robert-1968 28.07.06, 22:43 jest absolutnie cudowna, nie ma nic piękniejszego na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: miłość do kobiety 28.07.06, 22:50 kobiety by powiedziały że równie piękna jest miłość do mężczyzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: miłość do kobiety 28.07.06, 23:12 Jak dorośniesz emocjonalnie , to zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaiwujek Re: miłość do kobiety 28.07.06, 23:38 Jest dokładnie tak, jak napisał f.pospolity. Uprzedził mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 30.07.06, 18:10 znj2 napisała: > Jak dorośniesz emocjonalnie , to zmienisz zdanie. Czy to do mnie ? To ja zmienię zdanie, jak dorosnę ? Jeżeli mam zmienić zdanie, to wolę nie dorosnąć emcjonalnie. A tak w ogóle to na czym polega "dorosłość emocjonalna" ? Czy to termin medyczny ? Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: miłość do kobiety 30.07.06, 21:32 chyba tak, mi powiedzial psychiatra, u ktorego leczylam depresje, ze jestem niedojrzala emocjonalnie, tak sie wkurzylam jednak, ze nie zdolalam zapytac o co mu chodzilo :) ale pewnie jestem, skoro nie mam meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: miłość do kobiety 15.08.06, 20:23 ale pewnie jestem (niezrownowazona emocjonalnie), skoro nie mam meza :) gdyby niezrownowazone emocjonalnie sie nie chajtaly to malzenstwa bylyby bardzo rzadkie :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: miłość do kobiety 29.07.06, 01:18 gratuluje, oby jak najdluzej :-) a postami tego typu nie przejmuj siee, bo to zwykla zazdrosc ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=46031331&a=46032879 Odpowiedz Link Zgłoś
tofik991 Re: miłość do kobiety 30.07.06, 21:18 Inna jest miłość wyśniona z marzeń i przeżywana na jawie. Inna jest milość, z którą obcujemy w życiu codziennym. Więcej chodzi po Ziemi ludzi niż aniołów. Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 03.08.06, 05:58 Ta moja miłość jest chyba jedna i ta sama, to ta z marzeń i przeżywana na jawie, i którą odczuwam w życiu codziennym, ta miłość wypełnia moje serce i duszę. Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
tofik991 Re: miłość do kobiety 03.08.06, 10:14 Pozbądź się słowa "chyba", a powiem - pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 03.08.06, 22:26 tofik991 napisał: > Pozbądź się słowa "chyba", a powiem - pięknie. Uczę się tej miłości, ale masz rację, "chyba" to słowo, którego tu nie ma. Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
zucchini Re: miłość do kobiety 04.08.06, 02:37 ciesz sie tym jak najdluzej bo rzadko sie zdarza. chyba gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: miłość do kobiety 04.08.06, 07:55 zadko sie zdarza ze facet tak bezposrednio pisze ze kogos kocha, wiec ci mocno gratuluje. wiekszosc sie do tego poprostu nie przyznaje...a niektorzy chca zablysnac przed kolegami stwierdzeniami - jest to super, jak nie bedzie jej to bedzie jeszcze bardziej super. Ciesz sie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 05.08.06, 07:22 Dziękuję. Bardzo się cieszę. I nie tylko piszę, że kocham, ale również mówię, że kocham. I ta miłość już tak trwa ładnych parę lat, czyż to nie piękne ? Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam. Robert makwa.lz napisała: > zadko sie zdarza ze facet tak bezposrednio pisze ze kogos kocha, wiec ci mocno > gratuluje. wiekszosc sie do tego poprostu nie przyznaje...a niektorzy chca > zablysnac przed kolegami stwierdzeniami - jest to super, jak nie bedzie jej to > bedzie jeszcze bardziej super. Ciesz sie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kipuros Re: miłość do kobiety 05.08.06, 22:52 miłosc jak wiele innych spraw ważnych bardziej czynów niz słow wymaga,a energia zainwestowana w czyny daje więcej niz w słowa...powiedziec można wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
napisz_do_mnie2 Re: miłość do kobiety 06.08.06, 00:50 To pięknie tak kochac, ja też kocham, ale tak cichutko;-( Nie wiem czy taka prawdziwa miłośc, czy tylko zauroczenie, ale to piekne i tez ma na imię ROBERT;))) Tylko, ze ten Robert milczy............ Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 06.08.06, 14:05 Jak milczy, to znaczy, że to nie jestem ja, bo jak sama widzisz ja nie milczę, piszę i mówię o tym jak tylko mam okazję. Trzymaj się. Robert (podobno też jestem fajny). napisz_do_mnie2 napisała: > To pięknie tak kochac, ja też kocham, ale tak cichutko;-( > Nie wiem czy taka prawdziwa miłośc, czy tylko zauroczenie, > ale to piekne i tez ma na imię ROBERT;))) > Tylko, ze ten Robert milczy............ Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 06.08.06, 14:11 Ładnie napisane. Zgadzam się. Robert. kipuros napisał: > miłosc jak wiele innych spraw ważnych bardziej czynów niz słow wymaga,a energia > > zainwestowana w czyny daje więcej niz w słowa...powiedziec można wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: miłość do kobiety 07.08.06, 07:35 ale nie kazdy potrafi klamac w oczy wiec wowczas slowa tez maja sens , a czasem slowa sa potrzebne, nie tylko czyny...no ale sa rozne spojrzenia na "wazne sprawy" Odpowiedz Link Zgłoś
hornsea Re: miłość do kobiety 07.08.06, 11:59 Miłość jest cudowna ..... ale co to znaczy ? Robert, odpisz mi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: miłość do kobiety 07.08.06, 14:11 hornsea napisała: > Miłość jest cudowna ..... ale co to znaczy ? > Robert, odpisz mi proszę. No i znowu kolejny nieodpowiedzialny facet bedzie macil w glowie biednym kobietom a kazda mysli ze to do niej.... Ciekawe kiedy sie tu wpisze znowu....i mysle ze on ani Robert ani 1968! kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
hornsea Re: miłość do kobiety 08.08.06, 11:57 Ciekawe wnioski po pytaniu, co to znaczy, że miłość jest cudowna. Ktoś Cię skrzywdził może ? Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Re: miłość do kobiety 08.08.06, 20:21 Hmmmm czy ktos mnie skrzywdzil? Pewnie kazdego czasem ktos krzywdzi ale czy ma to jakies znaczenie w swietle tego watku? Mysle tylko ze autor zabawil sie pewna wiedza , wykorzystuje ja i prowokuje choc wie ze balansuje na cienkiej linie! Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: miłość do kobiety 08.08.06, 21:52 Nie przesadzasz aby? To tylko pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 14.08.06, 23:04 A dlaczego ja balansuję na cienkiej linie, k0bieto ? Czy wiesz coś, czego ja nie wiem ? Proszę, zdradź swój sekret. Robert k0bieta napisała: > Hmmmm czy ktos mnie skrzywdzil? > Pewnie kazdego czasem ktos krzywdzi ale czy ma to jakies znaczenie w swietle te > go watku? > Mysle tylko ze autor zabawil sie pewna wiedza , wykorzystuje ja i prowokuje cho > c wie ze balansuje na cienkiej linie! > Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 14.08.06, 23:29 Przepraszam Cię, k0bieto. Nie odpowiadaj na moje głupie pytania, nie chcę wiedzieć. Jeszcze raz przepraszam za swoją głupotę i pozdrawiam. Robert. robert-1968 napisał: > A dlaczego ja balansuję na cienkiej linie, k0bieto ? > Czy wiesz coś, czego ja nie wiem ? > Proszę, zdradź swój sekret. > Robert > > > k0bieta napisała: > > > Hmmmm czy ktos mnie skrzywdzil? > > Pewnie kazdego czasem ktos krzywdzi ale czy ma to jakies znaczenie w swie > tle > te > > go watku? > > Mysle tylko ze autor zabawil sie pewna wiedza , wykorzystuje ja i prowoku > je > cho > > c wie ze balansuje na cienkiej linie! > > Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 14.08.06, 23:07 I jeszcze powiem k0biecie, że to tylko to tej jednej. facet k0bieta napisała: > hornsea napisała: > > > Miłość jest cudowna ..... ale co to znaczy ? > > Robert, odpisz mi proszę. > > No i znowu kolejny nieodpowiedzialny facet bedzie macil w glowie biednym kobiet > om a kazda mysli ze to do niej.... > Ciekawe kiedy sie tu wpisze znowu....i mysle ze on ani Robert ani 1968! > kobieta > Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 15.08.06, 03:16 Wiesz kochanie, nie mogę zasnąć, jak tego nie napiszę : No dobrze, niech Ci będzie. Nie wiem, dlaczego tak mnie nie lubisz. Jak chcesz, to odejdę i za jakiś czas już nie będziesz mnie znać. Nie będziesz mieć ze mną żadnego kontaktu, skoro tak Ci przeszkadzam. Nawet nie pytam dlaczego, widocznie tak musi być. facet k0bieta napisała: > No i znowu kolejny nieodpowiedzialny facet bedzie macil w glowie biednym kobiet > om a kazda mysli ze to do niej.... > Ciekawe kiedy sie tu wpisze znowu....i mysle ze on ani Robert ani 1968! > kobieta > Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 15.08.06, 03:39 I wiesz co, Kochanie, mam jeszcze jedno pytanie : Na czym polega moja "kolejność" i "nieodpowiedzialność" wobec Ciebie ?? Chyba nawet nie wiesz, jak przykre są dla mnie Twoje słowa, jak mnie ranią i jak bolą ?? Ale Ty masz pewnie swoją teorię na mój temat ? Życzę Ci szczęścia z całego mojego małego serca, które należy tylko do Ciebie. facet k0bieta napisała: > No i znowu kolejny nieodpowiedzialny facet bedzie macil w glowie biednym kobiet > om a kazda mysli ze to do niej.... > Ciekawe kiedy sie tu wpisze znowu....i mysle ze on ani Robert ani 1968! > kobieta > Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: miłość do kobiety 14.08.06, 23:06 mam nadzieje ze nie do mojej kobiety?! Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 14.08.06, 23:32 Chyba nie, nie znam żadnego dyskopaty. Robert. dyskopata napisał: > mam nadzieje ze nie do mojej kobiety?! Odpowiedz Link Zgłoś
