziewko.jestem otwarta,pisze co mysle,w atmosferze
          twojej malomiasteczkowosci podstawowa ludzka powinnosc--tj sciganie glupoty i
          chamstwa-to zbrodnia?przezyjesz orgazm jesli ten watek wywala?opanuj
          sie,przeczytaj wiersz,posluchaj muzyki(alenie tej ktora na co dzien ksztaltuje
          twoja zwyrodniaja wrazliwosc)
          • anxiety3 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 07.02.06, 13:46
            tj sciganie glupoty i
            > chamstwa-

Kobieta, przeciez to Ciebie dotyczy. Miej tyle samokrytyki, o ktora tak do mnie
            apelowalas, zeby to przyznac.
            Chcesz drugiej szansy? to miej odwage przyznac obiektywnie prawde o tym, co
            napisalas.
            • melaska1 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 07.02.06, 13:50
              ja nie pislam nic o drugie sznasie,wiec nie wiem skad u ciebie ta
              inicjatywa.przeciez nie warta jestem spojrzeania a co dopiero takich gestow!
              pielegnuj swe dobre samopoczucie to baza dla ciebie i sukces.
              nie musz sie do niczego przyznawac-nie uwazam ze popelnilam zbrodnie broniac
              watku ktory zrodzilam. probowlas z nudow nabalaganic a ja stracilam ciekawych
              adwersarzy na rzecz jakiejs salonej frutrsatki i moralizatorki!dno
              normalnie.skad taka latwosc?i po cholere?co ci to dalo?po co sie tu zjawilas i
              po jeszcze tu jestes.nie uraga tobie rozmawianie z takimi jak ja??
              • anxiety3 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 07.02.06, 13:58
                >ja nie pislam nic o drugie sznasie

Jakub proponował

nie musz sie do niczego przyznawac-nie uwazam ze popelnilam zbrodnie broniac
                > watku ktory zrodzilam.

bez komentarza. szkalowanie innych jest wg Ciebie ok?

>po co sie tu zjawilas i
                > po jeszcze tu jestes.nie uraga tobie rozmawianie z takimi jak ja??

:) bywam tu czesciej niz Ty. po co? po to,zeby porozmawiac. zwykle trafiaja sie
                ciekawe tematy.
                Ja cie nie obrazalam i nie obdarzalam epitetami tak chetnie jak Ty mnie. Nic o
                tobie nie wiem, wiec nie przeszkadzalo mi nic w rozpoczeciu rozmowy z Tobą,
                jedynie Ty roscilas sobie prawo do wszechwiedzy o mnie ( jak to bylo?
                pseudopsychologia z marketu? u Ciebie to chyba z najwyzszej polki)
              • jakub_234 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 07.02.06, 14:00
                Melaska1
                ale to Ty robisz tutaj najwiekszy zamet!
                Jesli jedna osoba Ci mowi, ze jestes koniem pewnie jest glupia, jesli robia to
                2 to nalezaloby sie zastanowic, ale jesli mowia ci to wszyscy to oznacza, ze
                jestes koniem!!!
                Zreszto tak trudno powiedziec..."ok zgadzam sie, zaloze nowy watek, a tamte dwa
                prosze skasowac"?...
                • itsnotme Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 07.02.06, 14:02
                  pascal prywatę wytnie i zostawi sam wątek, luz
                  • anxiety3 Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 07.02.06, 14:07
                    kiedy?
                    • itsnotme Re: SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 07.02.06, 14:11
                      ja to zauważy:)
    • itsnotme Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:00
      nie ma takich słów, są tylko osoby, które je wypowiadają. Chyba, że dziewczyna
      jest wyjątkowo atakcyjna, albo ma zmysłowy głos, ale miało być bez podtekstów.

osoba którą pierwszy raz widzimy, może wywołać np. poważanie lub podziw
      znajomoscią tematu, lub błyskotliwą odpowiedzią. moze też nas ująć przysługą lub
      poświęceniem. ale to się nie tyczy tylko spraw damsko męskich.

i podany schabowy serio robi wrażenie:)
      • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:00
        a jednak orędownik pokoju :)
        • itsnotme Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:19
          ;)
    • jakub_234 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:06
      Slowa nie maja tak wielkiej sily jak gesty. A wiec jesli chcesz swoja przyszla
      zdobycz uwiesc - rob cos w tym stylu. Jestes kobieta, wiec powinnas cos o tym
      wiedzic. Podczas rozmowy, powiedz mu jakis wyszukany komplement (np. ale mnie
      wciagnela ta rozmowa z Toba, naprawde swietnie mi sie z Toba rozmawia), mozesz
      dolaczyc do tego jakis gest.(zlapanie go przez przypadek za reke podczas
      placenia rachunku)(odgarniecie jakiegos niewidzialnego pylka z ramienia etc.)
      Facet bardzo prosto daje po sobie poznac, ze jest Toba zainteresowany. Patrzy
      sie w Twoje oczy, a nie majta oczyma na prawo i lewo. Gdy jestescie w wiekszym
      gronie to Tobie poswieca najwiecej uwagi. Jesli chcesz poderwac faceta na
      slowa, to pamietaj, ze my tak samo lubimy komplementy jak wy kobiety.
      • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:10
        nastepny daje dobry przyklad:)
        a mnie ta pani na odcisk nadepnela swoimi odzywkami i jesli dalej bedzie sie
        odnosic w tym tonie, to znow jej odpowiem
        • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:24
          dziekuje za odpowiedz.w koncu jakies zycie.kontynuujmy,licze na skasowanie
          belkotu z tego watku.panowie prsze o konkrety z waszego zycia.tj jak was
          kobieta ujela?
          • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:28
            zwróc uwage, ze zaczeli od skasowania Twojej wypowiedzi.
            • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:29
              sluchaj-nie wiem czy zauwazylas ale w ostanim poscie zwracalam sie
              bezosobowow.nie zycze wieec sobie bys juz do mnie pisala.zwroc sie do
              psychoterapeuty masochistko skoro przyjemnosc ci sprawia obustronny jad.
              oczywiscie ze zaczeli od moich-w koncu to ja mam ciety jezyk,ty as jestes
              poprawna nudna,drobnomieszczanska dziewucha.odejdz
              • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:36
                sluchaj-nie wiem czy zauwazylas ale w ostanim poscie zwracalam sie
                > bezosobowow

haha, chyba nie bedziesz sie zwracala imiennie do forumowiczow, zeby Ci
                odpowiadali.

nie zycze wieec sobie bys juz do mnie pisala

to nie czytaj moich wypowiedzi, na forum sa tez inni, ktorych moge one cale
                szczescie bardziej niz Ciebie zainteresowac

oczywiscie ze zaczeli od moich-w koncu to ja mam ciety jezyk,ty as jestes
                > poprawna nudna,drobnomieszczanska dziewucha

Tobie po prostu brakuje kultury, a probujesz nadrabiac `prostackim`( w tym
                przypadku top cytat z Ciebie) bełkotem i podobnymi atakami

odejdz

haha:)
                • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:42
                  sluchaj,imie to tylko kod jezykoy nie wiesz o tym?co za roznica czy nazywasz
                  sie jula czy cesia?wiadomo o jakie zmijki chodzi...
                  nie snuj tych banalnych tez "mam prawo sie wypowiedziec"-pewnie ze masz tylko
                  po choloere??nie masz co robic?wejdz na inne forum i tam pobrudz teren.co za
                  roznica?masz tu jakas misje?> ja zalozylam watek wiec do znudzenia bedzie
                  przepedzac takich infantylnych gowniarzy jak ty,ktorch zadne slowo zadne
                  zniechecenie nie odwiedzie od tego by tu byc. zrozume temat przyjalby sie
                  gdybys tty go nie wypaczyla
                  • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:49
                    > sluchaj,imie to tylko kod jezykoy nie wiesz o tym?co za roznica czy nazywasz
                    > sie jula czy cesia?wiadomo o jakie zmijki chodzi...

przepraszam, ale jasniej poprosze:)

ja zalozylam watek wiec do znudzenia bedzie
                    > przepedzac takich infantylnych gowniarzy jak ty,ktorch zadne slowo zadne
                    > zniechecenie nie odwiedzie od tego by tu byc

pomijając fakt,ze znow mnie obrazilas, podpisuje sie pod resztą `zadne slowo
                    zadne
                    > zniechecenie nie odwiedzie od tego by tu byc.`.
                    ps. mam swoje lata:)

zrozume temat przyjalby sie
                    > gdybys tty go nie wypaczyla

A kto broni wypowiadac się bezposrednio odpowiadajać na `pytanie` postawione
                    przez Ciebie w pierwszym poscie? przeciez nie muszą czytac caloci naszych
                    wypowiedzi i do nich nawiazywac, tylko o swoich doswiadczeniach pisac.
                    sorry, ale tego juz nie mnie nie zrzucisz.
                    wpisz moze w wyszukiwarke i poszukaj podobnych juz istniejacych watkow, moze
                    tak znajdziesz predzej informacje, ktore Cie interesuja.
                    • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:53
                      juz ty mi nie radz.poradze sobie.
                      to jest akurat standard ze kiedy watek jest zasmiecony inni uciekaja jeszcze
                      sie nie przekonalas?nie bede pislas jasniej,celowo naduzywam maniery futurystow
                      bo mzoe sie zniechecic i nie bedzie ci sie chcialo tego ciagnac.
                      piszac gowniarze maialm na mysli slonko mentalnosc nie metryke,wiec te twoje
                      lata jeszcze gorzej swiadcza
                      • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 14:57
                        juz ty mi nie radz.poradze sobie.

szkoda, ze jeszcze tego nie zrobilas.

piszac gowniarze maialm na mysli slonko mentalnosc nie metryke,wiec te twoje
                        > lata jeszcze gorzej swiadcza

tyle ze takich imperatywow jak Ty wlasnie `gowniarze` uzywaja i tego rodzaju
                        pytania zadają :)
                        sama na siebie bicz kręcisz.
                        • melaska1 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 15:00
                          oj krece krece,dusze sie ratuj!
                          strasznie mi cie zal,serio!tyle czasu stracic,Boze moj
                          • anxiety3 Re: dla wybranych -Panowie to co was zachwyca,zni 07.02.06, 15:02
                            i vice versa :)
                            • kolorowa_diablica a teraz tak serio... 07.02.06, 15:07
                              melaska... żal mi Ciebie kobieto!

non stop krzyczysz, obrażasz innych, unosisz się... weź sobie poziom hormonów zbadaj, bo chyba masz coś z nimi nie tak :/
                              awanturujesz się, zeby innych wycinali, a to Ciebie za to chamstwo wobec innych powinni wyciąć...

tyle... i anxiety ma rację, jka Ci coś nie pasuje na forum, to nie musisz tu pisać. Wolnośc słowa to podtawowe prawo człowiek tzw. pierwszej generacji, jak Ci to nie pasuje, to załóż sobie ukryte forum prywatne i bedziesz tam sobie takich samych frustratów jak Ty sprowadzać.

amen
                              • anxiety3 Re: a teraz tak serio... 07.02.06, 15:09
                                załóż sobie ukryte forum prywatne i bedziesz tam sobie takic
                                > h samych frustratów jak Ty sprowadzać

hahahaha:)))
                                Diablica...od tej strony Cie nie znalam, myslalam,ze Ty figlarnie rozki
                                zakladasz:)
                                • kolorowa_diablica Re: a teraz tak serio... 07.02.06, 15:12
                                  oprócz seksualnych zartów z vokerem, mam tez inteligentniejszą twarz :DDD
                                  • anxiety3 Re: a teraz tak serio... 07.02.06, 15:13
                                    oprócz seksualnych zartów z vokerem, mam tez inteligentniejszą twarz :DDD
                                    >

:-)))jak to admince przystoi;
                                    flexible:) isn`t she?:)
                                    • kolorowa_diablica Re: a teraz tak serio... 07.02.06, 15:16
                                      otóż to...

ale popatrz, ze coś sie frustratka wyniosła... chyba posłuchała mojej rady i forum sobie zakłada :) ale coś mi się wydaje, ze Cie nie zaprosi :D
                                  • krecilapka Baby zawsze robia sie wredne, 07.02.06, 15:15
                                    gdy pojawia sie atrakcyjna konkurencja!
                                    • anxiety3 Re: Baby zawsze robia sie wredne, 07.02.06, 15:18
                                      Kręciłpku, przeczytales nasza `rozmowe`? tu nie chodzi o zadna zazdrosc, ona
                                      sie do rozmowy na poziomie moim zdaniem nie nadaje. gdyby chciala mogla
                                      znacznie wczesniej nie odpowiedziec na moj post i nie byłoby sprawy, zamiast
                                      tego, zaczela sie unosi, nie szczedzać przy tym epitetow.
    • krecilapka Te... melaska, a moze inni tez tak maja, 07.02.06, 14:44
      jak ja, ze wszystko co im sie kojarzy w temacie to jest "w sferze popedow", i co bym nie napisal to mi zaraz Blazej wypie.. na osla.
      • melaska1 oj oj oj 07.02.06, 15:23
        mistyfikacja!gombro!czytalyscie ameby kiedys??????hehe
        • melaska1 Anxiety... 07.02.06, 15:27
          wejdz na czat wp 30-latki to pogadamy same chcesz?badz pod tym samym nickiem to
          cie znajde.tu sie wszytsko rozlazi
          • anxiety3 Re: Anxiety... 07.02.06, 15:32
            a po co CI czat ze mna ? tutaj nie mozesz?
            co sie rozlazi?
            nadarzam za odpowiadaniem Ci, wiec...
            wyjasnisz ?
            • melaska1 Re: Anxiety... 07.02.06, 15:35
              czy to takie trudne?forum jest dla wszytskich czat tylko dla prywatnej rozmowy
              moze dojdziemy do porozumenia.wazne to dla mnie wejdz prosze
              • anxiety3 Re: Anxiety... 07.02.06, 15:39
                jestem jako anxiety
                • kolorowa_diablica Re: Anxiety... 07.02.06, 15:41
                  aaaj... durna babo :P
                  powinna Cię melaska tutaj na forum przeprosić...
                  awanturuje się, obraza się, a Ty jej jeszcze na rekę idziesz... :/
                  • anxiety3 Re: Anxiety... 07.02.06, 15:42
                    poczekaj, zobacze, czego chce
                    jestem dokladnie jako anxiety3
                • melaska1 Re: Anxiety... 07.02.06, 15:42
                  nie widze cie!na czacie 30-latki?
                  • anxiety3 Re: Anxiety... 07.02.06, 15:43
                    30latki anxiety3
        • anxiety3 Re: oj oj oj 07.02.06, 15:28
          czytałyśmy Gombrowicza

i po co Ci to hehe???
        • krecilapka Re: oj oj oj 07.02.06, 15:44
          > mistyfikacja!gombro!czytalyscie ameby kiedys??????hehe

Ja czytalem "Pamietniki Fanny Hill", ale za duzo bylo w nich opisow przyrody, a za malo wartkiej akcji. Poza tym umowilismy sie, ze to sie nazywa malz, a nie ameba.
          • anxiety3 Re: oj oj oj 07.02.06, 15:44
            ;-)))
            • melaska1 Re: oj oj oj 07.02.06, 15:46
              nie moge cie znalezc!
              • anxiety3 Re: oj oj oj 07.02.06, 15:48
                anxiety3
                przed chwila napisalam na glownym kanale 30latek: `melaska jestes?`
                wejdz z powrotem i czekaj
                zaraz napisze jeszcze raz, to mnie znajdziesz albo podaj swojego nicka
                • melaska1 Re: oj oj oj 07.02.06, 15:49
                  kalina1
                  • anxiety3 Re: oj oj oj 07.02.06, 15:51
                    jest napisane, ze taki uzytkownik nie jest obecnie zalogowany
                    • krecilapka A Ty napewno jestes na czacie gazety? 07.02.06, 15:52
                      • anxiety3 Re: A Ty napewno jestes na czacie gazety? 07.02.06, 15:53
                        ona pisala o wp, nie o czacie gazety
                        jeszcze raz wejde, moze cos nie tak bylo, sama nie wiem
                      • melaska1 Re: A Ty napewno jestes na czacie gazety? 07.02.06, 15:53
                        Boze przeviez napisalam wyraznie wejdz na czat wp tj wirtualna polska.nie lubie
                        gazetowego
                        • anxiety3 Re: A Ty napewno jestes na czacie gazety? 07.02.06, 15:54
                          poczekaj, jeszcze raz otwieram.
                          • krecilapka O teraz Cie widze. 07.02.06, 15:55
                            ale to jest czat onetu... dziwne...
                            • krecilapka Wiem, co zrobcie 07.02.06, 15:58
                              wejdzcie na polchat to sie w koncu spotkacie i zostaniecie przyjaciolkami takimi od serca :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka