capitalissimus 09.07.06, 22:56 'wyglądasz jak Edgar Gosiewski' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_stone Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 09.07.06, 23:03 Nie wiem co powiedział ale za takie prowokowanie to MATERAC powinien dostać czerwoną kartkę a nie Zidane! Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 09.07.06, 23:17 I trzeba przyznać, że Zidane ładnie to zrobił. Takie uderzenia z byka zawsze mi się podobały :) Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 09.07.06, 23:48 Francuskie żabojady! ... nie mam pojęcia tak naprawde. ale pomimo całkowitej niepoprawności politycznej muszę to napisać: jako facet jeszcze bardziej zyskał w moich oczach:))) i jaka *technika*! Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 09.07.06, 23:50 Pewnie sypnął czymś o arabach, Zidane to przecież Algierczyk. Obaj pokazali brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 00:34 Dokładnie. Musiał mu powiedzieć coś pod kątem jego arabskich korzeni, bo Zizu jest na tym punkcie wyczulony. Zastanawiam się dlaczego nie celował w nos tylko w klatę? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 10:40 Tylko tam dosięgnął. Inaczej musiałby podskakiwać, a to by śmiesznie na powtórkach wyglądało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 25.07.06, 13:58 Bo jak walnal w klate to zaledwie jakis siniak byl, a Materac stracil dech i sie wykopyrtnal na ziemie. Jakby strzelil go w twarz to nie obylo by sie bez krwi, moze zlamanego nosa, wybitych zebow, rozbitego luka brwiowego, moze jakas operacja plastyczna, przerwano by mecz aby uprzatnąc to co z Materaca by wylecialo, no a potem Zidan moglby byc ciagany po sadach za uszkodzenia ciala, odszkodowania za jakies fejsowe braki itp. Jak widac Zidan nie stracil panowania, zupelnie na zimno tryknal Materaca tam gdzie trzeba... Dlatego rozni bandyci bija w brzuch albo w nerki bo skuteczne jest a sladow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
pezzonovante Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 00:40 Najśmieszniejsze jest to, że Zidane nie wyglądał na specjalnie rozsierdzonego. Po prostu odwrócił się i pociągnął mu z "bańki" jak gdyby nigdy nic. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu [...] 10.07.06, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark to bez roznicy 10.07.06, 08:40 przynajmniej pojawil sie jakis rozrywkowy element w tej - dosc nudnej -dyscyplinie. Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: to bez roznicy 10.07.06, 08:49 a może coś o jego matce, bo na tym punkcie też jest przeczulony Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: to bez roznicy 10.07.06, 09:02 a ja go rozumiem. wloch musial naprawde mu ublizeyc, ze zdecydowal sie na taki krok. jest facetem i ile mozna znosic? moj tez by sie tak zachowal. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 09:44 ..pewnie nic specjalnie obrażliwego,za to Zidane z zimną krwią wykonał 'egzekucję'.Z boku to wyglądało jakby Zizou zrobił to z obawy przed blamażem przy wykonywaniu rzutów karnych,a może nie..? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 10:42 > Z boku to wyglądało jakby Zizou zrobił to z obawy przed > blamażem przy wykonywaniu rzutów karnych,a może nie..? Jasne, pewnie. Szczególnie że na początku meczu już jedno wapno trafił, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 09:52 zidane jest naprawde wielki, ale niestey nie znajduje wytlumaczenia na to co zrobil. wloch musial powiedziec cos mega chamskiego, no i zidane nie wytrzymal- to tez tylko czlowiek - i to chyba jedyne wytlumaczenie. ale co powiedzial - nie mam pojecia:( Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 10:13 capitalissimus napisał: > 'wyglądasz jak Edgar Gosiewski' > Popatrz na siebie leszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
cleer13 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 10:27 Cokolwiek by mu nie powiedzal, to prawdziwy facet potrafi panowac nad swoimi emocjami. A on zachował sie jak Jasio w piskownicy. Gó..arz i tyle. A Włosi sa bardzo urokliwi - to 11 powodow dla których kobiety oglądały Mundial - nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 10:46 włosi urokliwi? w ktorym miejscu, bo moze cos przeoczylam. nie pisz za ogol kobiet, sa przeciez gusta i gusciki:) Odpowiedz Link Zgłoś
cleer13 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 11:26 Nie zalapałas żartu. Była gdzies w necie taka galeria zdjęc pilkarzy, pod haslem - 11 powodow dla ktorych kobiety oglądaja mundial. Wiekszosc z nich to byli Wlosi - a zdjecia pozowane, rozneglizowanych super przystojnych panow. Fajne ciasteczka - bylo na czym oko zawiesic. A ja i tak sie ciesze że Włosi wygrali, spedzam u nich często urlop i są naprawde bardzo sympatyczni, weseli i mili dla kobiet. A ze sa na luzie - to mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 11:39 skoro spedzasz u nich urlop, to ok mozesz sie cieszyc ze wygrali. ja we francji nie spedzam urlopu a cieszylabym sie jakby oni wygrali.:( Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j "Ty... ty... Francuzie!" 10.07.06, 11:21 Nie znam gorszej obelgi, niż wyzwanie kogoś od Francuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
boston5 Re: "Ty... ty... Francuzie!" 10.07.06, 12:29 to mało znasz, Francuzie... Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: "Ty... ty... Francuzie!" 10.07.06, 12:44 A Ty jaką znasz? Podaj, zobaczymy, czy gorsza. I nie wyzywaj mnie od Francuzów, potomku karła Bonapartego, ty synu Marianny. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 12:45 "youhr mather waz a hamhster, ant yorrr faderr stingz wiv rhoten behrryz!" Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 12:47 "I fart in your general direction! Now go, or I shall taunt you again!" Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 15:16 A Materac mu na to po ciosie: "It's just a flash-wound!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 15:55 "I'll bite your legs off!" Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 16:09 Elizondo: "What is you favorite colour?" Zidane: "Yellow?" Elizondo: "No, red!" Zidane: "AAAAaaaaa!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j addendum 10.07.06, 15:56 aha, nie "flash" tylko "flesh wound", czyli po anglisiejszczemu "rana powierzchowna" Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 12:49 niewazne. wazne ze to byla glowka meczu. Zidane ma jaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 15:16 No, Zizou potrafi grać głową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 13:01 "Masz krzywy przedziałek!" Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 15:17 > "Masz krzywy przedziałek!" I Zidane chciał mu z bliska pokazać że wcale nie-e? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfii1 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 10.07.06, 17:20 Właściwie nic nie musiał mówić. Zidane w tym meczu miał ostatnią okazję żeby skopać dupsko gnoja. Myślę, że i tak w swojej brutalnosci nie dorównał materacowi. Osobiscie pewnie ma wielką satysfakcję z tego co zrobił. www.youtube.com/watch?v=tBZ7HddZnLc&eurl= www.videws.com/?category=5# Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Być jak Zidane! 11.07.06, 09:42 dobre, widzialam to wczoraj w skle kontaktowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 11.07.06, 10:29 eksperrci od czytania z ruchu ust stwierdzili, ze sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3476215.html Odpowiedz Link Zgłoś
zenka148 Re: Co Materazzi powiedział do Zidane'a? 25.07.06, 16:49 ,,Grasz jak Rasiak!'' Odpowiedz Link Zgłoś