misssaigon Re: miłość do kobiety 15.08.06, 00:41 i kto by pomyslal ze mozna miec na ten temat az tyle... do powiedzenia..niech poeci lepiej zmilcza... Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 15.08.06, 01:20 misssaigon ... też ktoś ... Ale ja jednak napiszę i zadam te pytania Kobiecie, bez względu na konsekwencje : Czym sobie zasłużyłem na taką niechęć, na takie słowa ? Czy tym, że kocham ? Nie mogę zasnąć, nie mogę zrozumieć, dlaczego mi nie wierzy ? Nie wierzy, że mogę być tylko z Nią ? Nie wierzy, że nigdy nie powiedziałem innej, że kocham ? Nie mogę tego pojąć, bo mój umysł faceta jest chyba zbyt mały. Mimo to pozdrawiam i wcale nie liczę na odpowiedź. Trzymaj się Kobieto, i tak Cię Lubię mimo wszystko, Robert. misssaigon napisała: > i kto by pomyslal ze mozna miec na ten temat az tyle... do powiedzenia..niech > poeci lepiej zmilcza... Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: miłość do kobiety 15.08.06, 02:29 Brak słów. Żeby użyć sloganu, "wszystko kosztuje". Tylko na tyle Cię stać ?? Jeżeli się kocha, wszystko inne nabiera innego znaczenia. Przed miłością Świat stoi otworem ! Niestety, nie wszyscy nawet wyrażają chęć, żeby z tego skorzystać. Nawet nie próbują, tylko żyją złudzeniami. Ja kocham i kochać będę, dzisiaj mam nadzieję, że do końca swoich dni, mówię, że mam nadzieję, żeby nie napisać, że mam pewność, bo czego w dzisiejszym świecie można być pewnym/pewną ??? Kocham Cię! I tylko tyle! piss.doff napisał: > kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
k0bieta Do Ciebie 15.08.06, 07:31 Jednak odpowiem.... To nie prawda ze Ciebie nie lubie, lubie Cie bardzo i szanuje ale nie kocham i juz o tym rozmawialismy....to ze Ty kochasz mnie niestety nie jest w stanie zmienic moich uczuc bo przynajmniej na razie ich nie ma.... Zabolalo mnie ze uzyles wlasnie tego imienia i roku z wiadomych wzgledow, to wedlug mnie jest nie fair tym bardziej ze ostatnio nie rozmawialismy o moich sprawach,zreszta nawet nie pytales i nie wiesz jak sie one ukladaja a mieszanka Ciebie i jego jest strasznie bolesna! Nie chce zebys znikal z mojego zycia chce tylko zebys na kazdym kroku nie pokazywal mi swojej milosci , ja wiem ze mnie kochasz to jest piekne byc kochana ale czasem mozna przecholowac z okazywaniem uczuc. Chce zebys wiedzial ze Cie bardzo lubie i chce zebys byl tylko prosze daj mi troche oddechu......nie umiesz kochac w ciszy? Ja tak kocham od wielu lat. Prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
robert-1968 Re: Do Ciebie 15.08.06, 08:42 I co ja mam z Tobą zrobić ? Dziękuję, że odpowiedziałaś. Chyba nie będę tu już więcej pisać. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: miłość do kobiety 15.08.06, 19:30 Brak słów. > Żeby użyć sloganu, "wszystko kosztuje". > Tylko na tyle Cię stać ?? > Jeżeli się kocha, wszystko inne nabiera innego znaczenia. > Przed miłością Świat stoi otworem ! > Niestety, nie wszyscy nawet wyrażają chęć, żeby z tego skorzystać. > Nawet nie próbują, tylko żyją złudzeniami. > Ja kocham i kochać będę, > dzisiaj mam nadzieję, że do końca swoich dni, > mówię, że mam nadzieję, żeby nie napisać, że mam pewność, > bo czego w dzisiejszym świecie można być pewnym/pewną ??? > Kocham Cię! > I tylko tyle! kocham Cie to bardzo wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: miłość do kobiety 15.08.06, 19:31 no nie wiem zazwyczaj to wiaże sie to z mnóstwem klopotoów Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: miłość do kobiety 15.08.06, 20:29 No mnie od milosci zawsze sie cholesterol podnosi smok Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: miłość do kobiety 16.08.06, 00:41 pozyjemy zobaczymy jak bedziesz spiewal za jakis czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: miłość do kobiety 16.08.06, 09:52 Miłość uskrzydla. Jesteś ponad tym wszystkim szarym i dobijającym. Jesteś wyżej i wiesz, że masz po co żyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś