facet13 28.03.06, 21:38 Czy facet powinien dużo ważyć? czy masa ciała nadaje męskości? z góry dzieki za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi64 Re: masa ciała faceta 28.03.06, 21:52 tak powinien,tylko tacy są prawdziwymi mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: masa ciała faceta 28.03.06, 22:30 Proporcjonalnie do budowy i wzrostu. Nadwaga jest odrażająca. Mięsień piwny jest odrażający podobnie jak tłuste karczycho i wałki sadła na bokach. Uprzedzam, mam święte prawo tak pisać ponieważ jestem chuda i bez celulitisu. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: masa ciała faceta 28.03.06, 22:42 > Uprzedzam, mam święte prawo tak pisać ponieważ jestem chuda i bez celulitisu. Każda kobieta ma prawo tak pisać, a przede wszystkim te z celulitem. Jeśli panowie mają prawo pisać że coś u kobiety jest obleśne to kobiety tez mają na to prawo. P.S. Co nie oznacza że ja osobiście przychylam się do wypowiedzi triss. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: masa ciała faceta 28.03.06, 22:47 Ej, no chyba jak ktoś jest gruby to raczej nie za bardzo ma prawo krytykować innych grubych. Wiem, u facetów to nie działa, znajomy z 20 kg nadwagą każdą kobietę nie będącą wyraźną anorektyczką krytykowała za nadmiar ciała.;) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: masa ciała faceta 28.03.06, 22:53 No więc własnie, założę się że większość tych co się wypowiadało o celulicie jako o czymś nie do przyjęcia i paskudnym, nie może się pochwalić muskularną, pięknie wyrzeźbioną sylwetką. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: masa ciała faceta 28.03.06, 23:02 O tego to jestem pewna. Gros POlaków to lekko łysiejący szarawi blondyni z brzuszkiem i kartoflanym nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Re: masa ciała faceta 28.03.06, 23:55 Ja mam 173cm/75kg. Nie wiem czy to mało czy dużo, w każdym razie i z jednym i z drugim parameterem czuję się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: masa ciała faceta 29.03.06, 00:17 nie za dużo tj, moze sobie wazyc nawet i 80kg, wazne zeby nie bylo tego po nim widac :P Odpowiedz Link Zgłoś
likeadrum Re: masa ciała faceta 29.03.06, 00:36 Ja lubię szczupłych i wysokich. Mięśnie? Tylko lekki zarys....a nie pakowanie na siłowni (są lepsze rozrywki :PP ) Misie nie mają wstępu :) Odpowiedz Link Zgłoś
slightly_mad Re: masa ciała faceta 29.03.06, 01:05 Ja tam uwazam ze wszystko zalezy od tego jak nas facetow postrzegaja kobiety. Jedne lubia misiowatych, bo same sa misiowate. Inne lubia umiarkowanych, a jeszcze inne calkiem szczuplych. Kiedys uslyszalem o jednej znajomej, ktora soba fizycznie nie reprezentowala jakiegos szczegolnego poziomu kobiecosci, ze ona to woli takich dobrze zbudowanych i umiesnionych... Coz.. zdania jak widac sa rozne, jak rozne bywaja kobiety.. Trzeba trafic na ta wlasciwa, a juz wtedy napewno uslyszycie (panowie) ze podoba jej sie Wasz brzuszek, boczki, krzywy nos, owlosione plecy, brak nogi (no dobra, przesadzilem..) . Tak naprawde fizycznosc nie ma tak bardzo silnego wplywu na emocje i wiezi dwojga osob, jakbysmy to sobie wyobrazali. Zdesperowani faceci wlasnie pytaja: czym sie kobiety kieruja, czy oby wygladam wystarczajaco ponetnie?? Blad, panowie.. Ruszcie glowa, ta wieksza, a nie mniejsza w trakcie sikania i sie zastanowcie gdzie mozecie wygrac, na jakim polu. A totalna perfekcje fizyczna zostawcie kawiarnianym kulturystom (nie obrazajac prawdziwych kulturystow), ktorzy czesto poza wygladem niczego nie moga zaoferowac normalnej, cieplej i czulej kobiecie, o ktorej tak wielu z nas marzy... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dwujka Re: masa ciała faceta 29.03.06, 07:59 Nie masa jest ważna jeśli chodzi kontakt realny. Oczywiście fajnie sobie popatrzyć na ładnie zbudowanego, przystojnego mężczyznę czy młodzieńca, ale... w mężczyźnie kręci coś innego: co i jak mówi, jaki jest (tak na pierwszy i drugi rzut oka), zapach i jak na mnie reaguje. Bo jak nie reaguje na mnie w ogóle to może sobie być "naj", ale po co ja mam sobie zadawać sama cierpień? Popatrzę sobie i tyle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ural100 jak się mieści w granicach normy - bez znaczenia 29.03.06, 08:41 może być szczupły, normalny albo lekko przy kości ważne kim jest, czy dba o siebie, co myśli , co mówi, co robi Niesamowicie mnie tylko denerwuje przeglądanie się w lustrze co 10 min. z wciąganiem brzucha.. skupienie na sobie i własnej urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mi64 Re: jak się mieści w granicach normy - bez znacze 29.03.06, 09:32 Jestem szczupła,ale wolę misiowatych.Emanuje od nich ciepłem.Ale ważne jest to ,jak ktoś już wcześniej wspomniał ;co mówi ,co robi,jak myśli,czy dba o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała faceta 29.03.06, 09:36 chyba nie, ale to zalezy od proporcji danego faceta i upodoban konkretnej kobiety. z doswiadczenia wiem, ze "duzo" rzadko robi dobre wrazenie, bo albo jestes gruby (a grubasy zwykle maja w plecy w omawianym temacie) albo jestes nabity miesniem, a wtedy chocbys mial doktorat z filozofii, to i tak debilem z postury powiewa. chyba najlepiej miec "lekko zarysowany miesien" hehe fitnesowa taka sylwetka. moje doswiadczenie obejmuje wage od 72kg (lekko zarysowany miesien) do ponad 100 kg (kark szerokosci glowy) przy 176cm wzrostu, wiec spora rozpietosc postur i obserwowanych reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
dwujka Re: masa ciała faceta 29.03.06, 10:32 ural100 napisał: Niesamowicie mnie tylko denerwuje przeglądanie się w lustrze co 10 min. z wciąganiem brzucha.. skupienie na sobie i własnej urodzie. Ale kto się tak pzregląda? mężczyzna, czy kobieta? I czy to było jakoś tak personalnie do mnie? Ja wiem jak wyglądam i nie musze się skupiać na swojej urodzie:-) typowy karku: tzn, że Ty tak się zmieniałeś? To bardzo ciekawa jestem jak różne były reakcje na Ciebie? Jeśli można oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
m_lena2 Re: masa ciała faceta 30.03.06, 14:55 Oczywiście masa ciała musi być w jakiś sposób propocjonalna do wzrostu. Ja osobiście wole panów, którzy maja troche ciała i jest się to czego przytulić. Chuderlaki mi nie odpowiadają. Przy dużym facecie kobieta czuje się pewniej, tak ja sie czuję. Oczywiście nie popadajmy w skrajności, koksów nie akceptuję ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: masa ciała faceta 30.03.06, 21:57 Ja osobiście wolę większych facetów...brzuszek mi nie przeszkadza....o ile nie jest to chorobowa otyłość.Nie znoszę wieszaków...kłuja przy uzywaniu Odpowiedz Link Zgłoś
as061 Re: masa ciała faceta 31.03.06, 01:23 No prosze to juz nawet poziom miesnia musi byc zgodny z normami "dzezi trendu". Bo inaczej nici z kontaktow z Najwspanialszymi Tego Swiata co to jednym spojrzeniem dostrzega przydebilnosc. A wtedy te literki przed nazwiskiem to o dupe rozbic. Odpowiedz Link Zgłoś
mi64 Re: masa ciała faceta 31.03.06, 08:00 jak to ,przecież ja napisałam wlasnie o tym!Najlepiej, gdyby tych literek przed nazwiskiem bylo jak najwięcej.Trzy mnie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetkaa1 Re: masa ciała faceta 31.03.06, 14:00 Według mnie waga faceta powinna być proporcjonalna do wzrostu. Mięśniaki i z nadwagą odpadają, a tym bardziej facet z wielkim brzuszyszkiem blee. Tacy z nadwagą są strasznie obleśni i zazwyczaj szybciej się pocą fuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś