maya_rr 29.05.06, 08:48 jakie są Wasze kolejności...? rodzina? praca/kariera? własne/wspólne mieszkanie? (może inne 'priorytety'?) lecicie wg swojego scenariusza, czy co "dzień przyniesie" i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
well.well Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 08:55 Moim zdaniem życie samo pisze scenariusz. Jak za mocno planowałam, nie wychodziło. Jest takie fajne powiedzenie, nie wiem czyjego autorstwa..."jak chcesz rozśmieszyć Boga, powiedz Mu, jakie masz plany". Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 09:09 święty spokój (i tak 10 razy) mieszkanie rodzina hobby praca Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 09:14 ...a nie praca dzięki której można mieć to mieszkanie i mamone na utrzymanie rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 09:39 lecę według własnego scenariusza, który niekiedy wymaga modyfikacji, choć niewielkich Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 11:02 - zabawa ;) - praca/kariera - zabawa - mieszkanie - zabawa - kariera/praca - rodzina ... ehhhhhh + co jakis czas zmiana 2 kółek ;) na nowsze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 12:44 z dnia na dzien... dlaczego? bo mam takie warunki a nie inne. mimo wszystko udaje mi sie realizowac to co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 16:48 U mnie wygląda to tak: 1) spokój (i dalej już nic nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia440 Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 16:49 Studia, praca, mieszkanie, rodzina. Obecnie jestem między pierwszym a drugim etapem. Oczywiście w każdym z elementów przewiduję czas na zabawę w miarę możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: (życiowa) kolejność 29.05.06, 17:19 Ogólnie byle było na chleb, dach, neta, i w miarę nowoczesnego kompa:) Odpowiedz Link Zgłoś