pezzonovante okularnica 12.06.06, 21:29 Jakiś czas temu bardzo podobała mi się jedna okularnica. Miała dosyć mocną wadę wzroku. Bardzo dobrze dobrane oprawki i dziewczyna wyglądała świetnie. Czasami zdejmowała swoje okulary i wtedy też bardzo seksownie mrużyła oczka, nie mogłem oderwać od niej wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti30wr Re: okularnica 14.06.06, 08:52 Hmm, brzmi fantastycznie ;) zmyslowa okularnica seksownie mruzaca oczka to jest widok piekny Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Fajne ramki moga byc seksi :) 13.06.06, 01:12 a mnie podobaja sie kobiety w okularach, jesli soczewki i zwlaszcza ramki sa modne, bo dodaje kobietom tylko uroku i pewnej dozy tajemniczosci. Zreszta we Francji lub Wloszech wiele kobiet nosi markowe okulary zamiast soczewek (contact lenses) tak jak to jest np w USA. Gdyby moja partnerka nosila seksi okulary to chcialbym zeby gdy sie kochamy byla cala naga tylko w okularach, hmmm fajny widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Fajne ramki moga byc seksi :) 14.06.06, 08:54 a co to sa seksi okulary (sexy glasses)? Odpowiedz Link Zgłoś
kipuros Re: Fajne ramki moga byc seksi :) 14.06.06, 10:07 to takie w kształcie fiutka... dla kobiet oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Fajne ramki moga byc seksi :) 14.06.06, 10:16 ...hmmm...to dla mezczyzny raczej nie beda sexi tylko dla kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
ajanek2 Mocne szkła 14.06.06, 13:25 Dla mnie istotniejsze są szkła, im mocniejsze tym lepiej. Szczególną słabośc mam do kobiet w wysokich plusach z cylindrami, gdy widzę atrakcyjną kobietę z takimi szkłami, to po prostu miękną mi nogi i serce zaczyna bić jak oszalałe.... Ale oczywiście kwestie okularowe nie są dla mnie najważniejszym kryterium w wyborze partnerki, są rzeczy ważniejsze..... Serdecznie pozdrawiam wszystkie Okularnice i Okularników, Okularnik Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: kobieta w okularach 15.06.06, 15:18 Franzuzi mowia ze kobieta z okularami jest kobieta do lozka(penisa). Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: kobieta w okularach 15.06.06, 15:19 dyskwalifikue na poczatku tylko szpetne io bez cycków. dekle po słoikach na nosie nie maja znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś