najlepsza.muzyka 05.04.06, 23:40 Koss Porta Pro to rewelacyjne słuchawki!!! Mam dwa niezłe modele Sennheiserów, jedne AKG, ale zadne z nich nie oddają tak mocno basów jak te małe przenośne słuchaweczki. Bass jak z dobrych kolumn, sprawdźcie sami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
needmoney Re: Słuchawki - przegląd modeli 06.04.06, 13:02 I tak Sennheiser MX400 za 60 zł są bez konkurencji . www.audiostereo.pl/Sennheiser_MX400_sluchawki-28-1067-15.html Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Słuchawki - przegląd modeli 17.12.06, 14:18 AKG, Sennheiser, Sony, Technics. Tylko wśród tych słuchawek radzę szukać. Są bezkonkurencyjne. Sam posiadam KOSS Porta Pro, Spark Plug i UG29 ale żadne nie oddają tak czysto dźwięków jak Sennheiser MX550 i HD550 :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzo Re: Słuchawki - przegląd modeli 19.12.06, 02:24 Te kossy sa swietne ale kiepsko wygladaja gdy sie wyjdzie na ulice. Ja proponuje sluchawki dokanalowe. Swietnie wyciszaja i daja niezly bas. Ja posiadam Creative EP-630 i sa niezle. Jak na cene 80 to swietne. Jesli ktos szuka bassu to polecam. Troszke lepiej graja Sennki Cx300 ale to juz drozej. Co do Sennek MX500 - fajne ale sluchawki pchelki sa mniej wygodne od dokanalowek. Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen A znacie marke Stax? 19.12.06, 04:14 www.stax.co.jp/ENG/products.html Wsciekle drogie co prawda, ale brzmienie niesamowite. Mam Sigme Pro i bardzo sobie chwale. www.stax.co.jp/OLD/Photo/SIG_PRO.jpg Odpowiedz Link Zgłoś