Dodaj do ulubionych

związek z.....

21.04.06, 09:59
Pytanie do dojrzalych mezczyzn i oczekuje powaznych wypowiedzi.

Czy zwiazalbys sie z kobieta po rowodzie z dzieckiem/dziecmi?? Kobieta jest
wyksztalcona, dojrzala, w miare ustablizowana, konretna ma rowniez wady jak
kazdy. Jakie sa Wasze opnie Panowie??
Obserwuj wątek
    • pimbol Re: związek z..... 21.04.06, 10:01
      wiesz to zalezy jaka to jest kobieta.ja bym zarezykowal gdyby byla naprawde
      atrakcyjna
    • x_x1 Re: związek z..... 21.04.06, 10:04
      gdybym się zakochał, to bym się związał. Mało jest takich co wychodzą ponownie
      za mąż, albo wiążą się z innym facetem niż ojciec dziecka.
    • pimbol Re: związek z..... 21.04.06, 10:22
      mam pytanie czy ta kobieta jest ustawiona
      • ciekawa-zycia Re: związek z..... 21.04.06, 10:26
        pimbol napisał:

> mam pytanie czy ta kobieta jest ustawiona
        Wydaje mi sie, ze jesli osoba ma duzo innych wartosci a troche jej sie nie
        poukladalo w zyciu to jest to bardzo wazne. Pieniadze szczescia nie daja a
        uroda przemija. I co Ty na to??
        • pimbol Re: związek z..... 21.04.06, 11:31
          wiesz znam kobiety po rozwodzie ktore szukaja haczyka zaczepienia na dogodne
          zycie
    • dzikoozka Nie zadawaj takich pytań tutaj 21.04.06, 10:26
      bo się naczytasz głównie głupich odpowiedzi niedojrzałych podrostków ;)))
      Dziecko to nie pietno :)) ani jakieś inwalidztwo. W życiu róznie sie układa i
      nie ma co zwradzać uwagi na pokręconych facetów, zwracajacych uwagę albo na
      status materialny, albo na mityczne dziewictwo albo na bezdzitność czy inne
      takie "zalety". Jeśli facet na to patrzy, to do diabła z nim, szkoda tracić
      czas na kolejne rozczarowania.
    • jakub_234 Re: związek z..... 21.04.06, 11:41
      moja przyjaciolka zadala mi to same pytanie...Jesli bym sie zakochal w niej to
      mysle, ze dzieciaka tez bym pokochal, ale obowiazkowo, musialbym miec z nia
      wlasne.
    • isabelle7 Re: związek z..... 21.04.06, 12:48
      tak, ale ona sama musi być dojrzała, a nie taka złosliwa i zmanierowana plus
      fochliwa stara baba! poza tym większośc takich kobiet leci na kasę, nie kocha,
      ale chce być bo samej nie chcą, bo każda kogoś ma itp, bo lata lecą i co gorsza
      wymyślają te bzdurne opowieści że nikt mnie nie chce bo dzieci... a czemu wdowy
      tak nie mówią? też mają dzieic i jakoś zakochują się... właśnie tylko miłość a
      nie wyrachowanie!!!
      • ciekawa-zycia Re: związek z..... 21.04.06, 12:55
        Zaciekawil mnie ten temat. Jak odbierana jest taka osoba. Powiedzmy spotykasz
        ja nic nie wiesz o jej zyciu i dorobku co sie dzieje jak dowiadujesz sie ze np.
        ma dzieci, jest po przejsciach. Inaczej na nia patrzysz. Jak?? Wiazesz sie z
        nia po dowiadujesz sie ze jest np. bogata, ustawiona itd. i sam chcesz byc
        ustawiony. Jak postrzegane sa takie kobiety?? Jesli sie wiazesz to dlaczego???
        a jesli odrzucasz ja tez dlaczego??
        • isabelle7 Re: związek z..... 21.04.06, 13:38
          > Zaciekawil mnie ten temat. Jak odbierana jest taka osoba. Powiedzmy spotykasz
          > ja nic nie wiesz o jej zyciu i dorobku co sie dzieje jak dowiadujesz sie ze
          np.
          >
          > ma dzieci, jest po przejsciach.

po piwersze jak kogos spotykasz to jest co? a no rozmowa, ona mowi kilka zdan,
          czasem wypiowie sie na dany temat. i faktycznie nie wiem o niej nic, tylko
          slysze co mowi, widze czy stoi fochy i widze oczy...i juz po tym jak ktos umie
          zytac serca ludzi, cos jak pio ojciec zytal sumienia ludzkie.. to wie kim jets,
          ale ok nie skreslamy nikogo i dajemy sznase.
          aby dowiedziec sie kim jets musi nas bardzoo zainteresowac, wtedy i tylko wtedy
          wypytmay sie jej znajomych kim jets - czesto o zawod i gdzie mieszka w tym
          kontekscie. to, ze nam sama powie to ujdzie troche czasu, zatem poznamy ja
          bardziej niz nam sie wydaje wlasnie z charakteru, z gadki itp.
          zatem jak powiemy nie, to wynika to z jej charakterku, podejscia do zycia, a
          nie z tego, czy ma dzieic, logiczne i normalne!

