frederic1 18.03.06, 23:47 przed chwila koleżanka mi powiedziała ,że kobiety uzależniają się od wibratora, wachlarza, itp. i potem żadny facet ich nie podnieca.... kobiety z forum męskiego... to pytanie do was ...czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: uzależnienie.... 18.03.06, 23:56 prawda prawda (mimo że nie jestem kobietą), namiętne masturbantki mają problem z przeżyciem orgazmu z facetem Odpowiedz Link Zgłoś
nane1 Re: uzależnienie.... 19.03.06, 09:00 hahahahahahahahahahhahahaha fajne fajne Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: uzależnienie.... 19.03.06, 18:39 Matko...jakie bzdury tu piszecie.Uzaleznienie od wibratora?Raczej stawiałabym na niemożność lub lęk przed bliskością z inna osoba. Może wibrator jest lepszy od partnerów...ale uzależnienie? Pogięło was Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: uzależnienie.... 20.03.06, 18:33 zamiast się pluć, mogłabyś zainteresować się tematem, słowo klucz "lew starowicz" Odpowiedz Link Zgłoś
frederic1 Re: uzależnienie.... 19.03.06, 13:22 Drogie Panie uważajcie z tymi zabawkami, bo jak żaden facet potem Wam się nie spodoba to co będzie???do końca życia wibrator... A do niego się nie przytulicie... Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: uzależnienie.... 19.03.06, 13:33 No te co wibrator albo sex za kase, prace tylko biedne te co musza pokonac te poprzednie panie i ich wibratory:)P Mam nadzieje ze zrozumiany zart:)No bo pan tez sie do pewnego typu kochanek przyzwyczaja Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: uzależnienie.... 19.03.06, 14:38 zapewne ulubiony typ faceta to "dobra kochanka" :D Odpowiedz Link Zgłoś
elena81 Re: uzależnienie.... 19.03.06, 20:12 Twój protekcjonalny i moralizatorski styl wypowiadania się ma w sobie coś niezwykle irytującego, Frederic. Jakbyś był jedynym ideałem pod słońcem... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: uzależnienie.... 19.03.06, 20:50 Federic ma kłopoty z głupimi koleżankami...(luzaczki-taka sie teraz o nich mówi...czyż nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
frederic1 do sylwii 19.03.06, 22:01 frederic nie ma głupich koleżanek, bo frderic z głupimi koleżankami się nie szadaje...a to nie jest ich problem... po prostu słyszała to powiedziała,,,, i tak chcaiłem zapytać.... ale trochę w tym prawdy jest ... chyba, prawda *****? Odpowiedz Link Zgłoś
frederic1 do : elena 81 19.03.06, 21:58 nie jestem ideałem, pisałem już o tym....nawet mi do niego daleko... a ten moralizatorski styl wypowiadania, może i mam trochę, rzeczywiście muszę nad tym popracować... nie jesteś pierwszą osobą, która mi to mówi.... Ale mam łeb na karku :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elena81 Re: do : elena 81 20.03.06, 10:09 > nie jestem ideałem, pisałem już o tym....nawet mi do niego daleko... > a ten moralizatorski styl wypowiadania, może i mam trochę, rzeczywiście muszę > nad tym popracować... nie jesteś pierwszą osobą, która mi to mówi.... > Ale mam łeb na karku :) Widzę tu ewidentną sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: uzależnienie.... 19.03.06, 23:39 oj bosiuuuu buahahahahaha nie powielaj głupot które klepią zazwyczaj kiepscy kochankowie. Odpowiedz Link Zgłoś
frederic1 Re: uzależnienie.... 20.03.06, 08:18 to nie są głupoty... Podobno sporo kobiet ma ten problem, korzystają z takich zabawek, a potem zero podniety z facetem, albo potrzebują takiej jazdy ,że hohoho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elena81 Re: uzależnienie.... 20.03.06, 08:39 Skoro nie znasz z własnego doświadczenia, a koleżanka powtarza tylko coś co słyszała, to jaka pewność, że to prawda? Ja słyszałam, że wielu męzczyzn ma problemy z erekcją i utrzymaniem, ale jakoś na takich nie trafiłam - wybór zawsze należy do Ciebie. No chyba że masz misję. P.s. Jesteś z młodzieżówki LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: uzależnienie.... 20.03.06, 10:04 federic ma kłopoty z koleżankami które słuchaja i powtarzaja głupoty...niestety federic tez powtarza głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
elena81 Re: uzależnienie.... 20.03.06, 10:10 Cóż, każdy kowalem własnego losu... Odpowiedz Link Zgłoś