Wiazesz sie z
          > nia po dowiadujesz sie ze jest np. bogata, ustawiona itd. i sam chcesz byc
          > ustawiony.
          oj w to bym nie wierzyla, bo faceci ogolnie lepiej zarabiaja, nawte jak maja te
          same stanowiska co kobieta! zaden facet chyba bardzo len, poleci na kase babki,
          ale.. musialaby miec miliony.. aby za cene kasa meczyl sie np z jej fochami czy
          charakterem, panowie maja ceche zdobywcy i wladcy stad zamilowanie do
          posiadania, zatem watpie w taka opcje - jets z nia dla kasy. owszem moze byc z
          nia dla kasy rok, pol roku, ale nie na cale zycie!!!

kobiety sa tak postrzegan jak same pokazuja kim sa , slowem, czynem i
          charakterkiem! no i tym co same robia, kiedy oceniaja innych np niedorolosc
          meska, czesto wlansie takie niedojrzale rozowdki zarzucaja to innym a same sa
          cholrenie niedojrzale bo jak czegos niedostana do leca po czarym tupia nozka,
          foch na okropnej gebie i gadka w stylu nie, ma to, a to sio. na mijscu faceta
          dalabym jej porzadne lanie!

tak oceniamy jak ona jets, niehc zmieni charakter to od razu bedzie miec wiecej
          prawdziwej milosci.

poza tym takie kobiety sa czesto niesamodzielne, placzliwe, czesto maz na nie
          harowal, mialy wszytsko gratis, luskus maja we kwi, zatem zaden facet nie jets
          glupi, ze one wesza tam gdzie czuja ten choc polowiczny luksus... taka prawda..

Inaczej na nia patrzysz. Jak?? Wiazesz sie z
          > nia po dowiadujesz sie ze jest np. bogata, ustawiona itd. i sam chcesz byc
          > ustawiony. Jak postrzegane sa takie kobiety?? Jesli sie wiazesz to
          dlaczego???
          > a jesli odrzucasz ja tez dlaczego??

• helga0 Re: związek z..... 21.04.06, 22:11
            Sorry, ale Ty to chyba msz 15 lat, skoro wypisujesz takie bzudry. Dawno nie
            czytałam podobnego zbioru kołtuńskich opinii o tym, jakie są kobiety po
            rozwodzie.
      • helga0 Re: związek z..... 21.04.06, 22:07
        Przepraszam, a skąd ta statystyka, że większość bab leci na kasę? Sama masz
        takie doświadczenia, że tak mówisz?
    • helga0 Re: związek z..... 21.04.06, 12:59
      generalnie kilka dni temu był na tym forum ątek dokładnie na ten sam temat.
      Konkluzja jest jedna: generalnie taka kobieta ma szanse na udany, nowy związek.
      Powodzenia i nie przejmuj się złośliwymi, idiotycznymi uwagami nastoletnich
      forumowiczów:)
      • isabelle7 Re: związek z..... 21.04.06, 13:39
        ma szasne, ale to w duzje mierze zalezy od jej charakterku i dojrzalosci:)
        time to grow i wyzbyc sie fochow i zlego oceniania innych a siebie wybielania/1
        od takiej baby kazdy ucieknie
    • seth.destructor Re: związek z..... 21.04.06, 14:50
      Ja tak, tylko czy ona by ze mna wytrzymala?
      • ciekawa-zycia Re: związek z..... 21.04.06, 15:13
        Dzieki za wypowiedzi.
        Chcialam opinie innych osob na ten temat. Nie dotyczy mnie moze to bezposrednio
        ale czesto analizuje sama rozne sytuacje.
        Jeszcze mnie jedno interesuje. A jestescie tu niby w wiekszosci mezczyzni.
        Dlaczego zwracacie uwage na staresze kobiety od siebie???? Roznica wieku jest
        widoczna a wy patrzycie, wpatrujecie sie a czasem ogladacie. Czy to wynika
        tylko i wylacznie z jej wygladu, powierzchownosci?? Co wtedy myslicie. Sorry ze
        pisze tak dziwnie ale mam swoj cel w tym:))

Pozdrawiam
        • krecilapka Re: związek z..... 21.04.06, 19:35
          > A jestescie tu niby w wiekszosci mezczyzni.

Masz racje z tym "niby". Facetow tutaj nie ma prawie wcale, zauwaz, ze w Twoim
          watku gremialnie sie tylko laski udzielaly ;).
          Teraz, tez Ci baby odpowiedza dlaczego my sie wpatrujemy w starsze od nas.
    • znj2 Re: związek z..... 21.04.06, 22:56
      A jaka jest w łóżku.
    • hamlet1111 Re: związek z..... 22.04.06, 02:28
      Kobieta z dzieckiem zwykle ma różne fochy i to jest problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka